Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sajnos én is épp hallottam a múlt héten egy szörnyű esetet, amelyre ráillik a jellemzés. Elvileg azon forrás irányából, akinek tanúskodnia is kellett. De vannak itt a szervtől is nem?
Mindazonáltal ezek messze nem jellemző példák Szeged közbiztonságát illetően, én személy szerint kb. itt érzem a legnagyobb biztonságban magam.Több év logmein használat után elkezdtem a teamviewert használni. Nekem bejött.
-
Rhino666
addikt
Voltam tegnap a Media Markt-ban és valószínűleg nem Miele lesz belőle, mert élőben még csúnyábbak, mint képről. A Bosch és AEG meg ugye olcsóbb, szebb és valószínűleg csak egy lehelettel rosszabbak. Az viszont teljesen kiábrándított, hogy még a 200k körüli (előbb említett) mosogatógépeknél is kritikán aluli az anyag/összeszerelési minőség itt-ott. Azért ennyi pénzért szerintem joggal várná az ember, hogy ne kopogós műanyagból legyen az előlapi panel és ne lötyögjenek meg ragadjanak be a gombok, mint egy 5k-s kínai játék-pénztárgépnél. Ha ez a minőség, akkor mit adnak 100k alatt? Lehet, hogy túl sokat akarok, de én elvárnám, hogy ami elvileg minőségi belülről, legyen minőségi kívülről is - rozsdamentes acél ajtó, előlap, gombok, tökéletes illesztés és csukódás (egyik, szintén ~200k-s AEG-nél volt egy 2mm-es elcsúszás a műanyag panel és a műanyag díszléc között és az ajtó is csak erőltetve csukódott). Az érdekes, hogy a 210k-s Miele csúnyának csúnya volt, nem is acélból volt, de a gomb mikrokapcsolók hangzás alapján is sokal jobbak és a kivitelezés ott tényleg minőségérzetet ad - közelről is. Kb. a 260k-s Siemens-nél kezdődött az a kategória, ami tényleg minőségi, igényes benyomást keltett (a vicc az, hogy tagadhatatlanul Bosch belseje volt), de valószínűleg egy ~200k-s Bosch lesz belőle, csak abból is van vagy 10 féle...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
lorcsi
veterán
az újszegedi vakegér hamburgeressel miylen tapasztalatok vannak ?
mekkorák?
mennyire spórolnak vele ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #43302 üzenetére
A döntés a tied, azért azt mondom, nézz meg legalább 10 félét, mire megveszel egyet, és ha már mindenképp MM, legalább a webshop-ban is nézz körül, és ne a szegedi üzletben vásárolj.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Szemi82
tag
Sziasztok!
Eladó hangfalpár ha valakit érdekel.
Jamo -
Polemius
senior tag
"legalább a webshop-ban is nézz körül"
Ez nagyon ajánlott! Épp minap nézegettem én is porszívókat, és a drágább kategóriában akár 10e+ különbség is van a MM bolti és webshop árak közt!
(Ahogy elnézem, sok cuccnál a webshopos áraik versenyképesek, és a legtöbbet ingyen szállítják. Meg is lepődtem, hogy fejlődőképesek. pl. évekig nem lehetett kártyával fizetni az áruházaikban...)
-
Rhino666
addikt
Nem ott akarom venni, csak ott van a legnagyobb választék és ott lehet őket élőben megnézni. Egyébként meg a webshop-ról annyit, hogy a TV-t, amit néztem, 10Ft-tal drágábban adják, mint a helyszínen...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #43308 üzenetére
Az egy dolog, a kecskeméti, meg a győri a tuti, ami hangfalszett itt 69900 volt, az Kecsón 49900, és ott volt elvettem, kifizettem... A győriben a Pio házimozi erősítő kerek 20K-val volt olcsóbb, és adtak ajándékba egy pio dvdjátszót mellé...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
válasz hodigy #43311 üzenetére
Kb. 5 éves Indesit mosógépünk van, a legolcsóbbat vettük és soha nem mosott még ki normálisan, akármilyen mosószert tettünk bele (a legtöbb dolgot előre be kell áztatni), a programok addig mennek, ahogy épp a kedve tartja (20 perc ide vagy oda - mit számít), néha habzik a belseje, mert nem mossa ki rendesen az öblítőt a rendszerből stb. A mosógépszerelő meg csak annyit mondott rá, hogy ez ilyen...
Hát nekem nem kell több ilyen...
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #43312 üzenetére
Én legutóbb Fagor-t vettem, 30 perces mosással kimos mindent, igaz, a viselt ruháim nem büdösek, és nem koszosak. Nem penészedik, nem zörög, nem lett hangosabb, nem folyik, pedig 2 év alatt tényleg ment 700 mosást. És ebben a ruhákon túl benne van heti rendszerességgel 4-5 rongyszőnyeg sárral, kutyaszőrrel, a kutyák fekhelyére használt pléd, régi kabát minimum 2 hetente, meg ez az, amit sokan nem mernének egy 200K-s gépbe tenni, mert megbontáskor rögtön garimegvonást eredményezne. Igen, még a 10 év garit is.
-
Rhino666
addikt
Na, Fagor meg van anyámnak is, olyan se kellene. Minden baja van, pedig ritkán használja és nyilván akkor is keveset. Kezdem egyre jobban azt hinni, hogy a napi 1 mosás a titka a dolognak, ha nyúzod, hozzászokik, ha meg csak heti egyszer használod, ellustul. Tényleg nem tudok már mire gondolni...
