Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmsbalint
csendes tag
Oké.
BT-n csatlakozom az autó kihangosítójához, indul a profil. Amikor leállítom a kocsit és lecsatlakozik a telefon, akkor várni akarok 10 percet és csak utána akarom, hogy kikapcsoljon a BT, hogy ha visszaülök, akkor ne kelljen újra bekapcsolnom. Korábban javasoltátok, hogy az ilyen dolgokat külön-külön profilokkal oldjuk meg. Ezért szeretnék csinálni egy profilt, amiben benne van a WAIT-es task. Szóval a BT connect exit task-al bekapcsolom ezt a WAIT profilt, fő task-jával pedig leállítom, hogy a következő lecsatlakozásnál ismét 10 perc legyen a várakozás.
Próbáltam külön Task-al megoldani: A BT connect profil exit taskjával indítottam egy WAIT task-ot. A probléma az volt, hogy az exit task folyamatosan futott addig (STOP jel a PLAY jel mellett), míg a WAIT task le nem futott. Ez azt okozta, hogy ha visszaültem a kocsiba, nem tudtam visszacsatlakozni, mert az EXIT-task még futott.
Ha így sem értitek, akkor valamit nagyon összekeverek...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- OpenMediaVault
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest