Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaa! Így kicsit más!
Mivel nem tudhatom mi is történt valójában, igy maradok a naívabb meglátásomnál!
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lecsaptak rá, ezen nem is csodálkozom!
-
-
-
Sziasztok!
A Small World-ről kinek mi a véleménye?
Olyan társast keresek most, ami családdal, és a baráti körrel is játszható. Erre gondoltam, csak a kiegészítők elérhetetlensége meglepett! -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia! Ha négyfős és cooperatív fontos, akkor ajánlom az Utolsó Erőd , Hősök útja társasjátékokat.
Ha kis interakció is jöhet, de kevésbé komoly érdekel, akkor az Irány a Dicsőség még tetszhet is!
Mi most az Ankh Egyiptom Istenei-t és a Kutná Hora-t nyúzzuk. Ezek már messze a belépő kategóriától, csak mint érdekesség említettem. -
-
-
Ó, a MAGUS! Mai napig nagyon szeretem, bár már keveset játszunk, mert mindenki más országba költözött. Amikor évente egyszer, kétszer találkozunk, inkább beszélgetünk és társasjátékozunk.
A szerencsémre annyira szeretem a világát, hogy egy könyvet sem adtam kölcsön, a társasjátékok mellett ott díszítik a polcot. Az asszony nem is érti mi az!? (Nem tud magyarul.
) -
Sziasztok, azt tudjátok, hogy létezik-e védő játéktáblára? Az Ankh Egyiptom Istenei-re és az Everdellre kerestem, de nem találtam, még csak hasonlót sem. Az Azul tábláival könnyebb, mert a méretük miatt pont ráment az átlátszó füzetborító.

-
-
Úgy látom ez a topic, elég jól áll! "Csak" pár beszélgetés tűnt el...
-
-
-
-
Ha szabad hozzátennem, szerintem ezt a Camel Up-t nagyon túlértékelték. Egy kellemes, "ki nevet a végén" játék, se több, se kevesebb!
#7444 Bugarov
+1 a Sub Terra-ra! Nagyon átadja a hangulatot, és az ameri szerelmeseinek jó pár kellemes órát okoz! -
Sziasztok!
Az Etele plázában, Játéksziget kiárusítást tart a héten. Állítólag!
Még nem jártam arra, majd pénteken tudom személyesen is leellenőrizni! -
-
-
Sziasztok!
Most kaptam egy üzenetet, hogy február 8-án 10 órától a Ráday Gémklubban raktárvásárt tartanak, bontott és vagy szépséghibás társasokat lehet "jóárasítva" vásárolni. -
Elhiszem, hogy létezik, de szerencsére ezzel a problémával még nem is találkoztam! Ettől függetlenül igény (mint a fórum is mutatja) van rá, mint a "szóló társasjátékra" is... Nálunk ennek pont az ellentettje a probléma! Mi szeretünk 5-6 -an összeülni, de a legtöbb társas 4 főig limitált.
-
Köszönöm a tippet, rákeresek az újra is!
#7344 TrollBalint Egyetlen egyszer játszottam vele, de azonnal beleszerelmesedtem! Köszönöm a tippet! Ugyan jobban örülnék asztali verziónak, de megkeresem steamen is! -
-
-
válasz
RangerFox
üzenetére
Hősök útja, Azul, Utolsó Erőd (ez olyan szempontból rendkívüli, hogy bárkinek megmutatom, azonnal rákattan!
) .
Persze az örök kedvencem a Catan. Hatan játszottunk egy maratoni három órás futamot, tengeri kiegészítővel és a Kereskedők és Barbárok kiegészítő négy "hadjáratával".
Az Irány a dicsőség pedig előbbre lépett a "szeretem" ranglistán a harmadik helyre. Sajnálatos, hogy nem készült hozzá kiegészítő, biztosan lecsapnék rá!
Amit csak kipróbáltunk, az a Kutná Hora, de az ünnepek alatt senkinek sem volt kedve ennyire száraz stratégiához, így hamar félbeszakítottuk. Na majd idén! -
-
Köszönöm a válaszokat! Tegnap már meg is érkezett a fa alá!

-
Sziasztok!
Ki, mit tud/hallott a Kutná Hora társasjáték csak limitált darabszámban jelenik meg magyar nyelven?
Ez igaz lenne, vagy marketing húzás? -
-
Azon gondolkodtam, hogy veszek egy bortermelős / boros játékot, de nehéz a döntés, sok a lehetőség: Viticulture, Vinhos, Dűlőre jutunk, Cuvée, stb.
Kinek milyenek a tapasztalatai, és mit tudna ajánlani a boros témánál maradva? -
Nem feltétlenül akció, de most nyereményjáték van a társasjátékok.hu-n. itten e
-
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
A BILLY / OXBERG elég magasak a nagyobb társasjátékokhoz, de még mindig a budget kategóriák. Sajnos alapból nem zárhatók... Mennyire fontos, vagy mi ellen lenne jó?
-
-
Annyiban igazat adok neki, hogy van ami könnyen, van ami egyáltalán nem passzol az emberhez! Neki nem jött át!
Szerintem olyasmi lehet, mint nekem a Bang! Húgom oda-vissza, az összes kiegészítővel tudja és szereti játszani, nekem meg a hátamon feláll a szőr, már csak attól is, hogy írok róla.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
jansky1
üzenetére
Az az igazság, hogy eléggé elgondolkodtam, mit is írhatnék? Igazából a kártyákra felírt számok a valószínűség számítás szerint több vagy kevesebb darabszámban vannak jelen. (Pl. 8-as és 6-os szignifikánsan több, míg 2-es kevesebb, stb.) Valamint a kártyák többségén események szerepelnek. Negatív (pl. földrengés) és pozitív (pl. nyersanyag) is.
Aki ódzkodik a szerencsefaktortól, annak melegen ajánlom, legalább a paklit, mert vele, egy kellemes euro lesz. Magyarul bárhonnan letölthető, egyszerűen kinyomtatható.
A többi esemény és vagy kiegészítők amik ebben a dobozban vannak, szinte kötelező tartozékok! Mi leginkább az arany folyókat, a halászati engedélyt, és az oázist használjuk. Illetve a többi "nagykiegészítővel" megfűszerezve, kedvtől függően. -
-
Ha valakit érdekel, újra lehet kapni a Catan: tengeri utazó kiegészítőt! (A nagy dobozosat 3-4 fős. A kicsi 5-6 fős, eddig is elérhető volt.)
-
-
-
A Hősök útja a Gémklubnál 7500.
-
-
Én is köszönöm a fentieket! Jó néhány játékot írtatok, amikről nem is hallottam! Mindnek utána kell nézni!
Ha ajánlhatok még, akkor a jelenlegi kedvencem: Az
Ankh: Egyiptom istenei -t mindenféleképpen kiemelném! Nézzétek át az Eric Lang nevével fémjelzett trilógiát! (A fenti, Blood Rage, Felkelő Nap)Esetleg az Amazonos sikersorozat miatt újra közkedvelt Fallout Shelter-t.
A Small Worlds-t is sokan ajánlották már.Szeretem, ha lehet miből szemezgetni!
-
-
-
Sziasztok!
E karácsonytól merültem el igazán a társasjátékokban. (Eddig szerepjátékokat játszottam.) A Catan kézhezvétele után mutatták az Utolsó Erődöt, mindkettő hihetetlen élményt adott! Most a Brazil Birodalommal szemezek, de a 4X-ben járatlan vagyok. Mindenki a Scythe-hoz hasonlítja, értelem szerint nekem az is ismeretlen. Már szedegetek róla információkat, de itteni véleményekre is kíváncsi vagyok! Kinek milyenek a tapasztalatai?
Egy márik kérdés: A The City of Kings megjelent magyarul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)