Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Hangulatfüggő, hogy épp mivel játszanék.
Legtöbbször talán az Arkham horror 2 került elő, mellette a 3-ik kaidás is gyakori, de sok agyalós (pl Nyugati királyság lovagjai, vagy várgrófjai, Raiders of the North, Lords of waterdeep, Great western trail, Smartphone, Civilization, vagy a Brass) mellett könnyedebbek is hiányoznak pl Kifürkészhetetlen, Álarcosbál, Légy résen. -
mike1334
veterán
Én ezt úgy nézem, hogy melyik játék az, amire nem mondanék nemet, ha előkapná K., hogy játszunk. Ilyen szempontból top 5:
- Carcassonne Winter-edition (bár jönne hozzá 1-2 kieg, vagy legalább a mostaniak kaphatóak lennének)
- Cascadia
- Ticket to Ride: Nordic countries
- Kartográfusok
- MandalaÉs, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy ebbe a körbe tartozik majd a Grand Austria Hotel is. 2 játékon vagyunk túl, zseniális játék. Izgultam, hogy mennyire fog tetszeni K.-nak a szabályok miatt, egész héten azt olvastam/néztem, hogy minél jobban át tudjam adni (pénteken este ültünk neki, hosszúra is nyúlt rendesen az első alkalom), de nem volt gond, sőt...első játekot simán nyerte, tegnap a másodikban pedig porig alázott a pontokkal...nagyon figyeltem, hogy ne nézzünk be szabályt (szerintem sikerült is figyelni, max 1-2 plusz pontot nem osztottunk ki), de így is...nagyon ráérzett, kb minden nehézség nélkül etet és szállásol el embereket...olyan mintha 2x annyi köre lenne, mint nekem..nem rémlik a pontos végeredmény, de nekem olyan 40 körül volt (sok mínusz pont, elszámított döntések miatt), de meg olyan 160...ma mindenképpen szeretnék egy visszavágót
-
-
orc88
őstag
Társasos fb csoportokban írták ma többen, hogy most érkeznek új szállítmányok, szóval én is futottam egy kört.
Nem volt a polcon Dűne / Cascadia kiírva sem, viszont a pénztártól visszapillantva véletlenül megláttam hogy 2 társas sor közé hátulra be van forgatva 1 darab Cascadia -
Dr.NX
addikt
Catan 4500 Ft, online is rendelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest