- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #218161 üzenetére
Vótmá'!
Nagy sikere nem volt itt, mert senki sem reagált rá.
Bár megértem, hogy nem sokan csorgatják a nyálukat, valami nagyon nincs rendben az olcsó Orient búvárokkal, radikálisabb változás kellene szerintem. Ha valami különlegesre vágynék, akkor a Star búvárt kellene megvennem, de az nagyon más árkategória.
-
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #218122 üzenetére
"de ez a hátlap festés......"
Ránézésre olyannak tűnik, ami egy hét alatt lekopik, és jó esetben nem színezi be a viselője csuklóját.
A vonalvezetés is szörnyű... netán hátrányos helyzetű általános iskolásokkal festették? Az megmagyarázná, és nemes tett is lenne, egy kis támogatás fejében az eladott példányok után.
-
No.01
addikt
válasz
csabulaxi #217629 üzenetére
Erdekes amit irsz mert igaz nekem nincs sok oram 1+1+1 ebbol egy ami borszijas, a hetkoznapokra szerintem mar tul elegans (szamomra legalabbis) a masik +1 pedig tulontul sportos.
Igy az esetelg 90%-ban ugyanazt az orat hordom (Steinhart Batman)
Szoval ha nem is gyorsan, de ki tudnek gazdalkodni egy Astront... de mind baromi nagy 40+ ami szamomra maris targytalanna teszi az egeszet.Szoval egyelore marad ami van... de a szememet azert nyitva tartom
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #217635 üzenetére
de hülye vagyok, hiszen már meg is van a rendes változata, jó mutatókkal, jobb szerkezettel, rendesebb mérettel
mi kell még?!
https://www.spinnaker-watches.com/collections/all/products/sp-5055-44 -
zsocy
őstag
válasz
csabulaxi #217272 üzenetére
Hogy én mennyire örülnék egy ilyen Solar Powered, G-Shock alapú sportórának, ami a teló értesítéseit is megjeleníti!
Ahogy nézem Strava szinkron nincs benne, és nem látom milyen sportokat támogat, szóval nem ez lesz még az én modellem, de végre talán történik valami Casio-nál is ezen a vonalon. -
Fall-N
veterán
válasz
csabulaxi #217059 üzenetére
Igen, nem kell nekem 1,5 milliós óra (persze ha lenne sok pénzem én is vennék sok ikonikus svájci és japán órát, vagy a mostani futurisztikus svájci csodákat) elég lenne egy új Seiko 5 Sport széria vagy egy Mako 3, vagy bármilyen mikrobrand Miyota 9-cel vagy legalább egy, NH35/36. De gyerek mellett jelenleg nem sok a keret, így célszerűbb kvarcot venni, mert azzal nincs semmi szivacs. Meg amúgyis szerintem hülyeség kizárni jó órákat csak azért mert nem mechanikus.
De a Citizen Promaster is bejön. Sajnos a Citizen méltatlanul mellőzött márka a Seiko mellett. Bár az Eco-Drive óráik legalább népszerűek.
-
No.01
addikt
válasz
csabulaxi #217039 üzenetére
Jelen...
Jobb is, h anno nem vlt ilyen mert akkro ezt rendelem. Megrendeltem ennek a nem keramias (alu) valtozatat, de az eloban olyan szinten volt gaz, h 3 percel kicsomagolas utan mar a return formot toltottem. Igy lett vegul a sokkal szimpatikusabb Batman.
Ez raadasul kevesbbe hasonlit az eredeti Rolexre es nem lett olyan szinten gaz, leragott csont, mint a Pepsi.U.i.: ettol fuggetlenul a gegert jar a virtuais pacsi reszemrol
-
Eugene Roe
őstag
válasz
csabulaxi #217053 üzenetére
Ha már kretén játszol (nyilván csak játszol), akkor tudnád, hogy ezt [link] lehet kézzel húzni. Ez itt 82k, és 50k lehet túlzás volt, de 65 alatt meg lehetett kapni tavaly november végén.
A másikat nem is értem, gondolom kell neki a svájci minősítés a napi késés ~10 secen belül tartásáról. Ilyet még nem láttam 2-300 ezres mechanikuson, de jávíts ki, ha te igen.
(Ha segítség kell smileyban, kérdezd meg bármelyik 8-9 évest az utcán, segíteni fognak.)
-
csabulaxi
senior tag
-
válasz
csabulaxi #216876 üzenetére
Érdekes a Traska neve, merthogy svéd eredetű, nem értettem, hogy mi a fenét keres egy amcsi cégnél.... Ők azzal magyarázzák, hogy a név "ihletése" a "menjen sétára" kifejezés. Szerintem meg a ló lába - alias pata!
Ilyenem nem lesz az is biztos - bár az óra minden tekintetben jól néz ki. Nem vagyok patás! -
-
-
squir
aktív tag
válasz
csabulaxi #216715 üzenetére
Így pontosabb kicsit:
A Kenissi szerkezetgyártó alapvetően a Channel a Breitling és a Tudor (Rolex) tulajdonában van:
Illetve egy bővebb cikk a gyártóról:
[Norqain Partners With Kenissi, The Watch Movement Manufacture Tied To Tudor & Chanel]
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #216640 üzenetére
megtaláltam az első cikket ami elindította nálam a patinás bronz tetszik érzést
erre emlékeztem a tengervízre
https://watchesbysjx.com/2012/03/18 -
válasz
csabulaxi #216417 üzenetére
Ez a cég igencsak kezd felnőni. A kékített acélos tok nagyon érdekes dolog. Plusz végre nem Miyota-Seiko-ETA-t raknak a GMT-be, hanem Soprod-ot. Ez is érdekes.
Az ár jó magas, de az óra igencsak egyben van és nem kifigásolom az értékét.
Jó irányba indultak el az amcsik. -
válasz
csabulaxi #216262 üzenetére
Nagyító. És igen kissé fel van polírozva a lünetta. Pont ezért mondom, hogy öltönybúvár. Mondanom sem kell, hogy a gazdája nemesfém kereskedő volt és van ott ám minden érdekesség erre-arra. Tudnak titánt szóri, vagy aranyba mártani is.
Alias irattáras merülő.
Vagy mélységi könyvelős.
Az oroszok meg sajnálatosan elmentek a k.drága kategóriába. Nem gond, jók a régiek is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest