Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
lupus_l
üzenetére
Egy apró történet ehhez kapcsolódóan:
A régi telefonom már haldoklott, így ideje volt új után néznem. Az egyik előfizetési konstrukcióban mintegy tucatnyi telefon közül választhattam, így utánaolvasgattam, melyiket érné meg kérni.
Bementem a fejlett nyugati ország fővárosában található (az egyik piacvezető) mobilszolgáltató üzletébe, ahol elémlibben az eladó. Szép plecsni hirdette boltozatos mellkasán, hogy ő nem ám halandó eladó, ő beza' nagytudományú ám! Én előadtam, hogy ilyen előfizetéssel olyan telefont kérnék, de izibe'. Ő bociszemeket meresztett rám, hogy olyan telefonjuk nincs is, nem is hallott róla (megj.: pár hónapja jött ki, nem csúcsmodell). Bociszemek részemről viszonozva: de hát én a szolgáltató oldalán láttam ezt, és azért ez, mert a proci ilyen, a háttértár akkora, és még jégkrémszendvicses is. Na jó, ő tudna ajánlani mást. Mondogatta az alternatívákat, én meg sorra kötöttem bele: ennek lassabb a procija, az nem jégkrémszendvicses, amannak meg jóval kisebb a háttértára, emez meg más platform és a már megvásárolt kevéske appomat azért nem dobnám el. Mindketten már kínosan éreztük magunkat, mert szimpla vevőként láthatóan többet értek hozzá, mint ő, pedig nem vagyok telefonbuzi. Végül megkért, hogy mutassam meg a szolgáltató honlapján, hol találtam én ezt, meg annak a telefonnak a specifikációját - valamint javasolta, hogy akkor inkább online rendeljem meg. Előadtam neki, hogy én abban a reményben léptem be az üzletbe, hogy új telefonnal távozom, de hát ha ez a helyzet...
Ennyit a Nagy Nyugati Szakértelemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest