- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #249087 üzenetére
házasságkötésre is érvényes az elállás?
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #249063 üzenetére
Azt a két kínai szart én nem erőltetném.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #249046 üzenetére
Mit is mondhatnék... a vesémbe látsz.
Egyrészről ez egy hobbi és ha leragadnék egy mellett, unalmas lenne.
Másrészről most épp jutalmazom magam az elmúlt 1,5 év nehézségei miatt.
De egyébként igen, megvolt már az igazi...eladtam. -
arn
félisten
válasz
5-ös kezelő #249046 üzenetére
Audisign
-
Jaded
őstag
válasz
5-ös kezelő #249026 üzenetére
Igen, nekem is ez a tervem. Szövet (Nato) nem tudom mennyire passzol hozzá, vagy egy másik bőrszíj. Fémet nem akarok, arra ott a Casio
-
Šolaire
veterán
válasz
5-ös kezelő #249009 üzenetére
Most hogy említed egy amfibia még nekem is bakancslistás.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #248942 üzenetére
Jó az a 36os szerintem, klasszikus méret. Az alá még én sem mennék, de a 36 okés.
Beújítottam két új darabot, holnap megmutatom őket. -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #248903 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #248891 üzenetére
-
laci1892
őstag
válasz
5-ös kezelő #248668 üzenetére
Igen viszont ahogy elkezdtem a lorust összehasonlítani a koronazár, a magasabb vízállóság hiánya és a lume is gyengébb elvileg. Nagyon tetszik az óra, de szerintem marad az mdv. Igaz kvarc de... Nem rossz kis cucc.
-
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #248262 üzenetére
Ennek a pagani modellnek a legnagyobb előnye, hogy nincs kiírva a márkanév, csak egy logó van ott. Ahogy nézem itt egy kicsit még olcsóbb, de a drágább modelljeik közé tartozik.
Vicces amúgy, hogy egy steinhart szíj árából már lehet venni pagani órát.
Köszi a felajánlást, de debreceni vagyok, egy pesti benzinköltség már egy fél óra ára. -
válasz
5-ös kezelő #248181 üzenetére
Azok az űrhajós pilóták
Ha a kezemen lenne és állandóan tükrözné a napot a szemembe, le is ...sznám a 3,14csába
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #248016 üzenetére
7S36 és ez a számlap ?!
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #248016 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #247847 üzenetére
Na ez így egy az egyben mehetne az összefoglalóba
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #247834 üzenetére
Szerencse, amúgy sem adnám neked a Smithseim.
A Sandhurst viszont nagyon tetszett, de akkor drágának éreztem a Traska mellett. Persze most már sokkal drágább lett közben.
A Jász utcában melyik szerviz van? Citizen vonalon erősek? Ha nem akkor marad a CTZ a Blahán.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
5-ös kezelő #247834 üzenetére
Kellene már egy "Milyen órát nem veszek meg végül" topik is...
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #247827 üzenetére
A többi Miyotammal semmi gond, kifejezetten szépen járnak, húzhatók.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #247680 üzenetére
40/45 mm.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #247653 üzenetére
Ne hülyéskedj, egész kicsi.
40 mm, de kisebbnek hat. -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #247639 üzenetére
Én már döntöttem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #247024 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsokat,előtte mindenképpen egy hétig írom hogy alakulnak a napi késések.Aztán felhívom őket,hogy miről lenne szó és vehetem-e, és ha igen,mennyibe kerülne mindez?!
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #246747 üzenetére
"Valamiért nálunk minden építkezés jóval többe van, mint a hanyatló Nyugat országaiban. "
Nagy a család, sok az éhes száj.
A 30Y száma is valami ilyesmiről szól: [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Köszi a tippet,megcsináltam ahogy írtad, és most két újjal lehet tekerni a lünettát
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #246877 üzenetére
És kényelmesebb viselni?
A Serica 4215ből van destro kivitel. Tetszik az óra, de nem értem miért tesznek koronazárat a kézihúzôs modellre.
Soprod P24ről van Tapasztalatotok?
@Taylor : köszi, ezt az elnevezést nem ismertem. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Varrógépbe való olajat találatam a pincébe az is mehet rá?
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #246717 üzenetére
Ha jól látom elég konkrét stílusú órákat kedvelsz
-
ricsik
őstag
válasz
Nem vagy függő, hanem szándékosan megvan a 31+, hogy a hónapban minden nap másikat tudj felvenni, és még tarcsi is marad, ha nincs kedved az egyikhez
-
dud998
őstag
válasz
Na oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló.
Szép gyűjtemény. -
törölt tag
válasz
Megnyugodtam! Nem vagyok egyedül...
-
Empsepo
senior tag
válasz
De jó képek.
Itt lehet csemegézni.
-
Veron
addikt
válasz
megvan még a Caimano és az Archimede is?!
mi az a Nautilus-forma balra középen? -
Ceree
senior tag
válasz
De szepek! Foleg az a kek ebrszto, edesapamnak volt anno olyan...
Nem tudom hova keveredhetett el. Van annak amugy az eszmein tul valos erteke is, vagy csak egy a sok kozul a gyujtemenyben?
-
Bukk900
őstag
válasz
Szép kirakat, melyik üzletben fotóztad?
Én meg a kettő darab órámmal azon agyalok, hogy minek tartsak meg ennyit, úgyis csak egyet hordok... -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #246667 üzenetére
Egy körmös nyitóval rendesen meghúzott hátlapot le nem szedsz gumilabdával, de nem is húzod meg biztonságosan.
Szerintem(!). -
Empsepo
senior tag
válasz
5-ös kezelő #246633 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #246557 üzenetére
"max. pár havi fizut áldoznék rá"
Na de a havi fizu alatt bruttót, nettót értesz, vagy azt, ami a nettóból marad a rezsi, kaja és egyéb kötelező dolgok kifizetése után?
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #246508 üzenetére
Após egy körmölő bicskával úgy nyit bármilyen óra tokot, mint más a dobozos sört
-
Evil Snowman
őstag
válasz
5-ös kezelő #246500 üzenetére
Nem tudom, én nem merem szétszedni.
32 éves óra, szóval a szakemberek kezeire bízom.
Nézegettem Ali-t eBay-t sehol semmi. Mindegy, akkor a tömítés kimarad, amúgy sem ildomos bőr szíjban lubickolni.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
5-ös kezelő #246486 üzenetére
Köszönöm a választ. Az általad másodjára említett helyen voltam elem cserén (Körút - Dohány sarka a Blahánál). Sajna ott kaptam az infót, hogy se gyári se utángyártott tömítés nincs állítólag sehol. Akkor marad a víztől óvás.
Köszönöm mégegyszer. -
Empsepo
senior tag
válasz
Persze. Végleg átállsz kvarcra...
Nehogymár.
-
fagyalllo
őstag
válasz
A nem ajánlott öreg már visszavonult, csak a hely maradt, de más viszi a boltot: [link]
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #246398 üzenetére
Ok, majd nyitott szemmel járok, ha aktuális lesz újabb óra vétele.
A pirézek kimaradtak... Korábban írtam, hogy a külföldi vásárlást egyelőre hanyagolni kell (380 felett volt ma a dollár már, negatív rekord), emlékszem múltkor dzsi23 hülledezett, mikor panaszkodtam a 330-as dollár miatt, most már annak is örülnénk, idén szerintem befigyel 400 felé is. Bezzeg a horvátoknál, ha jól hallottam nem nagyon volt érdemi gyengülés, ami a szakértők szerint annak köszönhető, hogy jövőre bevezetik az eurot.
Drága kormányunk igazán levihetné a külföldről vásárolt terméknél az áfát 5%-ra, mondjuk...Bezzeg akkor tudnak emelni az adó mértékén, mikor az üzemanyag árak nagyot esnek és emiatt kevesebb adó áramlik be a költségvetésbe. Fordítva valahogy már nem annyira akaródzik...
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #246398 üzenetére
Megúszta. Szó szerint!
Pedig féltem, hogy beázik, zárlatos lesz és elfüstöl benne valami... -
CrissCH
újonc
válasz
5-ös kezelő #246358 üzenetére
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #245992 üzenetére
Ez nekem is tetszik. Erre simán lecserélném a hasonló stílusú Seiko automatámat, de egyszerre kettőnél több órát nem szeretnék itthonra.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #245901 üzenetére
Csak ezzel a videóval tudok szolgálni (túl messze lakok, vagyis laksz
), bár már korábban linkeltem, de hátha még nem láttad: [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245856 üzenetére
Biztosan meg tudnák oldani, a Bambinok között is van menetes hátlapos.
"Tobey sem meri, inkább szenved."
Nem feltétlenül bátorság kérdése, én is simán megtenném, és meg is tettem már párszor, de amíg számomra megfelelő értékeken belül mozog, addig nem érzem szükségesnek, hogy hozzányúljak. Pl. beállítom, hogy átlagban 0-5 másodperc legyen a napi eltérése, de évek alatt elmászik 10-15 másodpercre, nekem az még bőven belefér, nem szedem szét emiatt félévente-évente.
20s felett már zavarna.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245833 üzenetére
Azért az elég ritka, hogy valaki gyakran felnyissa az automata óráját, hogy pontosítsa. Én sem tenném, egy mezei felhasználó (értsd: kevésbé órabuzi, mint mi) pedig pláne nem tenné.
Elemet is nagyon kevesen cserélnek saját kezűleg, így nem gond, hogy nincs otthon tokprésük (nekem mondjuk pont van egy viszonylag olcsó változat, és nem bántam meg, hogy megvettem
).
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #245837 üzenetére
dehogynem, mind azok vagyunk csak vannak akik többet költenek rá
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Mi a típusa az órádnak?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Úgyse veszel ilyet, nem mindegy?
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #245810 üzenetére
Volt egy óránk, ami pattintós hátlapú volt. Kb másfél évente ki kellett nyitni elemcsere végett. 30 évet élt meg, ezután sajnos elveszett. WR200-as volt, hetente 3 alkalommal járt a szecskában pancsizni 15 éven keresztül. Sosem ázott be. Olyan 27 éves lehetett, mikor az üvegtömítése "elporladt", újat szerezni nem lehetett, így az üveg be lett szilózva. De a WR50-et még így is vígan teljesítette. Szóval nem az ördögtől való az a pattintós!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
5-ös kezelő #245803 üzenetére
A hírek szerint 44mm lesz "hosszában", és az üveg lesz buborék. Mondjuk búvárhoz képest nekem a Mako II is elég lapos, talán ez sem lesz vastag.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #245775 üzenetére
emlékszem anno Te sem akartál 40 mm fölé menni, persze sok függ a tok kialakításától.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #245720 üzenetére
nem is láttam a válaszod, bocsi.
valóban én is jobban szeretnék egy lehajló fülű búvártokot, de olyat egyszerűen nem találtam. még a kis SKX013nál is filigránabb ez az Ajuicet DC23 széria, de még ez sem követi annyira a csukló vonalát. mondjuk ebben ludas az NH3x werk, amit szintén lehetne kissé vékonyabb.
mondom, a B terv, hogy bezel és insert nélkül beteszem a lapot meg a werket egy riyi002 explorer tokba (36mm átmérő, 12mm magasság). -
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245730 üzenetére
Megnéztem a Laco konfigurátorát, hááát, lényegesen korlátozottabb, mint pl. az Evolvensé, de végül is van elég óra a Laco kínálatában. Tök jó, hogy a Miyotás modelleknél 821A helyett kérhető 8315 is (+55 euróért), aminek már 60 óra a járástartaléka. Bár szvsz. 70 óra az igazán nagy előrelépés a 40-hez képest, de már a 60 is lényegesen jobb, az már elég 2 óra napi váltásához.
Pl. 1. nap leveszem délután 4-kor, 2. nap másik órát viselek, 3. nap reggel 8-kor felveszem, így pont 40 óra telik el, ami 40 órás járástartalék esetén necces lehet, 60-ba már simán belefér, de 70 óra már a hétvége átvészeléséhez is elég, de ennek is örülni kell az "alsókategóriában".#245732 stellaz:
Igen, könnyen visszaüthet a túl nagy szabadság, főleg, ha valaki nem néz utána, és csak 1-2 ocsmányul összeválogatott óra alapján ítéli meg a márkát. De nem kell messzire mennünk ilyen elrettentő példáért, ahol eléggé félre tudnak menni a dolgok (még ha vállalható darabok is születnek mellettük)... Rhino... -
válasz
5-ös kezelő #245720 üzenetére
Csak nem a magyar csodaevolvens?
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #245657 üzenetére
-
stellaz
veterán
válasz
Ez elég jól néz ki, azt hiszem én is elfogadnám. Ilyen névvel nekem mondjuk rádióvezérelt kvarc szerkezettel kéne
A dátum kijelzése mennyire jól van már integrálva a számlapra. -
SOAD19
addikt
válasz
Kezdem azt érezni, hogy nem ez lesz az álomórád akkor.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245640 üzenetére
Azért eléggé más az a narancs mutató, hogy ne kavarjon be, főleg a fehér lumés verzió esetén.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #245590 üzenetére
Ezt ugye nem komolyan mondtad? Ha csak az észérvek számítanának, be lehetne zárni a topikot és kiírni hogy olcsó digi Casio.
stellaz: A rotort rögzítő csavar anélkül is meglazulhat, előfordul időnként. A sok-sok évet kellene pontosabban tudnunk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #245580 üzenetére
"És lszí mérj egy járástartalékot"
Ezt nem tudom hogyan lehetne kivitelezni normálisan,mivel csak ez az egy órám van amit napi 10-12 hordok -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #245580 üzenetére
Azért még a Rolexnek is van ajánlása, pedig ott elég kicsi a pozicionális hiba :-O
-
ToBeY
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #245530 üzenetére
Óbudán lakom Hűvösvölgy picit messze lenne.
Tehát úgy tegyem le éjszakára az órát,hogy az "üvegen" feküdjön azt mondod? -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #245530 üzenetére
Akkor tiltsák meg a sofőröknek a mecha órákat!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #245524 üzenetére
Se szerszámom,se tudásom nincs hozzá,hogy matassak az órában -és nagyon kedvem sincs
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #245524 üzenetére
A buszokon, villamosokon, metrókon, vonatokon nehogymár a vezető karórája legyen a mérvadó!
-
dud998
őstag
válasz
5-ös kezelő #245455 üzenetére
Ez így van.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #245414 üzenetére
Telefonon bejön, de asztali gépen nekem se tölt be.
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #245394 üzenetére
Én elektromos rollerel szívtam. Aquából rendtem, gyári hibás kormanycsapaggyal jött. 2 óra múlva visszavittem szemelyesen, hogy a 3 napos garival hozom vissza. Hát... Egy hetes üvöltözés, panaszkönyv beírás, levelezés lett a vége, le akartak húzni bevizsgálási költséggel, stb. Végül vissza adták a pénzt, de elnézést nem kértek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
En meg sanszosan eladom az oramat (kineztem egy masikat...)
-
dzsi23
addikt
válasz
"Rollert küldtem vissza nemrég"
Rolexet visszaküldeni, mikor más éveket vár rá?
Persze, aztán tovább olvastam, és megnyugodtam, hogy nem erről van szó.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245369 üzenetére
Szerintem busman óráján tömör végszemes szíj van, legalább is annak tűnik.
Ezekre hasonlít a szíj: -
dud998
őstag
válasz
5-ös kezelő #245317 üzenetére
“Akinek sok automata órája van, nem biztos, h fejben tudja tartani, melyik hogyan viselkedik.”
Nekem csak kettő van, de azt se tudom mindig észben tartani. -
ToBeY
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #245296 üzenetére
Én ezt használtam vettem,de azt mondta az ember (nyilván mondani bármit lehet) ,hogy frissen volt szervízelve.Én éjszakára mindig visszarakom a dobozába arra párnás izére,és most mikor levettem olyan 15-20mp között késett úgy hogy nem húzom egyáltalán.
Lehet ráállok a napi húzására,azzal ártok a szerkezetnek? -
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #245293 üzenetére
Köszi, 5-ös!
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #245293 üzenetére
:D
Én is a kitartó napoztatást javaslom.
-
dud998
őstag
válasz
5-ös kezelő #245258 üzenetére
Én is így játszok a Sharp Edge-el. Ha késik számlappal lefele, ha siet akkor a koronára kell tenni. Éjszaka egész szépen ledolgozza amit kell.
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #245204 üzenetére
Nem tudom mi számít izmosnak, de nekem is 17-es csuklóm van, és 80 kiló felett vagyok 176-os magassággal, minimális túlsúllyal (sportolok). Az alkarom is aránylag vastag, de a csuklóm meg ilyen kis vékony.
-
tomsolo
addikt
válasz
5-ös kezelő #245204 üzenetére
nem az évszak a lényeg, hanem hogy mennyire izmos a csuklód, ez ilyen vékony kézzel furának tűnhet, de nálam majdnem egy teljes szemnyi is lehet a különbség a normál meg az igénybe vett állapot között (érted cipelsz valami nehezet whatever)
-
tomsolo
addikt
válasz
5-ös kezelő #245173 üzenetére
hát pedig aki a fémszíjat szorosan hordja, ott nincs rendben valami - no offense
meg egyébként is, a csuklónak - főleg ha izmosabb is vagy egy kicsit, elég gyorsan tud változni a mérete, mégha csak pár milliméterről is beszélünk
karkötőt se hordunk fitten, max bilincset
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245187 üzenetére
A gumiszíjaimon egyszerű tüskecsat van, de valahogy mindig 2 lyuk között lenne az ideális méret... de nem is csoda, amikor 1 egész centire vannak egymástól a lyukak, így gyakorlatilag olyanok, mint az állítható csat nélküli fémszíjak. Amit linkeltél, annál jobb a helyzet, mert állítható a csat.
De jó nekem a paratrooper, most úgyis akciós a cns-nél.
-
dzsi23
addikt
válasz
Gumiszíjjal hordom. [link]
A linkelt zöld gumi eléggé merev, nem tapad, a korábbi kék sokkal puhább, jobban tapad is, viszont gumival a Vostok is fejnehéz, ahhoz meg nem annyira jó a puha szíj... ördögi kör.
De majd csak megtalálom az igazit, idén még úgysem vettem órát (illetve egyet igen, de vissza is küldtem).
-
SOAD19
addikt
válasz
Ezt én is tapasztaltam, ebből a szempontból tényleg előnyös a gumi szíj, ráadásul könnyű is. Egyetlen hátránya van a fém szíjhoz képest, az hogy sérülékenyebb, 2-3 évente csereérett lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245166 üzenetére
Nem nehéz a Vostok, csak nekem nehéz, azaz az én igényeimhez nehéz. Nem mintha nem bírnám el, csak folyamatosan érzem, hogy ott van a csuklómon, és túl gyakran húzza oldalra a lendület vagy éppen a gravitáció, nem szeretem, hogy állandóan vissza kell forgatni, de a szíjat sem szeretném szorosabbra állítani, mert megfojtaná a kezem. Esetleg egy nyúlós szíjjal (pl. paratrooper) orvosolhatnám a gyakori elmozdulást, vagy kipróbálhatnám 020 helyett én is a 420as tokot, csak kár, hogy annak nem 20 millis a tokfültávja.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #244972 üzenetére
Miért? Alsógatyát és zoknit is hordunk, amit nem látunk, de azért sokat számít (komfortérzetben), hogy hordjuk.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #244816 üzenetére
Raktad volna őket egy pohár vízbe. 😱
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #244816 üzenetére
Szerintem egyiket sem kell napoztatni. Kézen van, aztán szépen feltölt. Tárolni meg elég, ha a polcon van.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #244797 üzenetére
"mind3 méretben nőiesnek tűnt"
Pedig nem is tiffany blue.
Ez pl. a 40 millis, szerintem nem csak a szőr miatt nem nőies.
(Nem saját kép.) -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #244797 üzenetére
Én az ablak mellett egy vitrinben tartom a fényevőket, semmi extra törődést nem igényelnek így.
-
dud998
őstag
válasz
5-ös kezelő #244540 üzenetére
Jól sejtem hogy a Heimdallr-t csak külföldről lehet rendelni? Most nézegetem amúgy az oldalukat, a bőség zavara.
Caldera: semmi gond. -
dud998
őstag
válasz
5-ös kezelő #244495 üzenetére
Abból ez tetszik, de ez jobb is 54 ezer forinttal? [link]
Nem az összeggel van gond, csak ár/értékben szeretnék jól dönteni. -
Ulenspiegel
tag
válasz
5-ös kezelő #244413 üzenetére
Ez, így nagyon jól néz ki.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #244415 üzenetére
Még hagyhattál volna rajta feketét.
Nekem tetszenek a kopottas fekete tokok.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #244413 üzenetére
Hagyd így, nagyon jó!
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #244398 üzenetére
Valóban, ahogy írtad is, a homokfújt felület nagyon jól állna ennek az órának. Nekem egy Bulovám van, ami gyárilag homokfúvott, szép is, érdekes is, viszont a kisebb karcok is jobban meglátszódnak, mint egy szálcsiszolt tokon.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #244396 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #244342 üzenetére
Flippernek a hagyományos nepperek nevezik azokat a neppereket, akik várólistás modellekket kínálnak a listaártól is lényegesen magasabb áron.
Sokak szerint ez gusztustalan, szerintem meg kereslet-kínálat alapon üzlet! Ha el tudja adni, miért ne adná drágábban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest