Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, naponta 1x szeretném újraindítani, ha beállítottam hogy from: 05:00 to: 05:00, akkor többször újraindult egymás után, amíg 05:01-re váltott az óra, ezért raktam be a reboot elé wait 50 sec-et.
Néha vannak beragadt programjaim, amik nem hagyják aludni a telefont (pl. gps, giroszkóp, fényszenzor folyamatos használata), ezért akartam naponta egy újraindítást. Az újraindítás tényleg nagyon sokat fogyaszt, lehet hogy ezt töltés közben fogom megcsinálni.
Somatom: változók típusairól itt van egy rövid leírás: [link], nincs túl sok féle, pl. string = szöveg, boolean = igen, nem...
Tasker-ben szerintem a változók kezelése sokkal egyszerűbb, összehasonlító operátorok viszont itt is vannak [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest