- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
foglalkozik valaki helyben gépjármű köt. biztosítással ?
nagyon gyors bonyolítási idővel..[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
lorcsi
veterán
válasz PowerBuldog #41505 üzenetére
ezzel az a bajom, hogy el kell küldeni egy megbízásit (sima mail nem jó csak a fax és a levél.. )
az lenne a jó, ha online megkötöm kinyomtatom és készeladó: vadi új soundcore motion+
-
tisn
addikt
thx a tippeket
-
PazsitZ
addikt
Valaki tudja hol lehet konkrétan jó minőségű törölközőket kapni?
A lényeg az lenne, h vastag legyen lehetőleg színben is legyen választék.
jysk-be ugrottam be ma, de azok nem tűntek túl jónak.- http://pazsitz.hu -
-
ebegab92
senior tag
Keresek Portocom/Clevo 2700T alaplapot vagy hasonló képességgel megáldott notit (Socket-370-es Tualatinokat eszi)
VAGY Socket-478-as tokozású Mobile Pentium III-M-mel működő masinátABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
quailstorm
nagyúr
A Robtron elektronikon kívül lehet valahol Szegeden kondenzátort kapni? (3300uF 10V vagy jobb)
-
Polemius
senior tag
válasz quailstorm #41512 üzenetére
Satelit? (A Rongykocsma felé költöztek el, kicsit visszább attól.)
-
biomassza
tag
Az előző két körben tömegével érkező jelentkezéseken (akvárium, nintendo) felbuzdulva ezúttal most a karácsony - újév közti időszakra keresnék
- egy db nintendo wii kontrollert kölcsön
szokásos sörcsokiszaloncukor esetleg vatikáni valuta fejében.
Ha valakinél a polcon gyűjti a port, hálás lennék a segítségért!
-
ebegab92
senior tag
Illetve Szegeden ki vásárol fel IT hulladékot + hol?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
PazsitZ
addikt
válasz macilaci78 #41513 üzenetére
Nekem is olyan van , nincs is ezzel gond, de ajándékba lenne és a barátnőm, vastagabb-puhább törölközőt szeretne.
Ha nem találok mást, az lesz, de még próbálkoznék, a fentiek tekintetében jobbat találni...[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
-
PowerBuldog
veterán
HDMI apa- DVI-D apa kábele van-e valakinek olcsón? PS3-hoz kéne.
2k edigitalban meg műszaki pincében. Szóval ennél olcsóbban érdekelne.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
DarkByte
addikt
Most célpontot csinálok magamban a topikban de igazából nem érdekel, hátha valakinek konstruktív ötlete is lesz.
Szóval, nem vagyok egy vékony alkat, egyáltalán. 100kg and counting és már többször megpróbáltam ezen változtatni, nem sok kitartással. Létezik Szegeden olyan személyi edző aki korrekt módon és áron hajlandó foglalkozni az emberrel, összeállít étrendet, edzéstervet, ilyesmi és utána még hajlandó is edzések alatt is néha-néha foglalkozni velem? Mindezt viszonylag az esti órákban és olyan helyen ahol mondjuk nincs állandóan tömeg nyomor? Legutóbb a Fit World-be jártam de ott hétköznap este 7 körül szinte mindig rengetegen voltak, úgy kellett oda pofátlankodnia gépekhez, nem szerettem.
Egyáltalán van értelme ilyet keresgélnem vagy alapvetően horror árban működik bármi hasonló és inkább ne álmodjak?
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz DarkByte #41522 üzenetére
miért lennél célpont? többen vagyunk szerintem itt 100 felett mint alatt
ha kicsit durod a netet te is össze tudsz állitani magadnak étrendet meg edzéstervet bőségesen
edzőteremben meg ugyis segitenek szerintem ha kérdezel esetleg veszel pár ilyen szakirányú ujságot vannak benne okosságok is -
PazsitZ
addikt
Személyesen nem ismerem, de ismerősömtől Elek Gáborról jókat hallottam.
Az árakkal kapcsolatban itt találsz infót: [link]
Sok-nem sok, minden esetre, örökké úgy sem lesz szükséged rá, legfeljebb az elején, h segítsen, viszont ott valószinűleg sokat tud és hasznos.
Amiket írtál is, táplálkozás, edzés összeálítása és gyakorlatok helyes végrehajtása.
Ő mindenben tud segíteni, amiket írtál. De, amit megjegyeznék, a saját motiváció nagyon fontos.
Mert mondjuk, ne adj isten, amíg toljátok együtt nyomod, de utána szép lassan lemorzsolódsz és abbahagyod, akkor mondjuk tényleg kidobott pénz. De amennyiben meglesz az eredménye, mert csak meglesz a kitartásod is , akkor nem hiszem, h annyira sok lenne.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
tipuka
addikt
sziasztok!
nem tudom e meséltem e már, de kipróbáltuk az általatok ajánlott "gyrosos-t" a dóm cuki-val szemben. ott kebabot árulnak amúgy (tudom, kb ugyanaz, csak a fűszer más. , de leírom, mert lehet valaki pont amiatt nem szereti...). vettünk ott 1-1 tálat, nagyon ízlett, köszi a tippet! a pitát is kipróbálom legközelebb, ha arra járok, nagyon bejövős
más: hol tudnék olcsón hozzájutni 2RCA-jack átalakítót? 1k ft az e-digitalban, az drága 1 hama-ért, ami hama" tönkre is menne szerintem. pesti boltban csak 340ft lenne, de nyilván az most nem játszik. illusztrációs kép.
-
-
-
Digital
addikt
Hali!
Emporia Talk telefonhoz keresek akkut (AK-V29), tudtok Szegeden boltot ahol be tudom szerezni?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
ErőVarázsló
aktív tag
tápot keresek alapkonfig meghajtására
-halk
-nem gagyi
-jó áronPÜ pls!
köszi
KareszMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
maláj
addikt
Gödöllő felé nem ível valaki ???
el kellene hozni 1 pakkot nekem
szaloncukor játszik -
szumoo
senior tag
válasz PowerBuldog #41521 üzenetére
Szia.
Elvileg nekem van otthon egy 5m-es. Még anno vettem gép és tv összekötéshez, de már nagyon régen nem használom. Este előtúrom, és ha kell akkor 1k-ért viheted!
Sz.
A nyúlon túl?
-
-
fecus
őstag
A Szegi Fitneszben biztosan van pár ember aki edz. Robi biztosan fogyaszt is. Hogy mibe kerül azt nem tudom.
Reggel nincs nyomor, a többi napszakot nem ismerem."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
vizslakutya
senior tag
Micro SD, minimum 8 GB valakinek eladásra? (mobilba)
Vagy merre induljak venni,nem gyémántáron?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
félisten
-
Frenky89
addikt
válasz FoxiestFox #41539 üzenetére
-
félisten
-
DarkByte
addikt
Huh, apránként válaszolok.
proper: tudom hogy vannak ilyen oldalak. Valahogyan nincs kitartásom végigrágni és legyűjteni magamnak ezekből a cikkekből a lényeget. Nyilván a fogyás és edzés nélkülözhetetlen párja az izom építés de engem a body building nem izgat, és ezek a cikkek valahogy mindig ilyen oldalak környékén voltak fellelhetőek és keserű volt a szájíz. Próbáltam én már csak csirkés kajákat enni, kenyeret elhagyni, fehérje gazdag cuccokat enni. Igazából lassacskán ment is le rólam, de azt sosem tudtam meg hogy tényleg jó volt-e az étrend vagy sem. Mivel egyébként roppant keveset mozgok, két hónap heti 3x-i konditerembe járás simán le tudott rántani rólam 10kg-t, de utána stagnált. Valószínűleg ha inkább megutáltam mint megszerettem azt a fajta étrendet akkor valamit csak nem csináltam jól. A salátákat és a natúr csirkemellet elég rendesen megutáltam akkora dózisban, többek között ezért is halt el a dolog nem régiben újra.
PazsitZ: köszi. Szerintem írni fogok neki egy mailt és meglátjuk mit tanácsol. Árban azért nem olcsó. Bár ez relatív. Személyi edző 10 alkalomra + havi kondi bérlet még mindig majdnem olcsóbb mint egy havi bérlet a Sportuszodába. Főleg ha kerítek magam mellé még egy nyápicot akinek volna kedve hozzá. Kész szerencse hogy körbe vagyok ilyenekkel véve
bitpork: fogyás. De az nyilván nem megy izomépítés nélkül.
pmheros: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz DarkByte #41542 üzenetére
A fogyás és az izmosodás együtt, olyan mintha kb kétszer olyan gyorsan fogynál. Az izomdefiníciód javul, sokkal emberiebben nézel ki rövidebb idő alatt.
Személyi edző totál felesleges. Tiszta felelősségáthárítás. Nem sok sikersztorit olvasol a neten, hogy az edző nélkül nem sikerült volna, míg rengeteg olyat, hogy magamtól megcsináltam.
Tim Ferris 4 hour body könyvében sok hasznos dolog van(meg sok amivel nem értek egyet), ha tudsz angolul mindenképpen nézd meg. body.builder.hu-n meg mindent megtalálsz a fogyásról.
-
tisn
addikt
válasz adequate_cou #41544 üzenetére
a szemelyi edzo kepes a FOLYAMATOS kulso motivaciot biztositani
lehet haszna, ha valaki olyan, hogy fogyizik/edz, es par honap utan mindig abbahagyja
holtpont mindenkinel vande erre valami kozosseg is megfelel (edzotarsak, dm fogyiprogram, stb...)
-
SirRasor
addikt
Pár hónap után? Nálam 2 hét után szokott jönni a holtpont
De az a legdurvább, hogy látom is az eredményt (nekem kb +10 kiló izom kell ), de mégis elfogy minden, pláne a motiváció és energiaEgyébként én a motivációs könyvektől vagyok oda Ha már valaki annyira motivált, hogy elmenjen a boltba venni ilyen könyvet, akkor valószínűleg nincs is rá szüksége
DarkByte FUTÁS. Ha semmit se változtatsz az étkezési szokásaidon de 2 naponta elmész futni, akkor az is elég lesz. És mennyit kell futni? Amennyit bírsz; nem szabad eleinte túlzásba vinni. Az elején minél lassabban, minél tovább. A futásnak az egyik legjobb a motivációs része, mert ha egyszer elindulsz, akkor már úgyis fogsz előrefelé menni, és minél többet mész, annál többet kell visszafelé menned
Make Love not war!
-
DarkByte
addikt
válasz SirRasor #41547 üzenetére
Edzeni igazából egy kollégával jártam, de ő az a fajta mint a TV reklámban a modellek hogy neki aztán mi a fa**omnak kell a bármilyen edzőgép mikor most is úgy néz ki mint egy állat? Szóval nagyon másféle ok miatt jártunk edzeni és ilyenkor mindig csak azt éreztem hogy őt tartom vissza. Persze nagyon segítőkész volt meg minden csak elment nyaralni és akkor nekem is vége szakadt a történet. Rendszeresen lementem egy órával hamarabb futógépezni még ha csak gyors gyalogoltam is leginkább hogy mire ő odaér kicsit felpörögjek
Másik ismerősöm van aki futni szokott nyáron. Na ő már simán lefut egy "nagy hídkört" (Újhídon át Újszegedre, át a parkon, át a Belvárosi hídon majd a parton vissza az Újhíd lábához). Én szerintem már az Újhídon átfutás felénél meg volnék halva. Szóval ott megint az a baj hogy tök jó hogy vele futok, de Ő otthagy a picsába az első szakaszon, vagy ha nem akkor megunja az életét mire feljövök kicsit is a szintjére Pedig ja, el kellene kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoxiestFox #41541 üzenetére
Nem mintha wp vagy ios alatt nem ugyanez történne. Csak ott nem tud róla a júzer
(#41543) tipuka
pü
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest