- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
qnadam #28124 üzenetére
Mivel "router/modem" volt írva, én arra gondoltam, h a modemés router egyben van (fantasztikus trés cuccok pl.) és azt szeretné repeaternek -miközben a modem miatt helyhezkötött a buli. Ős-routereket nem, de újakat (amkiket ismerek) már lehet repeaterként is használni, de ez egy fix helyhez kötött modemes routernél nem opció.
De akkor én is félreértettem ezek szerint.
-
Beri
addikt
válasz
qnadam #21284 üzenetére
szerintem viszont az üzletem rontása, mert hiába a plusz szolgáltatás és cucc, a vevő már azt látja, hogy itt jelezték, hogy ez nem is ér annyit
A vevőnek joga van tudni az eladásra kínált termék piaci árát. Ha te többet adsz a többieknél (szebb állapotú, több tartozék, stb.), azt úgyis látni fogja mindenki.tehát csak azt próbáltam mondani, hogy nehéz meghúzni a vonalat, hogy honnantól szolgáltatás ez a beírás, és honnantól üzletrontás.
Csak akkor üzletrontás, ha anyáznak, vagy valótlant állítanak. Egészen addig bólogatsz és megköszönöd, hogy hozzászóltak.másrészt meg remek lehetőség a reális árak letörésére... mondjuk egy kurrens proci, ami sokaknak kellene. elkezdik sokan írogatni, hogy az nem 40 (ami reális lenne), csak 25, aztán senki nem veszi meg 40-ért. az eladó meg vagy megy máshová, vagy jobb híján túlad rajta 30-ért
Tele van a fórum ármesterekkel. Erre valók ők.TESCO-Zsömle
Nem támogatom az átverést, de amit te mondasz, az nem átverés. Ez kérlek "lehúzás".
Same shit, different color. Vagy a lehúzás társadalmilag elfogadott és becsülendő tevékenység?A vevő lustaságáért ne az eladót büntesd.
Nem büntetem. Eladhatja a termékét egy olyan környezetben, ahol megbíznak benne, mert ha akar, sem tud csalni az árral.Fogd fel úgy, hogy ha valaki megvesz 30k-ért valamit, aminek a piaci ára 10k, az azt jelenti, hogy vett 10k-ért egy terméket, 20k-ért pedig időt, amit nem kellett az utánajárásra pazarolnia.
Én ezt úgy fogom fel, hogy nulla energiabefektetéssel a piaci ár triplájáért adott el valaki. Atomot rá.Arra is ott a sok helpdesk meg "milyen szgépet vegyek?" topic, szóval semmivel se tart tovább utánajárni. Gyak egy jól megfogalmazott kérdés és kész.
De ha bemásolod a topicból arra a bizonyos jól megfogalmazott kérdésre a választ az eladó terméke alá, az már üzletrontás, mert már nem tud lehúzni senkit azután. Csodálatos. -
Beri
addikt
válasz
qnadam #21272 üzenetére
az pedig hogy drágán árul, az nem az eladó baja?
Nem, a tájékozatlan vevőé. A hardverapro meg nyújthatna annyival többet a random hirdetési portáloknál, hogy nem tűri az ilyen átverést....ott már minden érdeklődő azt fogja látni, hogy én biztosan át akarom verni
Nem, azt fogják látni, hogy a piaci ár felett árulod a telefonodat. Joggal.TESCO-Zsömle
Alapjában véve ez az üzletrontás cucc olyan, hogy senki se üsse az orrát más dolgába. Ha valakit átvernek, mert valamit a valós ár 2-3*-osán adnak el neki, az nem az eladó bűne, hisz nem szorított pisztolyt a vevő fejéhez.
Tehát konkrétan támogatod az átverést. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
qnadam #21272 üzenetére
Alapjában véve ez az üzletrontás cucc olyan, hogy senki se üsse az orrát más dolgába. Ha valakit átvernek, mert valamit a valós ár 2-3*-osán adnak el neki, az nem az eladó bűne, hisz nem szorított pisztolyt a vevő fejéhez.
Az ár nélküli hirdetések meg egy másik kategória. Sokat irkálják, hogy ha nem látnak árat, be se néznek. Na mások meg fordítva vannak. Ha árat látnak, akkor nem néznek be. Rá se kérdez, hogy odaadom-e olcsóbban. Elkönyveli, hogy ennyi és kész. Ami azért gáz, mert a notórius alkudozók miatt mindig fölé kell kcisit lőni az árat, hogy legalább a posta beleférjen...
Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy akit tényleg komolyan érdekel, az akkor is kérdez, ha van ár, meg akkor is, ha nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest