- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
varadigabor
üzenetére
Online esetén 14 napig nem csak elállási jogod van szerintem, hanem elvileg hibás készülék esetén garanciáztatási folyamatok nélkül kérhetsz cserét is. Napokban vettem személyesen háztartási gépet (így nekem csak 3 napom volt) szerencsémre gyári hibásan
, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen [link] szintén budget TV-nek nevezhető korrekt kis QLED TV-t. Maga a márka TCL-hez hasonló. Rengeteg éve TV gyártással foglalkozik, saját fejlesztés stb, de itt akár érdeklődhetsz is róla [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Yettel topik
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen
Vhiktor