Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wardemi
    senior tag

A tornyok alapján szeretném kapcsolgatni a wifit ki és be. Nem akarok külön profilt "ügyfél1"-hez, mert nincs kölönbség közte és a többi ügyfél (wifis hely) között.

Minden helyhez nem szeretnék profilt, 2-3 (hely) profil nekem elég (otthon, munkahely, telek).
    Ezeket a profilokat az alapján aktiválom, hogy felkapcsolódott a wifire. Ez elég, elég egyedi wifi neveket használok, de belefutnék még egy marhába aki a wifijét ugyanúgy hivja, akkor még mindig használhatom a BSSID-t is :)

A biztonságosabb NFC már az extra funkciókhoz lenne jó, pl. képernyőzárat nem az egész irodában oldanám fel, csak az asztalomnál. Elvesztés ellen pedig jó lenne ha csak akkor oldaná fel, ha egyszer kézzel megcsináltam, ennek még mindig nem találom a módját :(

Az NFC egyéb használhatóságáról még nem is beszéltem, mint pl autós profil :), de majd legközelebb talán olyan készülékem lesz.

Hát igen, így már értem sajnos szerintem vannak korlátai ebből a szempontból. Ötleteket meg várok esetleg NFC-vel kapcsolatban (bár csak 2 matricám van) majd remélhetőleg lassan lesz már időm foglalkozni ezzel is. Per pill egy olyat csinálgatok, hogy mikor laptopon vagyok fölösleges hogy mennyen az IMO chat mert úgy is a laptopot használom és ott a nfcnél lehúzom ő kilövi az imo-tt megkérdi hogy akarok e wifit és annyi ha megint akkor vissza lövi az imo-tt meg a mobilnetet és megkérdi hogy kikapcsolja e a wifit vagy sem. majd még hozzá csapok wifi figyelőt hogy ha nincs jel akkor kinyomja és 10 percenként próbálkozzon stb. :).

Új hozzászólás Aktív témák