Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a tasker topicban, eddig mindent megoldottam magamnak, de most elakadtam, szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokszor elfelejtem leállítani sms-ben a parkolásomat, és ez sok pénzembe kerül. Azt szeretném megoldani, hogy ha elküldöm a rendszámomat smsben, akkor aktiválódjon egy "Parkolás" profil, ami 10 perc után figyelmeztet, hogy állítsam le. Eddig meg is vagyok kb, viszont most jön az, hogy ha tovább vagyok, akkor nem jelez újra. Lehet valahogy olyat beletenni, mint pl a szundi? Tehát ha arra nyomok, akkor 5 perc után megint figyelmeztessen, addig, ameddig arra nem nyomok, hogy oké, és akkor le is állítom a parkolást. Remélem nem volt nagyon zavaros a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest