Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a tasker topicban, eddig mindent megoldottam magamnak, de most elakadtam, szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokszor elfelejtem leállítani sms-ben a parkolásomat, és ez sok pénzembe kerül. Azt szeretném megoldani, hogy ha elküldöm a rendszámomat smsben, akkor aktiválódjon egy "Parkolás" profil, ami 10 perc után figyelmeztet, hogy állítsam le. Eddig meg is vagyok kb, viszont most jön az, hogy ha tovább vagyok, akkor nem jelez újra. Lehet valahogy olyat beletenni, mint pl a szundi? Tehát ha arra nyomok, akkor 5 perc után megint figyelmeztessen, addig, ameddig arra nem nyomok, hogy oké, és akkor le is állítom a parkolást. Remélem nem volt nagyon zavaros a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xbox Series X|S
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- Steam topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Synology NAS
- Óra topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest