- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
csabulaxi #202370 üzenetére
Az elég horror közeli ár. Láttam fele ennyiért is SBDC023-at pár hónapja EBay-en. Az egy dolog ,hogy 1100-ért hírdetik de nem igazán kel el azon az áron. A WUS-en az egyik alatt 36 “bump” van és nem kelt el $600 körül sem.
Pont azt felejtik el az eladók ,hogy a Monster nagyrészt a kiváló ár/érték miatt lett népszerű ami mostanra már átlagossá zsugorodott szerintem. 1100 környékén bőven akad vetélytársa. -
SÖ
addikt
válasz
csabulaxi #202063 üzenetére
Nekem is One volt, csak bevonatos, és én gyártótól vettem null kilométeresen. Már bánom hogy eladtam. Biztos vagyok benne hogy a tiédet be kéne szabályozni, vagy ha olyan idős, nagyszerviz.
Alphavil
Pontosan 2-0s volt, és tartósan. Sosem állítottam a percmutatót, de már kezdem azt hinni hogy szerencsém volt. Voltak a Steinnél márkásabb óráim, és azok tényleg 5-10s/d jártak. TAG HEUER Montreál, Fortis, Omega.
-
Fall-N
veterán
válasz
csabulaxi #202063 üzenetére
Az új 3 gen Monsterben nem 7s van. Én biztos azt vennék. Egyedi robosztus forma, jó minőség.
Egyébként sem rossz werk, hiába nem "menő" (szerinted). Sőt az enyém elég pontos, pedig nem volt szabályozva. Egyedül a hack hiánya, ami hiányzik, de még vagyok nélküle.
A Mako 3-ban zafír van, így az kevésbé karcolódik, így szerintem az is jó választás.
-
kr:sz
tag
válasz
csabulaxi #201327 üzenetére
Szia,
Köszi, gugliztam és kifejezettem Tudor watchra, mert futottam már bele a reklámba neten (amikor David Beckham szintén reklám arc volt ebben a kampányban), de pont ez a változat amit kérdeztem elkerülte a figyelmem.
#201320 Schawo: Köszi, jó alternatíva lehet ez is!
-
gipsztigris
addikt
-
válasz
csabulaxi #200712 üzenetére
Ebből a késpenge anyagból készült kínai kések (ha jól látom ez a gyakran használt, kínai kovácsolású, sorozatgyártott, laminált VG-10 penge, ami rengeteg kínai késben felbukkan, ebben is, mert ez is kínai gyártású, ugyebár) 40 dollár körül futnak 8"/20cm-ben G10 vagy pakkafa markolattal. Ez talán kicsit jobban megtervezett és megmunkált markolat, legyen a kés értéke kb. 50-60 usd. Szóval a készletben az óra a többi (130-140 usd), így lehet számolni.
-
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #200406 üzenetére
A Vacheron szép, de gyanítom, hogy nem fér bele a keretbe.
A többi ocsmány. Mivel (barát)nő a célszemély, 90%, hogy fontosabb az óra külseje, mint a belseje. Főleg, ha fiatal az illető. Lehet ajánlani Seikot, Citizent, lehet szépíteni a dolgot, hogy milyen jók, de tény, hogy a Michael Kors szebbeket csinál. Árban el vannak szállva, de ez van, sajnos megtehetik.
-
-
Ranagol78
csendes tag
válasz
csabulaxi #199478 üzenetére
Az órát a Jomashoptól vásárolta, és olyan a hátlapja mint a jomashop-os képen.
Viszont régebben többen írták, hogy jomashop megbízható, ezért is volt a kérdésem, mert nem hiszem hogy replika vagy fake, lenne de mégis furcsa, hogy máshogy néz ki.
Ungaro Swiss egyik boltjába beugrottam, de sajnos nem volt ilyen órájuk segíteni is próbált a kolléga úgy hogy mondtam csak a hátlapot akarom megnézni
-
Mercutio_
félisten
válasz
csabulaxi #199019 üzenetére
Nekem kicsit furcsa az ETA2824-es szerkezet és az 56$-os darabár
-
rbalint88
addikt
válasz
csabulaxi #198677 üzenetére
Gyarilag csak fekete lunetta-femszij (spb077 - 350k huf) es kek lunetta-gumiszij (spb079 - 285k huf) kombo letezik. En mindenkepp femszijasat akartam es nem fekete lunettasat, ugyhogy megvettem a gumiszijasat es rendeltem hozza gyari femszijat ebayrol 54k hufert, ez jott meg tegnap kb 10 nap utan hongkongbol. Butikban 112k lett volna, ha ott veszem az orat es 160k listaaron.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest