- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Ez némi kiegészítésre szorul, ugyanis az "only" a főige előtt állva, a mondat különböző részeit hangsúlyozva azokra a kihangsúlyozott mondatelemekre is utalhat anélkül, hogy máshova tennénk a mondatban. (Ez a kötött szórendből adódik.)
Tehát az alábbi mondatok jelentése eltérő (a szóbeli hangsúlyt a dőlt betű jelöli), holott a szórend azonos:
She only told him that she loved him.
She only told him that she loved him. -
gojko.m
senior tag
English e-books oldalon találsz szabadon letölthető egyszerűsített angol nyelvű könyveket. Kezdőtől a haladóig, többféle műfajban és többféle e-book formátumban.
-
Traxx
őstag
Én próbáltam, szerintem egész jó. És van róla Mobilarena cikk is. Ami viszont nekem hátrány volt eddig, hogy gyakran tömegközlekedve használnám, viszont mobilnet híján ez nehézkes, mert nem tudom előre letölteni a leckékhez kapcsolódó hanganyagokat (vagy csak nem jól próbálkoztam vele).
-
hanee
senior tag
Szia!
Ezért kell jó nyelviskolába menni. Ahova én járok (még a mai napig is), ott nagyon jó csoportok vannak, és pl. mit páran már több tanfolyamot is végigcsináltunk együtt.
Nem akarok reklámot csinálni, ha kell privátban megadom a nyelviskola elérhetőségeit.Magántanárokkal nekem is volt már rossz tapasztalatom, és sajnos nem feltétlenül a drágább a jobb! Én pl. németből jártam egy időben magántanárhoz, és ő nagyon céltudatosan vezetett végig, csak sajna abba kellett hagynom, így nem jutottam vele túl sokáig. De pl. oda szívesen visszamennék ha egyszer sor kerülne a dologra.
Lehet találni jókat, a legjobbakat viszont meg kell fizetni. Mondjuk attól is függ minden, hogy milyen csoportban vagy. A kezdőket olyan tanár is taníthatja, aki még pl. kezdő tanár (bár ettől még lehet jó), de haladó csoportot pl. kezdő tanárnak jobb helyeken nem adnak.. felsőfokot pedig már olyannak adnak, aki különböző Master Degree-t birtokol angol nyelvből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest