Hirdetés
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
vonSux #23394 üzenetére
Szia,
Nem változott, ott virít az az átkozott, írtam korábban, hogy nem nézek oda játék közben, mert úgy nem zavaró, csak akkor szisszenek mindig fel, ha meglátom.
Más tartalom esetén pedig szintén nem látszik, ahogy nálad sem, így filmnézés közben nem egy pontra koncentrálok végig, ami megnyugvást jelent.
Tegnap olvasgattam mindenféle szoftveres és képernyőnyomkodós-simogatós beragadt pixel javítást házilag, valamelyik szoftveressel teszek majd egy próbát, de sok esélyt nem látok, hogy megoldaná a gondot. Simogatva nyomogatni már próbáltam magát a pixelt, de rácsaptam a kezemre, inkább abbahagytam, mert nem szeretem volna a kelleténél erősebben megnyomni a képernyőt, hogy aztán semmit ne lehessen látni rajta a végén..
Ha találok megoldást, mindenképpen megírom.
Nálad ugyanott van PS és Xbox alatt is az ominózus pixel?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest