Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus
    őstag

Hali őszintén nem tudom pontosan mit szeretnél nekem nem eset le így csak annyi hogy ha hazaérsz beakarsz írni egy kódot vagy a kód írásra legyen csak aktív valami erre olyat találtam így hirtelen, hogy új profilnál -> state -> ss -> secret code ott a billentyűzetbe be kell írni amit megadsz *#*#valami#*#* és akkor lefut a taskjai. Hátha segít ez. Amit te írsz még egyenlőre nem találtam meg.

Kérdésem:
    Egy taskon belül direktbe megtudok hívni egy másik profilt vagy taskot? Vagy csak változók állításával amit a kívánt taskom figyel?

A másik teasütihez szól régebben volt említve, hogy te egy trükkel SS segítségével feltudtad ébreszteni a telót ( képernyő be stb) én hiába próbáltam bármivel nem sikerült (dorid 4.2.2) a "trükköt" esetleg megosztanád hátha az menni fog :\.

Elnézést, ha félreérthető voltam.

Normálisan feloldómintát kér a telefon. Ha otthon vagyok azt szeretném ha nem kérne. Ha elmegyek otthonról, megint kérje. Ezt sikerült megoldani, de egy problémám van, mivel a wifi "connected" statje oldja fel a kód kérést, igy ha elvesztem / ellopják a telefont és odamennek a lakásom elé, nekik is kiold. Ezt szeretném elkerülni azzal, hogy csak akkor ne kérjen feloldómintát, ha már egyszer én feloldottam.

Remélem most érthető. (hogy pin kódos feloldás vagy mintás feloldás mindegy ebből a szempontból)

A lamaban van ilyen, csak megbizhatatlanul kapcsolgat :(

Új hozzászólás Aktív témák