- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilipok
veterán
válasz
csabulaxi #20108 üzenetére
biztos h van ami birja, mert a szaunaba is van ora. Gondolom ami oda megfelelo, jo lesz nalatok a furdobe is
Konkretumot nem tudok mondani, meg kell kerdezni valami ceget, ami ezzel foglalkozik. (bar lehet h egy kicsit tulzas ilyen orat egy furdobe, de ez csak egy otlet)
-
ans
aktív tag
válasz
csabulaxi #19983 üzenetére
Új órákat árul, én még régebben kétszer is vásároltam tőle. Egy automatát, meg egy kvarcot. Garancia kártyával jönnek, legalábbis a Seiko-k, de azt nem tudom, itthon elfogadják-e, mert nem volt velük baj eddig, és a garanciális 1 év lejárt.
Orient Star magasabb szinvonal, de az Orientek csúcsa a Royal Orient, ami nem éri el a Grand Seiko színvonalát.
Ami neked megtetszett az Orient Star Somes néven (is) fut. Érdekes, hogy az adott óra számlapja zöld vagy fekete, a fotókon ez nem látszik annyira, típusszámra keresve pedig a barna változat adódik.
-
-
ans
aktív tag
válasz
csabulaxi #19903 üzenetére
A Seiko-nak vannak sorozatai, például (itthon) Ananta, Sportura stb., de ami a búvárórák szempontjából érdekes az a Prospex sorozat (Japánban).
Ezen belül vannak különféle búvár típusok, például a Marine Master, Scuba Diver, Mechanical, de pl.: Flightmaster is. Mindegyikbe több óra tartozik, például Marine Masterből is van legalább 3-4 különféle óra, különféle szerkezettel, illetve a Mechanical sorozatba tartozik például az SBDC001, aminek internetes fórumokon a Sumo nevet adták.
A Grand Seiko a Seiko csúcs almárkája, de abban úgy tudom, hogy búváróra nincsen.
Érdemes nézegetni, elég jól fel vannak tüntetve a méretek:
[link] -
WiZARD
addikt
-
TimeCenter
tag
válasz
csabulaxi #18530 üzenetére
Fekete Ionizált bevonatos nemesacél tok, 10BAR vízálló, 1/5 kronográf, Eco-Drive szerkezet:
Fekete Ionizált bevonatos nemesacél tok, 10BAR vízálló, 1/1 kronográf, zafír kristályüveg:
(L:
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/edifice+karorak/EFX-510SP-1A.ora)CASIO EFX-510SP-1A/L] -
pohár
félisten
válasz
csabulaxi #18530 üzenetére
Tissot PRC200? igaz hogy nem narancs, hanem citrom
-
TimeCenter
tag
válasz
csabulaxi #18114 üzenetére
5.
1. Az általad jelzett óra nincs és nem is volt forgalomban Magyarországon ( AS4041-52E ).
2. Az európai Citizen központ nem forgalmazza.
3. Az a kép mely, a nyílászárós oldalon van egy 2006. májusi gyártású óra képe. Valahonnan régi beállt készletet vehetett meg. Vagy nem a saját képe.
4. Az a modell melyre az oldalán hivatkozik már évek óta kifutott modell, nem is tartjuk, már mind eladtuk.
5. Az ehhez hasonló modell, titánium tokkal és zafír kristályüveggel van hivatalos európai forgalomban.6.
1. Biztos, hogy aki a bal kezével nem jogkövető, az a jobbal az?
2. A legtöbbje óra 100000 felett van. Itt nagy az ÁFA. Ha befizetné már nem is lenne olcsóbb.
3. Fizu kicsi. Sok jó minőségű CASIO EDIFICE-t találhat a linkelt oldalon.
-
Dzsana
senior tag
-
darthdenes
tag
válasz
csabulaxi #17323 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Én is arra jutottam, hogy vastagabb stiftet kell beszerezni. Holnap rendelek 1.8 csigafúrót az skf-ből. Nem merem bekockáztatni a 2mm mert akkor már a szíj anyagát gyengítem el nagyon. Felvettem a kapcsolatot a Riosshoppal, 1.78 és 2mm forgalmaznak 22mm stiftet. Ezért lenne 1.8ra fúrva. Remélem már ez megfogja! -
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #17324 üzenetére
Mikor a svájciak másolták a seikot!!!!
Nézegetve a linkelt oldalt, sok szépség van ott a 70-es években.
Pl. ez hoznám: SORNA – BULLHEAD JACKY ICKX EASY RIDER RED -
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #15402 üzenetére
Azért az milyen, hogy a Seiko sdw379-t a régi (1999-ban) 191500 ft-os árával szemben most 228 dollárért lehet megvásárolni.
[link]valahogy ez az ország mindig baleknak van nézve. Pl 2002-ben egy Sigma optika (fotózáshoz) a magyarországi Hama-nál 178,000 ft volt, én Berlinből hozattam szintén Hama boltból 75 000 ft-ra jött ki.
-
yodamastah
őstag
válasz
csabulaxi #15394 üzenetére
Nekem van egy 12-13 eves certinam. Kb 10 evet hordtam napi szinten. Volt vele gokart balesetem is ahol csuszott a foldon szamlappal lefel 30-40 metert, estem vele motorral, biciklivel.... atom zuzasokat tulelt mar. De ehhez kepest gyakorlatilag ujnak nez ki
Az uj dizajn nekem is jobban tetszik, meg az erosebb lume is jo lenne. De az uj tulzottan submariner kinezeti, az meg nekem sem szimpatikus mar annyira. De eloben kellene latni a kezemen, en fotok alapjan soha nem tudok donteni...
-
HourHand
csendes tag
válasz
csabulaxi #14331 üzenetére
Igen, valóban drága az Orient nagy búvárja, én sem tudtam olcsóbban beszerezni. Körülbelül 1 éve olvasgatok kimondottan búváróra témában, ha időm engedi. Elég sok típust megnéztem és mindig arra jutottam hogy nekem ez az Orient lesz a tuti választás. Mikorra ezt eldöntöttem, akkorra az óra gyakorlatilag beszerezhetetlenné vált az EU-n belül. A + 30% sarcot meg nem nagyon akartam volna kifizetni. Ezért már le is tettem róla, amikor is a napokban értesítést kaptam, hogy érkezett a nagykereskedésbe és rendelhető. Megrendeltem és ma meg is érkezett. Nekem nem volt a kezemben ezelőtt, és volt egy kialakult elképzelésem, hogy kb. milyen lehet élőben, de ez az óra minden várakozásomat felülmúlja, nagyon ott van minden téren.
Az ár a szerintem nagyon relatív dolog, főleg órák esetén. Most azt mondom nekem ennyit megért. Ha lesz időm, majd írok róla pár sort, valószínűleg már csak jövőre. -
Kismaci
tag
válasz
csabulaxi #13790 üzenetére
No igen.
Én viszont sokminden vagyok, csak átlagnő nem.Tisztában vagyok vele, hogy egy automata órát vagy mindennap hordani kell, vagy forgatóba kell tenni...
Mindennapos órát keresek, amit minden nap tudok hordani, amiből az következik, hogy mindennap hordanám.
Egyébként igazatok van, nyilván jóval macerásabb egy ilyen óra, állandó "pampering" kell neki, odafigyelés, de nem tehetek róla: szerelem.
-
dmon
aktív tag
válasz
csabulaxi #13129 üzenetére
Annyit nagyon megér szvsz.
Masszív, ideális játszós óra, sztem jól is néz ki, és azon ritka órák egyike amelyiken a chrono gombok is koronazárasak. Én ez nélkül már egy chronot sem mernék a vízbe vinni mióta egy másik chronoval pórul jártam és beázott mikor valszeg véletlenül megnyomtam az egyik gombot a víz alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest