Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini
    addikt

Hali.

Secure settings-el szívok, pontosabban a taskerhez hozzárendeltem egy plugint ami az adaforgalmat hivatott kapcsolgatni.
    LP-n ezt muszáj secure settingsel megoldanom, mert az alap tasker nem engedi.

A probléma ott van, hogy mindent jól beállítok, de amikor működni szeretne akkor ezt írja ki:

Amit még tudni érdemes, hogy már nagyon régóta így használtam minden megelégedéssel, de tegnap feltettem egy custom romot, amire már alapból fel volt telepítve a secure settings, és a hiba oka amiért nem akar működni az talán ez lehet:

próbáltam kitörölni az alkalmazást hogy utána újra telepítsem, de érdekes módon nem bírom, lévén 3rd pary app azt hittem nem lesz akadály, de itt lehetetlen:

Akkor gondoltam kitörlöm titaniummal, de úgy sem akarta kitörölni :(
    Legalább 10 percig "uninstalling"-olt majd megelégeltem és újraindítottam a telefont.

Volna esetleg valakinek valami ötlet hogy ez miért van, és hogyan tudnám ezt működésre bírni?

Köszi :)

Előre is megjegyzem, hogy sohasem volt lilapopóm én maradok a 4.2-nél... Ezért lehet, hogy neked nem fog menni.

Az eszköz rendszergazdáknál engedélyezve van a secure settings?

Alapvetően sokféle megoldás létezik a mobil lejelszavazására/feloldására. Ha a set pin, clear pin páros nem megy, akkor a keyguard állítása nem segít? (Úgy tudom, a Tasker-beli kg (keyguard) állító "kapcsoló" nem működik 5.* tól, de a secure settingses igen.

Csak egy röpke kérdés. Van a set pin mellett piros x vagy valami, ami mutatná, h nem működik? Mert ha nincs akkor érdemes diagnosztizálni a hibát.

Másik hirtelen, picit fapados megoldás, amihez nem kell secure settings, csak tasker, meg busybox bináris+root, az az, hogy a /data/system/password.key-t átmásolod egyszer egy más mappába is. Aztán beállítod a taskert, hogyha wifin vagy, akkor egy shell lefusson rootként, az rm /data/system/password.key tartalommal. És ha nem vagy wifin, ugyanúgy egy shell script (szintén root) lefusson a busybox cp /<mappa ahova tetted a másolatot>/password.key tartalommal.

Ui.: Bocs a csapnivaló tagolásért... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák