- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palkó
tag
Urak, hozzáértő fórumtársat keresek frissítés során megmakkant Samsung Galaxy GT-i9003 telefon életre pofozásához, Szegeden.
Ötleteket, ajánlatokat privátban várok.
Előre is köszönök minden segítséget...[ Szerkesztve ]
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
ebegab92
senior tag
Mezei kakas helyett ez tutibb
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Fogászati implantátummal van-e tapasztalta valakinek? Ismertek-e esetleg jó ès nem "lehúzós" fogorvost szegeden aki ilyesmit is vállal. Elèg horror ára van, de a jelenlegi dokim ezt ajánlotta ès szeretnèk előtte tájèkozódni picit. Előre is köszi.
-
-
maláj
addikt
van valakinek elfekvőben valami normálisabb tápja (FSP, stb.) =<3k körül
-
veterán
válasz Pho3bus #42407 üzenetére
Hali, elég sok mindentől függ egy implant ára ... ha kell csontpótlás akkor a csontpótló anyag gramja kb 20-30e ft... hány implant kell (implant ára 50-250e között mozog minőség terén ... illetve a garancia is változik van amire 5 év van van amire 30-50) ... nekem van két gyökér kezelt fogam felül a fogorvosom azt mondta, hogy nem érdemes egyenlőre implantban gondolkodnom, mert kéne csontpótlás + implant 300e / fog lenne így a pótlás (két oldalt 600e ...) míg híddal 200e lenne a két oldal ...
az alsó álkapcson szokott elég csont lenni felső álkapcson általában nem ...
-
Attix82
addikt
Eladó egy VGA:
Garancia: 2015.01.05
Minden tartozék megvan.
Irányár: 13 000 Ft
HD6570 2GB DDR3 128 Bit Termék link
-
macilaci78
nagyúr
Hogyan kell cirill klavin @ jelet ütni RU nyelvi beállítások mellett?
Wordben az AltGR billentyű segítségével semmilyen karaktert nem ad elő, de azért a gyorsbillentyűket szépen adja.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz macilaci78 #42413 üzenetére
Ctrl+Alt?
Vagy OSX logikával: kukac -> Alt+qNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Ha már ez a téma előjött.. Az mitől lehet, hogy a notimon nem tudok and jelet írni? Hiába nyomok AltGr+C-t, nem ír semmit. Minden más jel működik }{@#><. Pedig a billre is fel van festve a jel. Dell inspiron N5010-es notebook, Win7 64bit, és magyar bill kiosztás. Valami ötlet rá?
-
szumoo
senior tag
válasz macilaci78 #42413 üzenetére
Alt + 64 (numpad). Évek óta így használom, aztán a cirill, meg a román mit szól hozzá azt nem tudom.
Sz.
A nyúlon túl?
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Én elvileg a hídhoz még túl fiatal vagyok és a fogdoki azt mondta, hogy ha most berakja, akkor később nem nagyon marad már fogam amire építhetné. Nekem sajna 3 fogamat kell pótolni (mind3 rágófog sajnos, szóval szükségem van rájuk és nem azért kell megcsináltatnom, mert esztétikai okokból zavaró lenne.), és hát eddig a "bestof" ajánlat is bőven a horror kategóriába tartozik. Amit még nekem mondott a fogdoki, hogy elvileg azért is érné meg jobban nekem, mert ha rendesen karban tartom és vigyázok rájuk akkor egy életen át nem lesz gondom velük, míg a hídat cserélgetni kell 10 évente és kb már a második cserénél ott lennék, mint most a 3 implant árával, és ugye a környező fogaim is épek maradnak ha szerencsém van.
macilaci78: Azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Pho3bus #42420 üzenetére
3 fognál már ha híd akkor sem árt 1 alá támasztás implantnak középre vagy két implant és híd nem értem miért akar 3 implantot... De én nem is vagyok fogorvos csak pár fogorvosos weboldalt csináltam ...
Melyik fogorvosnál voltál?
pótolást mindenképpen ajánlott megoldani mert a hiány melletti fogak bedőlhetnek bemozdulhatnak és az nem jó...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
nincs link ezt akartam megvenni, csak mivel húzni nem lehet innen, kilőttük..18m-ért te hol kapsz 150m2-es házat új padlóval, új ablakokkal, új fürdőszobàval, meg konyhával? Talán Kövegyen igen, de a környèken tuti nem.... Szóval ha körülnézel, rájössz, hogy ez azért az egyik legjobb ajánlat. Kicsi a kert, de nekem nem kell, a telek meg a ház nélkül ér 8-at. és mint ìrtam, ez nem egy 40 éves kockaház vályogból, azok mennek 12-ért...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Gyerekek! Van egy halom aloe verám! Vigyétek akciósan!
Ilyen is van
Meg ilyen is
Meg még2 pici, ami nincs felrakva.Mennyiségi kedvezmény is jár, csak ne fagyjanak már meg Nem férnek be a lakásba.
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #42428 üzenetére
Lesz itt fagy "Közeleg a tél"
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
partymaci
aktív tag
HP notebook - invertercserére érett példányával kihez fordulhatok?
(hibajelenség: bekapcsolás után fehér képernyő)Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
ebegab92
senior tag
Ismerősömnek sürgősen kellene az Autodesk Map 3D 2007 próbaverziója (interneten mintha nem is létezett volna ) Akad-e valakinek ilyen szoftvere? Csak ezt a verzió jó neki, mivel egyetemen ezt a verziót oktatták, és ismerősöm elmondása szerint eléggé eltér már a 2012-es vagy 2013-as kiadás ettől a 2007-estől (gyakorlaton használhatta).
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
félisten
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #42428 üzenetére
Lesz még itt februárban -15 C° meg márciusban hónyúl
Make Love not war!
-
-
félisten
-
-
tixem
addikt
válasz pilóta #42442 üzenetére
Már régóta megvan az a pingálás. Nem hinném, hogy akárkit is zavarna. Bár az előzőek sem véletlen pont a Csillag téren lettek odarajzolva, pont annak a háznak az oldalára ahol az etnikum nagy számban tanyázik.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
félisten
-
tixem
addikt
Jó dolgok amúgy ezek... Tarján Víztorony téren is felújították a tornyot, de olyan semmilyen lett hogy az már fáj.
Ha rajtam múlt volna a dolog, összeszedtem volna egy rakás graffitist (nem a tag-elő szarháziakból, hanem akik valóban képesek művészi munkára egyet kettőt ismerek is), adtam volna nekik alapanyagot meg egy kis zsetont, hogy egy adott téma szerint fújják le. Pl passzoljon az állomáshoz, buszok trolik stb. mittudomén, csak jobban nézne ki mint így.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
félisten
-
Rick4
félisten
Ha van pénz, építhetsz passzív házat is, ha nincs annyi, abból kell gazdálkodni, amennyi van. és ennyiből ez volt a kohozható legjobb. Szakemberrel is megnézettem, tervrajzom is volt, akkora mellényúlás nem volt benne a pakliban... Szerintem meg jobb egy 20 éves ház telekáron, ha az épületből kispórolnak valamit, azt ekkorra már látod, az állag ilyenkor már nem változik annyira....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest