- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
És a C-t lehagyták róla?
Autóba engem is megnéznek, mert továbbra sem tömegautó az mx5, hiába kerül "csak" egy Sub árába. És őszinte leszek, de nem éltet, mi több, nem tudom kezelni, inkább elfordulok, vagy lesütöm a szemem. Pedig nem vagyok az a zárkózott darab.(#136460) Misi1979
Mikor kapunk wrist shotot? -
WiZARD
addikt
Bőr szíj az más. Ott esetleg a speciális formákra kell figyelni, de amúgy ritkán 100% másolat, főleg nem szokott belenyomva lenni logo, stb. Attól nem lesz hamisítvány, hogy formailag az órához való.
De egy hamis gumiszíj, az 100% másolat, formailag, logo-val, feliratokkal, mintázattal.
-
veloke
tag
Ez jogos, szerintem sokan elkövettük ezt a hibát. De kérdés, hogy mennyire lenne az ember előbbre egy 34 mm-es precision-el, mint egy LLD-vel. Ha választanom kellene, lehet hogy inkább az LLD lenne a nyertes, a 34 mm már nagyon kicsi méret férfi órák között, holott nekem nem stílusom túlzottan a legenda.
És az a baj, ha már megvenné az ember a Precision-t, szerintem idővel egy kicsit többet szeretne majd harapni a Rolex életérzésből, és úgyis venni fog egy "komolyabb" Rolexet....
-
condy
senior tag
Leírtam korábban, hogy szenvedélyem kezdete óta elköltöttem két Rolex árát órákra.
Azonban nem bánom, mert bár még nincs Rolex a dobozomban, viszont sok szép óra megfordult nálam ezalatt a másfél év alatt. Ízlelgettem, próbálgattam, kísérletezgettem.
Most jött el az ideje a Rolex-nek. Lehet, hogy közbe jön még addig egy-két kitérő, de eljutottam odáig, hogy már legalább tervben van. -
alphaville
aktív tag
-
g0n21
senior tag
-
alphaville
aktív tag
Az ember nèha unatkozik, ilyenkor szabad, feleslegessè vált gondolatokat kerget. A minap ebben az állapotban találtam magamra, majd túlfűtött fèrfiúi èrzelmektől vezèrelve, regisztráltam egy lèha, kevès textilt felvonultató
hölgyeket tartalmazó oldalra. A sors ölèben ringatott, harmadik kattintásra rátaláltam álmaim arájának fènykèpère. Mit volt mit tenni, irány tovább a bemutatkozó írásra.
Röviden annyit, arám a jámbor szerènysègnek a monogramját sem ismerte.Kèrte, mi több, követelte, hírdetèsère kizárólag többdiplomás mecènás jelentkezzen, a fillèreskedő, gyufát is rèszletre vásároló fèrfiak ne is írjanak, ők kocc a boxba!
Igen, èreztem, megtaláltam a nagy Ő-t! Szemeim előtt túlzsúfolt lakodalmunk díszes szerpentinjei suhogtak, csókok, vakuk villogtak s tudva tudtam, a nászèjszaka megbokrosodott kèjlován viszem fel kedvesemet a művelhető csillagok közè. Nem halogattam tovább az írást, "tollat ragadtam". Rendkívül rövid levelemben kèt alappillèrre támaszkodva a diplomát ès a jómódot emeltem ki.
"Szia!
A többdiplomás Ifj.Pák Imre vagyok, fiammal itthon tologatjuk a Matchboxot Krisztus Pilátus előtt c. Munkácsy festmènyen. Ha lenne kedved egy toláshoz, írj! Csókol: Imre."Sajnos válasz mèg nem èrkezett...
-
phranxinatra
aktív tag
Meg se kell nézni alaposan, már a pearlnél elvérzik a dolog. A 100%-ban megegyező 9300-as szerkezet meg tényleg hahota. Azt meg, hogy co-ax lenne, még ők sem merték behazudni. Egy jó tanács annak, aki nem ismeri annyira a 8500/9300 PO-kat és bizonytalan az eredetiséget illetően: meg kell nézni a szerkezetben a billegőt. Ha aranyszínű, akkor az óra nem kóser.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest