- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
siege5
aktív tag
válasz
tomisanzero #17601 üzenetére
Szia!
Nálam is ezen két streaming szolgáltató bizonyos műsorai akadoznak. Segített a problémán az 503as végül? -
siege5
aktív tag
Sziasztok!
C728as készülékem van, amin néha néznék böngészőből különböző online tartalmakat amikben van beépítve reklám. Kíváncsi lennék, hogy van a készülékhez olyan böngésző amiben nincs adblock, mivel sajnos a tartalom szűri az ilyen jellegű blokkolást és nem tudom lejátszani amit szeretnék. (Pl indavideo). Amúgy tükrözéssel megoldom, de hátha van erre praktikus megoldás.
-
siege5
aktív tag
válasz
szakalinho #12726 üzenetére
-
siege5
aktív tag
válasz
szakalinho #12719 üzenetére
V418-al kaptam én is, és nem volt vele bajom. Az ok amiért végül én is és valószínű te is frissítheted v432-re az a pár hasznos opció amit kap utána a TV. Nekem az egyik távirányító gombra programozott (3 vízszintes vonal) gyorselérés volt a lényeg. De ilyen még a részletesebb képbeállítási lehetőség is ami szembetűnőbb.
Tényleg ha már itt tartunk az azon megjelenő gyorselérés listát lehet szerkeszteni?
-
siege5
aktív tag
Visszaolvasva sem találtam, de hátha azóta valami frissítés behozta.
A TV-n állítható egy automatikus kikapcsolás és bekapcsolás valahol? Nem az alvás időzítőre gondolok, az megvan, hanem hogy adott időpontra napokra leosztva lehessen állítani mikor kapcsoljon ki és be, ez egy nagyon hasznos dolog volt az előző kütyün, ha nincs is reméljük előbb utóbb behozzák. -
siege5
aktív tag
válasz
Kiskutya #12500 üzenetére
Igen, a nézett műsor vagy tartalom sem mindegy, mondjuk ez természetes.
A család többi része viszont kifejezetten odáig van érte meg vissza, és csak viszonyításképpen írom le, hátha később valaki hasonló beállítottságú nézi és akar venni tv-t, hogy ők tényleg csak "nézik" a tv-t nem élik meg.
Így nekik nem tűnt fel semmi amit fentebb soroltam (rendszer,, VA vs IPS, fényerő, fekete, Dolby stb), csak szép gyors és kész és örülnek neki, és az az érzésem amúgy egy átlag felhasználó, ugyanígy örült volna ha bármi más lett volna, hasonló árkategóriában.
Nekem viszont biztosan sok funkciója hasznos lesz, élvezettel fogom kibogarászni, aztán ha már így alakult később akár egy konzolt is venni mellé -
siege5
aktív tag
Megérkezett végre a várva várt tv a c728.
Kettős érzés fogott el.
Egyrészt gyors egy két pillanatnyi megtorpanás tapasztalható de koránt sem annyi vagy úgy mint sokan lefestették.
Aránylag könnyen kezelhető a menüje sok minden van rajta és jól testre szabható.
Szerencsére nem vészes a napfény vagy lámpafény hatása már amikor van a régi tvn rosszabb volt így ezen is tudom kezelni (pl sötétítés).
Fényerő elég, bár nincs viszonyítási alapom csak a régi amitől valószínű minden jobb.
A fekete amire viszont rá vannak bukva itt is tömény szürke, legalábbis a menü a YouTube tartalmak alatt eddig, és az a bizonyos bevilagitás is ugyanannyira jelen van. Streeming alatt van igazán látványos előrelépés a régihez képest. Meg amúgy is maga a műsor is sokkal smoothybb, simább.
A va panel előnyét és hátrányát viszont majdhogynem nem veszem észre. Persze oldalról nézve nem vagyok vak van némi fátyolosodás, de tényleg oldalról kell nézni és igazából nem is annyira para.
Így első pár óra után bár nincs meg a várt WOW hatás (kevésbé élénk mint hittem), de nem bántam meg, láthatóan előrelépés és tényleg egy masszív sokoldalú készülék hatását kelti.Ui.: baromi jó poén a 2. Bt távirányító
-
siege5
aktív tag
válasz
Saccco #12480 üzenetére
Egyre inkább úgy tűnik, hogy érdemes velük számolni.
Az Ethernet tényleg inkább költői kérdés volt, de nálam szükséges rossz.
KöszikeH-Mano: az elforditáson én is gondolkodtam, de gyakran többen nézzük, és így is úgy is valaki szögben nézné. Fura egyébként mert van ahol a 2 tv betekintési szögeit azonosnak adják meg.
Köszi neked is főleg a vidit. -
siege5
aktív tag
Sziasztok !
Variálok itt pro contra 2 tv között (hisense 55u8gq és) amiből az egyik egy tcl 55 c728 lenne.
Kérdésem a felhasználók felé a tesztek alapján az lenne (nincs módomban megtekinteni őket, legfeljebb elállással.), hogy;
1. A betekintési szög nem fokban megadva, inkább érzésre hogyan alakul? Nem közvetlen tv előtt ülök, rosszalkodik e ilyen téren? (Kb 3, 4 méterre a középponttól 1.5 2 méterre oldalra)
2. Vegyesen használnám esti sötét és nappali rávetülő fény mellett. Hogyan kezeli a nappali fényviszonyokat?
3. Mennyire stabilak a lábai? Nem falon lenne.
4. Különböző tesztek különböző adatokat hoznak rá, szerintem alapvető de néhol hiányként hozták az optikai bemenetet és az Ethernet csatlakozási lehetőséget. Ugye van benne?Ui.: jelenleg folyamatban van a másik típus rendelése, ellenben még nincs fizetve így ha mégis meggyőzhető vagyok hogy leginkább streemingre filmezésre ez a jobb megoldás annak ellenére és épp azért mert va paneles akkor legfeljebb nem venném át a futártól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest