- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20126 üzenetére
Nem értem az ellenszenved sem!
Ahogy azt sem hogy honnan veszed hogy nekem hibás a tv-m..
Értem már Vhiktort miért mondta hogy ha az ember megmondja a frankót akkor még ő a szar...
Ha neked az 562 vagy az 582 tetszik, hagyd úgy! Látványos vakító a dynamic tone mapping ez tény...de 511 re vissza téve ég és föld az 511 javára....
562nnekem is jobban tetszett de csak az új menü és a működő cec miatt!
Nekem semmi bajom veled, és azt sem kerdojelezem meg, hogy minek vagy még itt...te se tedd kérlek! Attól hogy le lett cserélve egy oledre, lehet többet turkaltam nyomkodtam a tvt az összes fw-vel mint itt sokan mások..és nem mellesleg még tcl tulaj vagyok -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20126 üzenetére
Semmi rosszat nem mondtam ez csupán tény..Vhiktor is megmondja....nem jól működik a tv vele! Pont.van aki látja van aki nem...Vhiktor mérte is! Ezek nem idei modellek..nem idei hardverrel...attól hogy rá megy és úgy tűnik hogy jó, nem azt jelenti hogy az is! Elég megnézni a hdrt amit mondtam!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest