- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
gabka86 #95833 üzenetére
A compose.yaml csak az én mániám, sokféleképpen lehet létrehozni egy működő konténert, ami tetszik, és számodra megfelelő, azt használd.
A Youtube nekem is sokat lendített a dolgokon, de végül a ChatGPT hozta meg néhány dologban az áttörést (nem a Plexnél, az nekem natívan fut, hanem a többi konténer és a Home Assistant, illetve WLED esetén, de még a várható nyugdíjamat is nagyjából előrevetítette).
Örülök, hogy haladsz a dolgokkal, és szépen lassan, de biztosan belakod a NAS-odat. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
gabka86 #95782 üzenetére
Értem én
régen a Syno is Dockernek hívta, most már Container Manager. Van jófajta bétája is, kíváncsi leszek, mikor élesítik be.. de ez OFF.
Az 50000 csak példa. Egyébként Docker Compose fájllal (compose.yaml) csináltad, vagy "kézi" módszerrel?
Végül is az a lényeg, hogy a 32400 arra a portra mutasson, amit megmutatsz a külvilág felé.
Alapesetben ez 32400, ilyenkor 32400:32400 amit be kell írni a portokhoz a compose fájlban.
Ha más portot akarsz használni, mert miért ne, akkor jön a fenti mókolás.
Még egy fontos dolog: a Plexben a port számát kézzel is be kell írni, hiába van szürkével odaírva. Tehát ha a gyári alapértelmezett 32400-at használod, akkor a 32400 beírandó, majd el kell menteni.
Nekem 1x sikerült megszívatnia ezzel a Plexnek, majdnem egy órát vacakoltam, mire utánaolvasva kiderült a turpisság. -
Patice
Topikgazda
válasz
gabka86 #95784 üzenetére
Igen, sok múlik a kliensen, hogy az milyen kodekeket támogat.
Mobilnet nagyon változó, hogy épp milyen átviteli sebességet tud, Ahhoz mindig szeretne átkódolni sztem.Nálam a távoli lejátszás LG TV-ken történik leginkább, vagy utazáskor viszek magammal egy Googel Chromecast with Google TV 4K lejátszót és azzal wifin is egész jól szokott menni a filmezés. Akkor szívás csak, ha sokan vannak a hotelben és leesik a wifi sebessége bitráta közelébe, vagy alá.
-
Patice
Topikgazda
válasz
gabka86 #95709 üzenetére
Docker-nek külön belső hálózata van, azt kell a tűzfalon kiengedni.
Mariushosting-os leírás nagyon jó a tűzfal helyes beállításához.Amúgy más tartalmak is nagyon jók ezen az oldalon Syno NAS-hoz. Rengeteg útmutatója van a srácnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest