- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz gojko.m #2260 üzenetére
„Nagyon jó lenne már egy összefoglaló, ahová bekerülhetnének az ilyen hasznos linkek és tanácsok.”
Össze lehetne éppen szedni a topicgazdának, csak egyrészt folyamatosan avul és frissül az anyag, tehát az összefoglalót minimum fél évente át kéne nézni és átszerkeszteni, mert lehet, hogy azóta már jobb dolgok is vannak, másrészt meg tapasztalatból mondom, hogy az ilyen összefoglalókat senki nem olvassa. Odaát másik topiknak voltam gazdája, gyönyörűen megszerkesztettem az összefoglalót, szép is volt, hasznos is volt, mégse méltatta figyelemre senki, mert olyan kérdéseket tettek fel, amelyekre ott volt a válasz.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz gojko.m #2152 üzenetére
Közben utánaolvastam alaposabban, és azt hiszem, valamit félreértettem, szóval korrigálok.
A Maximum interval beállítása arra vonatkozik, hogy legfeljebb mennyi időre suvassza el a kártyát. Amit már jól begyakoroltál, láthatod, hogy akár 3 évre is felfüggeszti. Ha a Maximum Interval beállításait csökkented, akkor hamarabb fogja felkérdezni a szükségesnél. Teszem azt, ha valami már szerinte nagyon megy, akkor elrakja 3-4 évre is. Ebben az esetben ismételni időpocsékolás, de ha beállítod a Maximum Intervalt 30 napra, akkor fel fogja kérdezni 30 napon belül, akkor is, ha nem indokolt, ezzel az idődet rabolod.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz gojko.m #2150 üzenetére
A pakli beállításaiban kell megadni, mennyit ismételjen naponta. Hosszú érintés a pakli nevén és eljőjön a helyi menü. Ott a Maximum reviews/day-ben állíthatsz be egy számot. A Maximum interval-ban pedig hogy mikortól ne kérdezze újra. Például beállítod 365 napra, és ami egy évnél régebbi jegyzet a pakliban, azt már nem kérdezi újra. Ha 30 napot állítasz be Maximum intervalnak, akkor az egyhónaposakat már nem kérdezi. Alapértelmezésben 36 500 nap, ami 100 év ugye. Kicsit alapos a progi. Mondjuk úgy, vannak bizonyos szavak, amelyek több hónapos ismétlésre sem jönnek elő, azokat érdemes piócaként megjelölni és nagyvonalúan elhanyagolni, mert valószínűleg nincs rá szükségünk és nem tudjuk mihez kötni.
-
BonFire
veterán
válasz gojko.m #1660 üzenetére
Nem ez a főcsapás! Nem tudom világosabban leírni, pedig már eléggé leegyszerűsítettem.
Van egy naaaaaagy-naaaaaagy bazi szöveges dokumentum. Regény, például. Sok oldal, miiiiind-miiiiiind teleírva csupa betűvel.
MAGYARUL!
A dokumentum szerkesztője azt szeretné, hogy amikor (a dokumentumban található) szövegben egy szóra mutat az egérrel, felbukkanjon egy buborék, benne a szó
ANGOL
fordításával.
A Duolingo nem csinál ilyet.
A feliratszerkesztő nem csinál ilyet.
És még lehetne napestig sorolni, mi nem csinál ilyet.A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz gojko.m #1657 üzenetére
Nem videó felirat lesz, hanem szöveges dokumentum. Arra kéne valami plugin, hogy 'mouse hover' állapotban szövegbuborékban megjelenjen a szó angol jelentése, ami lehetőleg valamilyen online adatbázisból szedi elő, amit kiír, mondjuk Google Translate-ből.
Erre a Word nem alkalmas, ezért ajánlottam a böngészőt és a HTML fájlt. Viszont vinyóról megnyitva a HTML-fájlokon sem funkcionálnak a böngésző bővítmények, tehát érdemes azt feltölteni egy tárhelyre, vagy weboldalra. Aztán ha nincs ilyen bővítmény, akkor egy programozóval íratni egyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest