Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az utolsó bios frissítés javítja a kompatibilitást az új Athlonnal. Na most ez nekem 2600 tulajnak biztos hasznos
Nem azt mondom, hogy nem kell frissíteni (sőt, én például ellene vagyok a windows frissítések offolásának is ellentétben sok fórumtárssal), csak például előfordult már a Ryzen topicban is, hogy egy BIOS frissítés után egyes RAM típusok sebessége limitálva lett, stb. Frissíteni kell, de spec a BIOS frissítés az, amit szerintem csak szükség esetén érdemes (nyilván ilyen Intel ME meg AMT frissítéseket például én is felteszem azonnal a ThinkPademre)"Ez meg azért nem kell hogy ha eladja a procit és olyan újat vesz biztos ne menjen.
Vagy ha eladja a lapot akkor az új tulaj szopjon vele." - na ez nem fog megtörténni, ameddig ki nem rohad alóla a deszka vagy meg nem döglik a CPU, ez marad
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem azt mondom, hogy nem kell frissíteni (sőt, én például ellene vagyok a windows frissítések offolásának is ellentétben sok fórumtárssal), csak például előfordult már a Ryzen topicban is, hogy egy BIOS frissítés után egyes RAM típusok sebessége limitálva lett, stb. Frissíteni kell, de spec a BIOS frissítés az, amit szerintem csak szükség esetén érdemes (nyilván ilyen Intel ME meg AMT frissítéseket például én is felteszem azonnal a ThinkPademre)