- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Vesztor87 #42298 üzenetére
5 millióból 30%-ot szerintem csak akkor, ha az eladó nagyon irreálisra lőtte be az irányárat, és közben belátta. Bár az, hogy belássa... Ennyi erővel Nobel-díjas szőke topmodell titkárnőt is kívánhatnánk (minimálbérért). Szerintem 10% a mozgástér.
Az a helyzet, hogy az 5 milliós panel az nem a csúcs. Sőt. Az inkább a nem annyira jó. Vagy nagyon kicsi, vagy rossz állapotú, vagy régi a ház, rossz környék, zárószint vagy ezekből párnak a kombinációja. Azért azt tudomásul kell venni, hogy a "piacon" adott pénzért azt kapod, amit megfizetsz. 5 millióért nem fog menni első emeleti panelprogramos felújított 72nm-es. De még a mondaton belül szerintem egyik feltétel se lesz meg, bár most nagyon lent vannak az árak. Nézegetni kell. Romtelepet csak akkor vegyél meg, ha megvan tartalékban az ár további 20-25%-a a felújításra, vagy ügyes kezű vagy, ezermester és sokmindent meg tudsz csinálni.
Én láttam 5 millió alatti panelt, ami nem volt jó helyen, nem volt jó állapotban, 10 emeletesben (ez is árcsökkentő), aztán az illető aki megvette egy szorgalmas, ügyes srác és nagyon szépen megcsinálta. Igaz a baráti társaság nagy része hetekig ezen dolgozott a szabadidejében.
-
Vesztor87
senior tag
-
SirRasor
addikt
válasz Vesztor87 #42303 üzenetére
Na, te is vásárolnál?
Én most 2 vagy 3 szobás panelt (kertes ház horror áron van ) keresek és eddig egy emberke keresett meg egy roppant huncut ajánlattal:
36 m2-es felújított 1 szobás panelomra ha rádobok 2-2,5 millát, akkor megkapnám érte ezt.Reális
EDIT: szerintem 1-1,5 millánál többletet nem ér meg, de javítsatok ki, ha tévedek..
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
-
Rimuru
veterán
bitpork: Ha simán mplayer akkor az hogy működik Windowson? te is terminálban (cmd) használod vagy megvan oldva (esetleg van GUI vagy raksz hozzá)? Nálam az mplayer front-endekkel is van baj valamelyik Linux topicban említettem korábban (a feliratok nem jók)
Syl: Nem kell tanulni semmit se ha nem szeretnél. Sokáig én is VLC-t használtam. (de teljesítménybe sokkal jobb az mplayer régi gépen jól jöhet)
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
-
-
félisten
-
válasz Rimuru #42313 üzenetére
Na jó, nem tanulni kell, hanem végigrágni a beállításokat és belőni a billentyű-kombinációkat. Nálam pl. alap az enterrel való váltás (full screen/windowed), a felirat tologatása, kis-közepes-nagy ugrások előre-hátra stb.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
DarkByte
addikt
Vannak még ilyenek szép számmal [Darwin Díjasok 1994-2014-ig]
-
tucsok.
senior tag
Eladó bontatlan, új 12x10 perc lebeszélhető Domino 5 sim kártya. Érd. priviben
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
őstag
Eladóak:
- Asus HD5850 Voltage Tweak vga, próbagari, doboz, tartozékok vannak, 20K
- Fuji Finepix S5600, próbagarancia, doboz egyelőre nincs meg, 1 GB XD kártya, Hama tok, 15K
- HP 2515 nyomtató, dobozos, garanciás, tinta szintet, ha kell, meg tudom mondani, garanciás, 10Kmod: érdeklődni priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Atigepesz
csendes tag
Üdv és boldog új évet mindenkinek.
Keresek ddr2 ramokat saját célra 800mhz v 1066mhz
Saját gépeimbe van összesen 3gb 800mhz(1gb-osok) és szeretnék mind a két gépbe 4gb
Szeged vagy vonzáskörzetébe érte is megyek. -
skopy
tag
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
-
-
ST05
őstag
válasz FoxiestFox #42049 üzenetére
Rick4-nek is: [link]
-
félisten
-
őstag
válasz FoxiestFox #42332 üzenetére
Beszélni kell a hardverekhez is mint a növényekhez és "állítólag" meghálálják
Üdv:Attila
-
félisten
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
urak, hölgyek
ha esetleg valakinek van ötlete vagy bármi nemű megjegyzése
Keresek mosógépet!
előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
Szerintetek mit lehet tenni az alábbi esetben:
- egyik hölgy ismerősöm főnöke Boldog Új Évet Kívánt e-mailjében belinkelte, hogy miért nem alkalmazna 50 feletti férfit illetve nőt. (Nesze neked Boldog Új Év)
- a hölgy természetesen szeretne gyereket majd pár év múlva
- olyan környezetben dolgozik ahol a vegyszerek miatt nem dolgozhat már a fogantatást megelőző kb fél évben sem
- hogy lehet ilyen ellenséges körülmények között mégis gyereket vállalni? -
-
adequate_cou
senior tag
-
tisn
addikt
válasz Lacielvtárs #42336 üzenetére
ha nem talalsz, nekem van 5k-ert egy felultoltos
-
válasz adequate_cou #42340 üzenetére
Ez egy pályázat...ott meg kell kötni hogy kit hogyan akarnak díjazni. Ez olyan mintha vki aszondaná hogy oviban rajzverseny de ha apuka besegít akkor is jó
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz adequate_cou #42343 üzenetére
Véleményem szerint teljesen mind1 hogy ki írta ki, akkor sem szólhat 0-99 éves korig ha a pályázat célja az ami!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ST05
őstag
keresek intel gyári 1155-1150 turbina lapátot 1k értékben !
páncéllal felvértezett Gryphon pedig továbbra is eladó
jah ehhez van esetleg ram is, és egy forrassztott hezswell i7 is[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz adequate_cou #42340 üzenetére
Pályázat lehet, ahol meg van kötve az ember keze. Bitporkkal ellentétben én csak azt nem értem, ki az a csökött agyú, aki egy EBH jellegű intézménynek ilyen diszkriminatív pályázatra még pénzt is ad? Mintha a SINOSZ tagoknak osztogatnának akciós hangversenybérleteket...
Rolly: saját szabad akaratából dolgozik és épp ott. Ezt vállalta.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DarkByte
addikt
Valaki nem dolgozik esetleg innen a szegedi Extreme Digital-ban? Ha igen, írjon nekem egy privát üzenetet ha megkérhetem. Köszönöm!
-
Attix82
addikt
Az mitől lehet, hogy egy P4 1 GB csodagépnél a win XP telepítés közben kékhalált dob. Van rajta XP tökéletesen működik a gép, csak újra szeretném rakni.
USBn keresztül próbálom felrakni rá.
Win XP SP3 verzió.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest