Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz chatran #17153 üzenetére

    Nekem is friss az élmény az új 65C385-tel, de nagyrészt pozitív. A hang tényleg frankó, Vhiktor beállításaival szerintem alapvetően a kép is, pont egy LG-ről jövök én is (58UH635V), csodálatos végre szép bőrszíneket és alapvetően piros pirosat látni, viszont az SD képtartalom szerintem is elég pocsékul fest rajta, a menüjénél meg gyakorlatilag fél napig morogtam, hogy nem hiszem el, régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy a Sony fényképezők menüjénél valaki átláthatatlanabb, logikátlanabb dolgot csináljon... na, a TCL/Android TV párosnak ez sikerült, amit megfejelt egy borzasztó és tényleg "szögletes" UI-val. Megértem, ha az Apple TV finomabb ívei után neked is fáj neked erre nézni.

    A VA panel a régi tévénél is zavart, valamiért azt hittem, 6-7 év alatt már sokkal jobb lesz a betekintés... de a VA olyan, amilyen, aki IPS-hez szokott, annak fájdalmas. Nekem ott a Macbook Pro 16", az szintén Mini LED, de IPS panel, na az azért tartja a színeket akkor is, ha kicsit oldalról nézem. Ez azért kevésbé.

    Ezek alapján talán úgy tűnik, hogy megbántam a vételt, de nem, csak a VA az, aminél vakarózom, mert második monitornak jó lenne használni (azért más élmény, ha erre dobom ki a vágnivalót). A színek alapvetően szépek, a kontraszt nyilván zseni, 4K gyönyörűen mutat rajta... csak arra kell még rájönnöm, hogy csináljak
    rajta 1920x1080 HiDPI-t, mert a macOS semmilyen HiDPI-t nem ajánl fel vele... ami szokatlan (a natív 4K meg néha "szőrös").

Új hozzászólás Aktív témák