- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhorvath97
friss újonc
Sziasztok!
Segítségeteket, illetve tanácsot szeretnék kérni. 2023.12.18.-án vásároltam az Euronicsban egy 55C735-ös készüléket. Január elején elkezdte produkálni azt a hibajelenséget, hogy függetlenül streaming/kábel tv/konzol tartalomtól bizonyos időközönként újraindul (fekete kép - piros TCL logó - Google tv logó animáció - kezdőképernyő). Eleinte ritkán produkálta az előbb említett hibajelenséget, de az elmúlt napokban egy 2-3 órás bekapcsolás alkalmával többször is. Rohadt idegesítő, függetlenül attól, hogy teljes mértékben elégedett voltam eddig a készülékkel. Próbáltam utánakeresni a hibajelenségre az interneten, de nem találtam választ. Feltételezem ez inkább hardveres jellegű probléma... Holnapi napon tervezem érvényesíteni a bolti garanciát, csak kiváncsi voltam, hogy esetleg belefutottatok-e már hasonlóba.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Tea
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest