- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz
forintuser #96403 üzenetére
Szia!
Ha a biztonsag egyaltalan nem erdekel akkor fuzd ossze JBOD 1 kötetbe, Ilyenkor nulla biztonsag de egyben latod az egeszet. Van 30TB tarhelyed minusz amiknek kell a hely és csokolom. Hatranya, hogy kesobbiekben ugyanennyi méret kell a menteshez mert nem szétszedhetőek a vinyok egyenkent. + buksz mindent ha 1 vinyo tonkremegy.
Biztosan lehet 2 kotet is ahol egyik elromlik csak azt bukod, ha nem egybe van fuzve a 2 koteted hanem kulonallo egysegkent mukodnek az is egy opcio szerintem bár igy sosem hasznaltam.
Ha lenne biztonsag SHR pl az mindig a legkisebb merethez igazodik ugyhogy ott a 20TBos vinyo maradekolna mert a 10TB lenne amihez az SHR igazodik. Ezesetben lehetne 2 kötet 1 a plexnek 10TB +10tb a redundancia, és 1 a fotoknak a 20TB maradeka, ami szinten 10TB. Tehetsz ide is plex konyvtarat senki nem mondja hogy nem lehet. Ennek igazabol sok ertelme igy nincs
de ez is egy opcio.
A tobbi raid opciot nem ismerem de nem tudom van e koztuk olyan ami felezné 15 az adatnak 15 a redundanciának talan ebben masok okosabbak. -
gabka86
csendes tag
válasz
forintuser #95711 üzenetére
Viszonylag új még a NAS téma és ha ott valamit elcseszek akkor a dsm-et nem züllesztem. Kicsit windows-osan képzelem, mintha arra telepítgetnék progikat, drivereket, ami a próbálgatásokkal sok szemetet hagyva maga után egyre jobban rontja a rendszert. Talán badarság, hisz nem túl sok dolgot teszek rá. Másrészt youtube-on is találtam segítséget hozzá, így a biztonság kedvéért docker-ba tettem. Aztán talán csak az életemet bonyolítottam.
A privát és nyilvános háló között mutatja a kapcsolatot, csak a nyilvános és internet között nem. A nyilvánosnál viszont ugyanazt a 32400-as portot mutatja, nem azt amire a routeren átirányítottam.
Patice: Köszi az oldalt, át fogom böngészni.
-
válasz
forintuser #95039 üzenetére
Esetleg lehet még:
- NAS leállít
- régi lemez kivesz
- PC-be az új nagyobb lemezzel párhuzamosan be
- klónozni
- új lemezt a régi helyére be
- A NAS-on, amin minden telepítve van, átpakoni mindent az új helyére
- örül -
válasz
forintuser #95037 üzenetére
Hány Storage pool van? Ha kettő akkor ez nem fog menni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
forintuser #92408 üzenetére
Köszi. Régen még gépben nekem sem volt gond a gyártó vinyóival, de annyira a Red vinyókat olvasni mindenhol, hogy elbizonytalanítja az embert.
-
csomi1977
aktív tag
válasz
forintuser #91991 üzenetére
ok . és melyik alkalmazásnak kéne ? gondolom a Container Manager nem kéne ,de nem igazán találom
-
Rick4
félisten
válasz
forintuser #80444 üzenetére
Azt neked kell tudni, hogy változik-e az ip.
-
schor
tag
válasz
forintuser #80351 üzenetére
Én laptopon másolom, de gondolom, nem ez a probléma. Elképzelhető, hogy a pendrive, mert nem mai darab. Viszont a fotók csak ezen vannak fenn, így, ha nincs más megoldás, türelmesen töltögetem párszázasával.
-
crazyzozy
tag
válasz
forintuser #79962 üzenetére
Csak nem jövök rà hogy, hogyan kell
-
törölt tag
válasz
forintuser #79495 üzenetére
Minek ???
A streamelt anyagot ma már bármi natívan lejátsza. Fölösleges kódolni ide-oda. Melegíteni a nast , fogyasztatni a potyára az áramot. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
forintuser #79495 üzenetére
kipróbálhatod 1 hónapra is és el tudod dönteni, hogy kell-e neked.
igaz, hogy akcióba vettem, de az is motivált, hogy így támogathatom a csapatot. -
blakey
titán
válasz
forintuser #79492 üzenetére
Van Plex topik, ott érdemes kérdezni. Van akinek megéri és van akinek nem. Évekkel ezelőtt egy akció keretében megvettem, nekem megérte.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
forintuser #79492 üzenetére
Nekem van. Én lifetime-ot vettem egyik 25%-os akciójukban. (DS218+)
Az a kérdés, hogy szükséged van-e hardveres átkódolásra és a többi funkciójára, amit csak pass-al lehet elérni. Nálam többnyire SD és 720p filmek vannak, ezeket nem kell átkódolni távoli lejátszáshoz.
Milyen nas-ra van telepítve a plex? -
Multibit
nagyúr
válasz
forintuser #79293 üzenetére
Az nem baj, hogy friss hús vagy a NAS-ok világában. Viszont nagyon fontos, hogy legyenek alapvető hálózati ismereteid. NAS = Network Attached Storage. Ha nem rendelkezel hálózati alaptudással, nem fogod érteni az Összefoglalóban leírtakat és kérdezni sem tudsz itt a fórumon (nyilván a válaszokat sem érted meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest