Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple Watch
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
vonSux
üzenetére
Szia,
Nem változott, ott virít az az átkozott, írtam korábban, hogy nem nézek oda játék közben, mert úgy nem zavaró, csak akkor szisszenek mindig fel, ha meglátom.
Más tartalom esetén pedig szintén nem látszik, ahogy nálad sem, így filmnézés közben nem egy pontra koncentrálok végig, ami megnyugvást jelent.
Tegnap olvasgattam mindenféle szoftveres és képernyőnyomkodós-simogatós beragadt pixel javítást házilag, valamelyik szoftveressel teszek majd egy próbát, de sok esélyt nem látok, hogy megoldaná a gondot. Simogatva nyomogatni már próbáltam magát a pixelt, de rácsaptam a kezemre, inkább abbahagytam, mert nem szeretem volna a kelleténél erősebben megnyomni a képernyőt, hogy aztán semmit ne lehessen látni rajta a végén..
Ha találok megoldást, mindenképpen megírom.
Nálad ugyanott van PS és Xbox alatt is az ominózus pixel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor