- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
chatran #17153 üzenetére
Nekem is friss az élmény az új 65C385-tel, de nagyrészt pozitív. A hang tényleg frankó, Vhiktor beállításaival szerintem alapvetően a kép is, pont egy LG-ről jövök én is (58UH635V), csodálatos végre szép bőrszíneket és alapvetően piros pirosat látni, viszont az SD képtartalom szerintem is elég pocsékul fest rajta, a menüjénél meg gyakorlatilag fél napig morogtam, hogy nem hiszem el, régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy a Sony fényképezők menüjénél valaki átláthatatlanabb, logikátlanabb dolgot csináljon... na, a TCL/Android TV párosnak ez sikerült, amit megfejelt egy borzasztó és tényleg "szögletes" UI-val. Megértem, ha az Apple TV finomabb ívei után neked is fáj neked erre nézni.
A VA panel a régi tévénél is zavart, valamiért azt hittem, 6-7 év alatt már sokkal jobb lesz a betekintés... de a VA olyan, amilyen, aki IPS-hez szokott, annak fájdalmas. Nekem ott a Macbook Pro 16", az szintén Mini LED, de IPS panel, na az azért tartja a színeket akkor is, ha kicsit oldalról nézem. Ez azért kevésbé.
Ezek alapján talán úgy tűnik, hogy megbántam a vételt, de nem, csak a VA az, aminél vakarózom, mert második monitornak jó lenne használni (azért más élmény, ha erre dobom ki a vágnivalót). A színek alapvetően szépek, a kontraszt nyilván zseni, 4K gyönyörűen mutat rajta... csak arra kell még rájönnöm, hogy csináljak
rajta 1920x1080 HiDPI-t, mert a macOS semmilyen HiDPI-t nem ajánl fel vele... ami szokatlan (a natív 4K meg néha "szőrös").
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tudományos Pandémia Klub
- Építő/felújító topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest