Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Nem is a maximális információ tudást igénylem, hanem az alap információkat. Azt én is megtudom mondani, hogyan néz ki az adott laptop (szín, anyag), de ha az eladó is csak ezt tudja van... nem szégyen a Google vagy a gyártó weboldalának használata az ügyfél előtt...

SitysSXT: a fejlett nyugati országokban nem a mobilszolgáltató üzleteibe kell menni. Ez kb. olyan, mint itthon a Mediamarktba mennél pc-alkaltrészt (vagy komlett pc-t) venni és segítséget kérnél az eladótól.
Az én történetem pár éve egy HTC Desire készülékkel: Szegeden bemegyek egy mobilüzletbe (még 5-6 éve hozzáértő alkalmazottakkal). A pult mögött a főnök, mondom neki, a vissza gomb nem működik, szervizelni szeretném. Kezébe se veszi, mondja: biztos beázott, 15.000 HUF lesz, kb. 1 hét a javítása.
Számla nélkül természetesen... Mondom oké, ajánljon valami jobb készüléket. Válasz: HTC Wildfire (szerinte az jobb, mert az újabb). Nem hagytam ott a készüléket, máshol is hasonló ajánlatot kaptam (csak tényleg jobb telefonokkal). Sehol nem vették kézbe a telefont.
A lényeg, hogy külföldi utam 2 hét múlva volt esedékes, gondoltam megér egy próbát: bementem egy rendes mobiltelefonos üzletbe (szolgáltatások: szervizelés + függetlenítés + eladás). Mondom és mutatom a problémát...
1 órára otthagytam a készüléket és 10 fontért megjavították (eladó szerint tisztítani kellett a billentyűzetet és nem ázott be a telefon). Ez egy lengyel cég volt frissen áttelepülve...A lényeg: itthon a rendes több, mint évtizedes pc-boltokban ért pozitív tapasztalat. Naivan gondoltam, ugyan ez van más üzletekben is (notebook, mobiltelefon). Tévedtem.
TESCO-Zsömle: Majdnem mindenki minimál bérért dolgozik (már akinek van munkája).. eltűnnek a normális, hozzáértő emberek. Teljesen igazad van. Szeretem ezt az országot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Elektromos autók - motorok
- GTA VI
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest