- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
21 mm-es, de annyira nem filléres, mert kell belőle vagy 400.
https://boardgamegeek.com/geeklist/230213/coin-capsules-sizes-for-protecting-tokens-and-blin?itemid=6926104#item6926104
215 db alapjátékhoz, 153 db a kiegekhez. -
-
TrollBalint
addikt
Ha nem is a Twilight, de egy Vinhos / Feast for Odin / Nemesis a végcél. De egyelőre csak előre tájékozódok.
szerk: Akkor a két hozzászólásból le is szűrtem, hogy bő 3 éves koráig még várnom kell. Az majdnem 3 év még...
Sebaj, addig majd játszunk anyukával hátha jobban megtetszik majd neki
-
JoinR
őstag
Igen, az már nagyon színes, mi azért játszunk is vele, fontos, hogy a dizájn ne menjen az átláthatóság rovására.
Egy sima Creality Ender 3-at használok. Minőségi filamentből venni kéne 0.5-1 kg-ot, ami 5 színnél már összemérhető a BigBox árával. Ehelyett ilyennel megoldom a Marsot kb. 15$-ból, a többi szín majd elfogy másra. Amúgy nem rossz ez a filament, csak könnyen vetemedik és nagyobb hőmérséklet kellett neki, mint amire számítottam. -
TrollBalint
addikt
-
goccer
aktív tag
Sycthe esetleg a 7fős kieggel? Bár 4 főnél többel nem játszottam még, talán még nem olyan durva a downtime / játékidő 6 fővel.
Van még pár 3 körüli súlyú játék amit lehet 6-an de saját tapasztalat hiányában meg nem mondom hogy mennyire nyúlnának el: Viticulture EE, Power Grid.
Könnyedebb, kevésbé euros vonalon esetleg ezeket nézném meg: Secret Hitler, Mysterium, Citadella, Nottingham bírája + Vidám fiúk kieg
-
Tristis
őstag
Épp nem régi ismerősömnek írtam ilyen listát, nem sok játék van az igaz, főleg nem olyan, ami működik is:
- Nyugati Királyság Építőmesterei + 1. keig
- Power Grid
- Concordia Venus
- Quartermaster General
- Captain Sonar
- Mission Red Planet (5 főig inkább)
- Flamme Rouge + Peleton
- Key Flow (van eladó, szólj ha kéred, nekünk Keyflower jobban tetszik 3-4 főig, 6-an meg már úgy se jövünk össze. Egy nagyon kellemes játék, szerintem simán veri a 7 Csodát.) -
TrollBalint
addikt
6000? Én pont tegnap vettem Szellemlovasba 2x1190-ért 320 db védőt. Még maradt is. Játszani még nem játszottam vele így, de arra ma kerül sor. Mindenesetre nem tűnik rossznak. (Persze így már nem fér bele a kártya az eredeti fóliába, amiben volt. Oda mindig vissza szoktam tenni őket, úgy nem csúsznak szét. Plusz jó úgy megfogni egy pakli kártyát
)
-
maross
nagyúr
nagyon rég dixit volt a favorit, most már szókötő az egyértelmű nyertes nálunk
. mindig többet sikerül játszani vele, mint amit terveztünk.
szerk: most látom, tartalmasabb a cél. ez esetben passz. max egy zombicide jutna eszembe hirtelen, vagy kartográfushoz hasonló, szimultán játszható roll&write-ok (welcome to, welcome to the moon). Áh, eszembe jutott egy, ha nem óczkodtok a kooperativ jatekoktol: Atlantis Rising, mi nagyon szeretjuk, es parhuzamos munkaslehelyezes van benne.
-
mike1334
veterán
Szívesen
egy ideje figyelem, szerintem behúzom. Remélem jó lesz 2 fővel is. Aztán egy ideig pihentetem a társasokat, mert van még egy bontatlan Pandemic kieg, Hanamikoji, 7 csoda párbaj Agóra otthon, és reflexből előrendeltem a Fungit, és március körül jön az Egy szép új királyság is..
-
DavidQ
tag
OFF: Biztos hogy lemaradnál róla, szörnyű a facebook értesítés kezelése. Hónapokig próbáltam Nottingham bírája kiegészítőt vadászni, beállítottam Marketplace értesítéseket is, de volt hogy hamarabb szembe futott velem a hirdetés, mint az értesítés. Ilyen 1-2 napos csúszásban volt az értesítő
.
Aztán elkezdtem offline keresgélni a játékboltokban, végül Szegeden a Liliput játékvilágnál sikerült rendelni egyet.ON: Cóatl társashoz volt már valakinek szerencséje? Azt hallottam róla, hogy Azulhoz hasonló, talán még jobb is. Viszont nem túl sok beszámolót találtam róla.
-
tepenzed
őstag
-
Mexbacsi
tag
Akkor nincs benne nagy újítás, szokásos mechanizmusok csak kicsit másképp és nem is bonyolult. Szemeztem vele én is, mert hát új meg mi lehet ez...kipróbálom hátha és majd meglátjuk
Ahogy látom a kártyák miatt erősen van benne szerencsefaktor is, lehet ez is közrejátszik.
Nem lennék annak a helyében, ami megveszi a szellemek szigetét, hogy majd játszik a gyerekkel aztán kiveszi a dobozból a 30+ oldalas szabálykönyvet.
-
Azie
őstag
Kuruzslók 100% random faktor, még a TTR-nél is durvábban. Az az nyer, aki több mozdonyt húz miatt kb. nincs értelme leülni vele játszani józanul. Hogy ezen bármi is balanszolna? Hát kétlem.
Persze aki szeret reszelővel, annak jó lehet. ; )
Tálkának mi METRO-s szószos porcelán kínálótálat használunk.
https://termekek.metro.hu/shop/pv/BTY-X13589/0032/0021/Metro-Professional-tapas-t%C3%A1lka-sz%C3%B6gletes-8cm-6-db
de ez is jónak tűnik:
https://termekek.metro.hu/shop/pv/BTY-X122343/0032/0021/Metro-Professional-t%C3%A1lka-7-cm-6dbhttps://cdn.metro-group.com/hu/hu_pim_13547001001_01.png?w=400&h=400&mode=pad
https://cdn.metro-group.com/hu/hu_pim_122302001001_01.png?w=400&h=400&mode=pad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged