Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
classic B
üzenetére
Miután nekem még soha nem jött Ota frissítés, elkezdtem én frissíteni, tettem oda-vissza fw-ket, baj nélkül, és teszem is, ha van és kell. Hasonlót sem a Samsunggal, sem az Lg-vel nem tudnám.
Ezeknél eszembe sem jutott, hogy én kavarjak. Olyannak kellett elfogadnom, amilyen volt. Kapod, amit kapsz, választhatsz néhány alkalmazásból és annyi. Ha tetszik, jó, hanem, hát.....Érdekes, hogy senki sem szidja ezeket a tv-ket: nem tudja DV-t, nem baj stb.A TCL ennél sokkal nyitottabb, talán ezért sokkal nagyobbak az elvárások, és erősebb a fikázás. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Metal topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezeknél eszembe sem jutott, hogy én kavarjak. Olyannak kellett elfogadnom, amilyen volt. Kapod, amit kapsz, választhatsz néhány alkalmazásból és annyi. Ha tetszik, jó, hanem, hát.....Érdekes, hogy senki sem szidja ezeket a tv-ket: nem tudja DV-t, nem baj stb.A TCL ennél sokkal nyitottabb, talán ezért sokkal nagyobbak az elvárások, és erősebb a fikázás. Szerintem.
Vhiktor