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Szerencsés vagy. Én a gépekkel vagyok ilyen. Ami körülöttem van, pöpec. Több mint egy egy évig ment +50% tuninggal (léghűtés!) betonstabilan annó egy C2D gép úgy, hogy egy 2TB-os RAID0 tömb futott benne. Hát nem volt egy életbiztosítás, sőt, visszagondolva egy nagyon merész húzás volt. De ment, mint az álom. Reménykedem benne, hogy ha én választom ki a háztartási gépeket, akkor hasonló tapasztalatom lesz azokkal is...
-
GrotESC
aktív tag
válasz Rhino666 #43316 üzenetére
Nekem Electrolux van, és még nincs 1 éves, így túl sok mindent nem tudok mondani róla. Talán annyit, hogy a Zanussi, Electrolux, AEG ugyanaz a cég, csak különbözőek az árszintek, szolgáltatások, stb., de az alap kb ugyan az.
Van egy Égéstér nevű autós, beszélgetős műsor (Totalcar-osok csinálják), ahol tavaly a "mosógépguru" beszélt autókról, és mosógépekről is. Ezt esetleg érdemes meghallgatni. kb. 1 óra: [link]Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
veterán
nálunk meg van Indesit ami teszi a dolgát 4-5 éve pedig elöltöltős + keskenyített kivitel
-
fecus
őstag
Azt se tudtam, hogy van ilyen. Köszi. Nézem.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
veterán
válasz GrotESC #43319 üzenetére
ez a "szakértő" csak nekem tűnik furának? Szakértelme szerintem kicsit túl van értékelve... tapasztalatai okés de na... szakértőnek nem szakértő ...
pl.: nem mondom, hogy az ezüstnek van értelme, de azért azt illene tudni, hogy a vízbe oldódó ezüst ionok oxidálnak - oxygén vonnak el a banktériumoktól élő szervezetektől - így fertőtlenítenek...
-
ST05
őstag
1150 pentium G3420 cserélném nagyobbra-
gryphon-t pedig cserélném kisebb nem Z -re ..
személyes átvételnél tud a lap olcsósódni, be is számolok: garos ddr3, esetleg monitort 16x10 töl felfele[ Szerkesztve ]
-
Tottu
senior tag
Üdv,
Tudtok ajánlani Szegeden (vagy környékén) olyan bútorboltot, ahol minőségi bútorokat lehet kapni megfizethető áron? Kihúzható kanapét, étkezőasztalt, székeket, gardróbot, számítógépasztalt, ágykeretet szeretnék venni.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
_Petya_
őstag
minőségi bútorokat lehet kapni megfizethető áron
Ez a kettő együtt sajnos nem fog menni. Tudom ajánlani a Papp bútorházat a Sever center mellett, van egy a Vásárhelyi Pál úton tovább a Napfény Park felé ha jól tudom a Tisza Volán székházzal szemben, valamint tudom ajánlani a Csongi bútort is, a Rózsa utcánál, majdnem szemben a Don Mario-val. Nekem ezekről a helyekről vannak bútoraim, elégedett vagyok velük.
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
macilaci78
nagyúr
Ami nekem nagyon bejött bútorra, az a Nagy krt-on van a Kálvária és a Béke utca között. Matracok, ágyak mellett bútor is van ott szépen.
Székre-asztalra pedig az Antarest ajánlom. Tököm tudja, melyik bolt van most mellettük: Electroworld volt ott régen, vagy mi. Katasztrófavédelem és a megyei Rendőrkapitányság közt félúton a Nagy krt-on.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #43329 üzenetére
antaresnek van szogeden boltja?
-
tixem
addikt
Alföld Bútor, vagy a Színfolt a Vadasparktól visszább picit a túloldali udvarban. Konyhai dolgokat meg a Karnisban a legjobb megvenni. Egyedi mértre is gyártanak sokmindent és egész tűrhető áraik vannak.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Tottu
senior tag
Köszönöm szépen a sok ajánlást! Most már tudok miből válogatni.
[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
GrotESC
aktív tag
válasz SirRasor #43333 üzenetére
A lejátszóban elindítva folyamatosan játsza a streamet, de van direkt link alatta a letöltéséhez. Nálam a stream megy. Esetleg frissíts rá, gondolom valami hálózati probléma volt, és megakadt, aztán nem folytatja.
tsin: Antares viszonteladók itt van néhány szegedi is.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
lugosi
MODERÁTOR
Hát a mai hsz-ekből annyit megtanultam, hogy nálunk nagyon úri dolga van a mosógépnek.
-
SirRasor
addikt
-
-
Atigepesz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg valaki lakást keresne megvásárlásra vagy csak egy kis pénzkeresési lehetőségre akkor szóljon lehet h érdekesnek tartja majd az ajánlatom.De esetleg még egy két autót is tudok ilyen céllal. -
félisten
Úgy döntöttem, tennék egy C1 nyelvvizsgát angolból.
Szegeden hol érdemes, illetve milyen költségekkel kell számolni? -
tixem
addikt
válasz FoxiestFox #43344 üzenetére
Én a Koch Sándornál csináltam, ajánlom. Az Origót nagy ívben kerüld, lehúzós szarr***ó banda. Ráadásul a Telc jobban elfogadott, és egyszerűbb is megcsinálni, a hétköznapibb dolgokra megy rá nem a száraz nyelvtanra mint a rigó utcai.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
Idei év egyik első szimulátora
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
MaciG
addikt
Valakinek van eladó sorban egy olcsóbb kategóriás netezős konfigja? A gépet amihez pár napja segítséget kértem nem igen lehet már javítani, mert a táp adta meg magát és ezzel együtt az alaplap is, meg még ki tudja mi. Ami mondjuk nekem fura, mert chieftec táp volt benne ami elméletileg jobb mind a codegen és egyéb noname márkák, de azokkal meg sosem volt eddig probléma ugyanabban a lakásban...
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest