- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
válasz
F.B.I. #11584 üzenetére
Koszonom, igen ezt neztem de most ki fogsz rohogni de hogy kell ezeket kulon beallitani? mert nem talaltam semmilyen sdr hdr profilokat. ha pl ps5-on keresztul nezek hdr tartalmat akkor ramegyek ps5re mint forras es ugy allitgatom be? sdr-t hol allitsam? :S Bocsi de 9 eves tv utan jovok miota gyerek van teljesen kimaradnak a technologiai dolgok
-
eisento
addikt
válasz
F.B.I. #11566 üzenetére
Sejtettem, hogy rossz embernek teszem fel a kerdest.
Szoval szallitas alatt van a tv, ha szolnak megyek az euronicsba atvenni es ha hazaviszem atneznem pixelhiba stb. Ha neadj isten talalok akkor vihetem vissza vagy van vmi hatar hogy pl 3 pixelhibatol cserelik vagy ilyesmire gondolok... -
jeni
félisten
válasz
F.B.I. #11510 üzenetére
A TCL itthoni tuskó szervivezetőnek küld el a fotókat erről.
Mutasd meg neki milyen egy hibátlan televízió. Ha egyáltalán fogott valaha csavarhúzót a kezében. Biztosan az illetőnek kőműves szakipari végzettsége van neki,de lehet még annyi se,vagyis csak az általános iskolai 8 ált. végzettség.
Én fél is hívnám,hogy basszodjon meg a hátra lévő életében. Nem tud mit csinálni ,mert ha perelne emiatt akkor az állásba is kerülhet ha kiderülne, hogy egy műszaki analfabéta. -
jeni
félisten
válasz
F.B.I. #11376 üzenetére
szia
panaszt tenni és a fogyasztó védelemhez fordulni.
próbáld meg az Auchan áruházat,szombaton nyitva vannak,ott is tegyél panaszt. az a gond,hogy ilyen esetben a TCL megbízott szerviz állít ki hibajegyzéket ,szakvéleményt.
ez a folt ott marad örökre ,ettől szabadulni sem fogysz tőle ilyen módon,nem rázódik ki belőle,nem olvad el,,hacsak el nem adod a TV-t vagy vissza nem viszed.
ismételten el kell küldeni TCL költségére a szervizbe sőt már oda is mennék személyesen.
na akkor ,legyen pofájuk nekik. -
-
RVR400
veterán
válasz
F.B.I. #11368 üzenetére
Pedig itt jó pár embernek cseréltek kijelzőt ugyanilyen hibára. Mondjuk egy időben bántam a garasoskodást, hogy csak P715-öt vettem, de igazából így már inkább örülök, valamint a többletköltés sem okozott volna arányosan ugyanannyi jósági tényezőt, még ha hibátlan is a készülék.
-
rainman72
nagyúr
-
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
F.B.I. #11225 üzenetére
Ha Google TV rendszer van rajta akkor itt találod:
Csatornák és bemenetek-->Csatlakozók-->majd legalul van egy olyan, hogy *Frissítési gyakoriság változó*
(ezt kell bekapcsolni csak kicsit hülyén van lefordítva magyarra)
Ha Android TV akkor pedig "ha jól emlékszem" :
Beállítások-->Rendszerbeállítások-->VRR -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest