Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
flash- #19412 üzenetére
DLNA úgy fog működni, ha a router amire a TV van kötve az AP (Access Point) módra van állítva. Alapból DHCP van a routerekbe beállítva, azzal nem fog a DLNA müködni mivel a DHCP egy subnetet (al hállózat) hoz létre és ahoz, hogy működjön, a két ezköz ugyanazon a hállózaton kell, hogy legyen. Viszont nekem AP-ban nem működött a Telekomos settop box. Mondjuk lehet azért mert egy ezer éves router volt abban a szobában. Megoldásként vettem egy pár ezer forintos switchet és arra kötöttem a TV-t és a settop boxot is.
Viszont a TV UTP-n csak max 100 megabittes kapcsolatra képpes ami inkább ilyen 70-80 körül mozog ha leméred, pedig a belső hállózatom sebessége olyan 7-800 mbps körül mozog.
Én azt tapasztalom, hogy a 60 mbps körüli filmek még jól működnek viszont ami már inkább 70 mbps körül van az már sokszor akad. Legjobban a Vimu jött be lejátszóként, ott lehet állítani a puffer méretet és emiatt azzal van a legkevesebb akadozás. Ha egy jó gigabites routered van a TV alatt, akkor meg lehet próbálni a WIFI csatlakozást, az elméletileg gyorsabb. Én még azt nem tudtam kipróbálni, de már erősen arra hajlok, hogy veszek egy gigabittes routert abba a szobába.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest