- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
Én tavasszal vettem egy ugyanilyet az is alzás akcióban volt (460000 Ft). Azóta nagy megelégedéssel használom, sdr-ben fix 15-ös fényerő mellett emeleti világos helységben. Vhiktor profiljait megvettem, tökéletes is, de a fényerőn mindenhol állítanom kellet, mert nekem sok volt. Ennél magasabb fényerő már bántja a retinánkat. A dv-ben lévő fényerő meg néha-néha már túlzónak is érződik, szóval szerintem brutál fényereje van így is. Elképzeleni nem tudom, hogy milyen körülmények között lenne szükség 1700-1800 nit-re, de biztos van olyan szitu, hogy kell.
Nekem az alap gyári fw van rajta talán 474 vagy valami ilyesmi, nem tudom, nem akarom frissíteni, mivel shield proval használom, így a különböző szoftver bugok amiket itt szoktam olvasni, engem nem érintenek. A feketék tökéletesek(ahoz képest, hogy nem oled), blooming minimális, egyáltalán nem zavaró sztem, akit ez a kicsi is zavar annak oledet kell vennie, csak kérdés hogy megéri-e a felárat ugyanebben a méretben, de ezt már mindenki maga eltudja dönteni. A kérdés számomra inkább az, hogy fog-e még lejjebb menni az ára? Lásd Én mennyiért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged