- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmatyi93
tag
Hali Mindenki!
Tudnátok nekem olyan éttermet ajánlani, ahol jól főznek, közép és felső kategóriásat, nem őrült árakkal h 20k 1 üveg bor de azért mégis színvonalasat jó konyhával egy családi vacsorára? Gondolok itt arra h mondjuk 3 fő vacsival, fő kaja, ital fogyasztás 15-20k körül megáll és érdemes ott enni, nem tudom jól kifejezni magam bocsi
Előre is kösz minden ajánlatot és segítséget.«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
-
félisten
-
DarkByte
addikt
válasz SirRasor #42848 üzenetére
Húha, valami hasonló IBM-em mintha lenne otthon PS2-esben. Hétvégén ha nem felejtem el megkeresem
Úgy is pár hete gondolkodtam rajta hogy keresek valaki bátor jelentkezőt és a nyakába öntöm az összes antik PC vackomat ami rajtam rohad egy ideje[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #42864 üzenetére
Én itt lakom nem messze, szerintem elég proli hely, egyszer nyáron ott kajáltunk, az udvarról fújta bele a gyümölcslevesbe a nyárfa "taknyát", és érdekes, finomabb lett tőle a leves. A pincér meg tényleg udvariatlan volt... 80-as évek végére emlékeztetett az egész.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
quailstorm
nagyúr
válasz DarkByte #42861 üzenetére
Ami azt illeti van egy pár érdekes cuccod(#37 alapján). Ott a két mobil kábel, mindkettőhöz van tellám. Aztán a kártyák, lapok nagy részét is lehetne használni, csak táphiányban szenvedek. Egy rossz mercurym van (tönketette a HDD-t), meg egy legyengült Take ME! (barton magos már rebootolt tőle, P3 még megy). AT táp meg mind gépben van, bár egy P1-est simán be lehet áldozni, mert rettentő instabil rajta a win95. Abban seventeam van.
Nálam még nincs elég szemét Legalábbis szeretek vele legózni. Van két AMD K6-os P1-em, két P2 Celeron, egy P3 celeron, meg a 486SX laptopom. Sajna a 486, 386-osaim tönkrementek. Bővítőkártya, hang és S3 videokárta, meg picike HDD meg kilóra. Működésképtelent meg nem tartok.
-
sp3rhead
tag
sziasztok! van valakinek eladó wireless routerja? Követelmény, hogy legyen usb portja, amire külső hdd-t köthetek, 1080p-s filmek streamelése se jelentsen neki gondot, illetve szegeden vagy vonzáskörzetében található legyen. Ja, és működjön privit előbb észreveszem
Köszi
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
skopy
tag
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
fecus
őstag
"Van valakinek eladó AM2-es alaplapja?
És egy bármilyen működő PCI-e videokártya 2 óra próbára? Úgyis felrobbanok ha az a baja."
Már nem keresek semmit. Vettem alaplapot, de minden olyan misztikus. Az "új" lap sem megy a régi procival, de megy egy még régebbivel. A régi lap nem ment egyikkel sem.
Összerakom ami megy a többit meg elásom a kertben."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
viperabácsi
addikt
Ha valakit érdekel
Eladó lehet egy asus P8 Z77 M-pro alaplap és hozzá egy 3570k.Mindkettő ,Hibátlan ,dobozos és még 2 év garis.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
fecus
őstag
válasz pmheros #42873 üzenetére
Az eredeti probléma:
10-ből 9-szer nem indul 1-szer megy a következő konfig: Asrock ALiveNF6G-DVI AMD Athlon X2 4800
Csak forog a venti, nincs kép. A táp jó, az előző lapom hetek óta ment vele. Ház ugyanaz. HDD nem is ment bele mert odáig nem jutottam.Kipróbálva egy Athlon 64-gyel. Nem megy.
Vettem egy "új" alaplapot: Abit NF-M2S. Bele az AMD Athlon X2 4800. On, felpörög 2mp és leáll. Ezt akárhányszor tudja. Idegbaj, azt hittem csak a MB rossz.
Most az AMD Athlon 64 megy benne. Kipróbálom, hogy ez elég lesz-e a garázsban linuxszal böngészni.Olyan érzésem volt, hogy ha felteszem a procihűtőt az csinál valamit. Körbenéztem mindig, de a helyén van/volt.
Nyilván már kapkodtam.Visszatettem az Asrock ALiveNF6G-DVI lapba az AMD Athlon 64-et hűtő nélkül. Egyszer elindult, de többször nem.
Most rev. számokat nem tudok és BIOS verziót sem. Az Abit-ról meg már nem sok adat van a Net-en.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
fecus
őstag
válasz ebegab92 #42876 üzenetére
Köszönöm. Letöltöttem a rám vonatkozó részt.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz pmheros #42878 üzenetére
Előtte nem. Amikor bent volt és nem indult akkor lekapcs és clear CMOS és újra próba.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Kihez menjek, ha cégnek kell komplett PC-t vennem, számlával, 1-2 év garanciával? A brand gépek kissé drágák.
-
fecus
őstag
válasz pilóta #42881 üzenetére
De asztali gép kell. Akkor is?
-
CSorBA
őstag
Ha már ezeknél a nem indulós konfigoknál tartunk
Az én gépem, kb mióta SSD van benne azt csinálja, hogy kb 10-15% rátával nem kapcsolja be a monitort. Elindul mindig, bejön a win (hangról hallom), de a monitor stand-byban marad. Ötlet valakinek?
-
Frenky89
addikt
A GMail-t elvitte a cica, vagy betemette a hó?
-
Rawulf
őstag
Mint prohardver Szeged topik és 2014:
Ideje lenne összegyűjteni, hogy jelenleg mely számítástechnikai boltok a jók. Elég nagy volt a fluktuáció és átrendeződés Szegeden.
Szóval például hol jók az árak, stb..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
Végre hav *-*
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #42892 üzenetére
Pedig már arra készültem, hogy hó és fagy nélkül söprögethetem majd a kullancsokat nyáron.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Romániában forgatják az új Cobra11 részeket?
-
félisten
-
fecus
őstag
Már kaptak is árajánlatot. Na annyit nem szánnak rá. Aztán jöttem én...
Majd beszélek Attix-szal. Kissé bonyolult, de IgyekSzem (mint a szorgos indián )
-
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #42895 üzenetére
Most értem haza Pestről, ott totál száraz minden, Újhartyán után viszont már szállingózott a hó. Kecskemét után a bátrabbak 60-65-tel nyomták, én 75-tel száguldoztam.. Megmértem, 50-es tempónál a fékbe állva, abs-sel 80m volt a fékút a friss hóban. Kíváncsi leszek, reggel mit mondanak a hírekben, hány autós fordul az árokba...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #42891 üzenetére
Ami tuti, és viccen kívül, az, a büdösbót. +1 oda, valamelyik beárazós oldalon is fent vannak free sector néven. . Rendelni Attixtól érdemes, 1-2 nap alatt megvan minden. Másról nagyon nem tudok.
-
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest