Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Tapasztalatok.
Próbálom rávenni a telefonomat, hogy automatikusan autó profilra váltson a kocsiban.
Ezzel próbálkoztam: ha a teló a talpán áll és van töltés és a mágnes szenzor 400 felett mér, akkor autó mód. (Tehát autós tartóban, van, töltésen és érzékeli a tartóra felragasztott apró apró mágnest.) Exit tasknak normál módot hív meg a profil.
Sajnos nem az igazi. Egy élesebb kanyarnál az telefon elveszti az orientációt és máris exit taskot futtat.
Ráadásul a kicsi mágnest a tesztelés után fordítva ragasztottam fel, így a pólusváltás miatt nem hozta a korábban mért 400 feletti értéket.
Ezt azóta javítottam.Szóval ezen még dolgozni kell. Vagy marad a kézi indítás, bár pont ezt szeretném elkerülni, mert lusta vagyok de kisérletezô kedvû

Egyelôre az exit taskot kivettem és a fenti feltételekkel csupán bekapcsolom az autó profilt, egy másik feltételrendszerrel meg váltok normál módra. Meglátom hogyan mûködik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezt azóta javítottam.