Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
válasz macilaci78 #42758 üzenetére
Egy kenuval átevezni az óceánt is "izgalmas" vállalkozás és még ráadásul az is elég "fapados"
Üdv:Attila
-
válasz macilaci78 #42758 üzenetére
Írogatunk, írogatunk , nekem meg konyomjuk a vibert?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz macilaci78 #42761 üzenetére
Küldtem anno üzit és még az sem ment át
Azt meg -most hogy mondod- elfelejtettem hogy már múltkor sem sikerült viberen beszélnünkNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Keresek kisállat kereskedőt vagy gazdaboltost akinek több oltja is van!
-
-
válasz macilaci78 #42767 üzenetére
Hááát, ennyi pénzért már kapni nem-kabrió vinyót is
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fecus
őstag
Noo..
Van valakinek eladó AM2-es alaplapja? Csokikáé?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
stopperos
senior tag
10,5 éve lakom szegeden; 7,3 éve vagyok PH tag; de nagy nehezen ide is elkeveredtem
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
fecus
őstag
"Van valakinek eladó AM2-es alaplapja?"
És egy bármilyen működő PCI-e videokártya 2 óra próbára? Úgyis felrobbanok ha az a baja.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Elnézést az offért, azt tudja valaki hogy a szegedi panelok között van-e különbség zajszigetelésben? Számít az, hogy 4/5 vagy 10 emeletes a tömb? Ismerős a Rókusin lakik, lift nélküli 4 vagy 5 szintesben. Azt mondja nem hallja a szomszédait, ami nekem nagyon jó lenne majd. Itt pesten most 10 emeletesben lakom, direkt a 10-re költöztem hogy csendes legyen a lakás, ehhez képest hallom ha a szomszéd tvje megy, vagy éppen most fuldokik stb... Vidéki vagyok, családi ház után ezt sem megszokni, sem elviselni nem igazán tudom. Jó, vegyen téglát a hozzám hasonló (bár van aki szerint az sem jobb), de az sokkal drágább.. -
-
Luighi
senior tag
válasz Vesztor87 #42781 üzenetére
Ha nem sajnálsz pár centit a szobád rovására, léteznek belső hő- és hangszigetelő anyagok, amiket utólag is fel lehet ragasztani. A falon közvetlenül átjövő hangot tompítja, de a födémen vagy csöveken átvezetett hangot ugyanúgy hallani fogod. Legegyszerűbb, ha elköltözöl Bp-ről vidékre
-
stopperos
senior tag
Amd szinten megálltam 939-nél, illetve még nem értem el a PCIe kártyákig. Itt áll alkatrész szinjén a jövőbeni home server (Athlon 3500+, MSI K8N Neo4-F, 4 GB, Ati Rage IIc), úgyhogy nem tudok segíteni.
Vesztor87: Mi 4/5 emeletes panelban lakunk Tarján, Víztorony térnél. Szerintem egész normális a szigetelés, vagy a szomszédok csendesek. Amúgy inkább azt javasolnám hogy ilyen panel programosat keress, ahol van jó külső szigetelés és ki lettek cserélve az ablakok. Nálunk 20-21 fok volt stabilan az egész lakásban, csak tanuláshoz csavartuk fel a fűtést. No majd január végén kiderül, hogy bírja az igazi telet.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Vesztor87
senior tag
válasz Luighi #42783 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek :-) El akarok költözni, de nem vidékre, hanem Szegedre (bár a pesti szerint ami nem Bp az vidék). A szigetelésekről semmi konkrét tapasztalatot nem olvastam, ami 1-2 van az meg gyanus hogy a gyártótól van:-) Másrészt amit pl láttam az 10 rongy/nm, hát még egy szobát szigetelni is drága nem hogy a lakást:-)
Szerk: közben míg telóról bepötyögtem jött válasz:-) Panel progisat akarok, melyik városrészt válasszam? Nekem a 4-5 szintesek a szimpik, de abból sokkal kevesebb van, meg drágább.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Vesztor87
senior tag
Akkor ezek szerint nem tudni hogy van-e difi a 4-5 és a 10 emeletes épületek minősége között?
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vesztor87 #42790 üzenetére
Pilótának van igaza.
Hozzátenném, hogy sok múlik a lakókon és egyebeken.Van-e a WC-ben, konyhában, fürdőben közös kürtő, vagy kémény...
Távfűtéses, födémen átmenő csöves radiátoros, vagy egyéni...
A szennyvízlefolyó milyen béléstesben fut....Ez mind viszi a hangot.
Én például most tisztán hallom, amikor 7-8 között a felső szomszéd 2 kisgyerekét fürdeti. Korábban udvarra néző magasföldszinti garzon a 6-8 gyerek zsivongását adta jól délután 4 és 7 között.Panelprogramos lakás: első sorban energiahatékonyságra mentek rá: hőszigetelés, és jobb fűtési hatásfok radiátorcserével, termosztátos szabályzókkal. A szomszédok felőli hangokat ez nem különösebben befolyásolja.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
Szegeden szokott valaki LAN-t rendezni? Rég voltam már ilyesmin, ismerőseim sem csinálnak, befásultak...
-
Rimuru
veterán
-
válasz FoxiestFox #42798 üzenetére
Hogy kell LAN-t rendezni? Bemész egy multihoz ég elkezded kibogozni és kötegelőzni a kábeleket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest