Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Idiofil
üzenetére
Van lehetőség azt a borzaszto Suzuki feature-kikapcsolni hogy első gombnyomás csak 1 ajtót nyit, stb... Nem lehrt olyan gyönyörű hogy nyitogomb = mindent nyit, záró gomb= mindent zár? - természetesen van, kézikönyvet elolvastad? Benne van mi a módja, de ugye elképzelhető, hogy autótól is függ, Vitarában a BC-ben kell állítani a Door lock résznél. Én kifejezetten a kétkulcsos nyításra állítottam, mert van, hogy csak én megyek vele akkor minek a többit is kinyítni.
#43197) dethroner
nem lesz lehetőségem erre. Most van az autóban kb 350, holnap megy bele kb 450. Ez még se egy hónap, se 1000, de aztán szerdán megint kerül bele kb 450, az meg már jóval több mint 1000 lesz. Na ezt hogy csináljam akkor
- ott a vagy, tehát amelyik hamarabb következik be, mindenképp a szervizkönyv is kelleni fog, bele fognak pecsételni, nyilván amint átlépted mehetsz is a kereskedésbe, ennyi. -
dethroner
veterán
Pl hogy egynapos korában forró és büdös volt a fék
És mennyire kell az 1000 Km-t szigorúan tartani? Mert nem lesz lehetőségem erre. Most van az autóban kb 350, holnap megy bele kb 450. Ez még se egy hónap, se 1000, de aztán szerdán megint kerül bele kb 450, az meg már jóval több mint 1000 lesz. Na ezt hogy csináljam akkor 
(#43196) Idiofil Kétszer kell gyorsan megnyomni a kilincsen a gombot és akkor mindent kinyit.
-
Idiofil
aktív tag
Igen, kB 45 perc, zsanerok kenese, at nézik, stb. Meg kérdezik hogy van e panasz, ilyenek.
Masik:
Van lehetőség azt a borzaszto Suzuki feature-kikapcsolni hogy első gombnyomás csak 1 ajtót nyit, stb... Nem lehrt olyan gyönyörű hogy nyitogomb = mindent nyit, záró gomb= mindent zár? -
dethroner
veterán
Na jövök a kérdéseimmel
Szervizfüzetet lapozgatva látom hogy az 1000 km-es átvizsgálásra azt írja hogy ajánlott és térítésmentes. Tényleg nincsen semmi díja? -
eami
veterán
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy: Van egy 2004es Ignisem az eredeti Blaupunkt cd-s rádióval.Mostanában elkezdett pittyegő hangogat adni.Előszőr azt hittem,hogy csak a rádiónál van ilyen,hogy csatornát keres vagy ilyesmi.De ha cd szól akkor is csinálja kb fél percenként.Június óta van nálam a kocsi de még ilyet nem csinált eddig. -
csaba1203
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Tárcsán felületi rozsda huh ez arra vall,hogy valahol elég sokat állhatott szabadban és lehet emiatt is állt be a hátulja is.
Simán visszavinném de te is vakon megbíztál a kereskedőben és úgy hoztad el az autót,hogy nagyon körbe se nézted.
Ha valami szorul hátul az tuti nem lesz jobb sőt.... -
dethroner
veterán
Köszi srácok tényleg
Munkából jön haza a csajom, amint megáll a ház előtt megnézem mi a pálya. Aztán út közben is többször ki fogok szállni és megvizslatom, felesleges kínlódást nem akarok én se magamnak. Már amikor a szalonból elindultam minden fékezéskor volt surrogó hang, mint amikor új féket kapsz és azt mondják meg kell vasalni
Meg a tárcsán is láttam pici felületi rozsdát, szerintem annak össze kell érni, mint a jó cefrének. De mindenről beszámolok majd, mert úgy látom nem volt még ilyen a topikban. Okuljon belőle mindenki. -
eami
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
én nem csak a gari miatt vinném vissza. ha tényleg ennyire átmelegedett, annak valami oka lehet. ha szorul akkor akár egyszer csak az is előfordulhat, hogy hirtelen nem lesz féked, az meg nem biztos, hogy jó tesz az egészségnek :|
(más, régebbi autóval én jártam már úgy. szerencsére épp dombnak felfele mentem, amikor egyszer csak azt mondta a fék, hogy na akkor ennyi volt...)
-
dethroner
veterán
Köszi a gondolatok srácok, de úgy döntöttem nem viszem vissza. Vagy bírja vagy megdöglik, nem érdekel. Majd az ezres szerviznél megemlítem. Amúgy azt kizártnak tartom hogy nem lenne fékre, futóműre garancia, mivel az autó szerves része, meghaladja az 10 ezer forintot, tehát kötelező jótállás mindenképp 1 év. Az lehet hogy kiemelt gari nincs rá, az csak pl a motorra és a rozsdára van, de 1 évig minden bizbaszra van gari, mivel a fék, futómű az autó egységéhez tartozik. Egy tévé esetében is az igen apró tételnek minősülő távkapcsolóra pl fél évet mondanak, pedig az egy különálló kellék, nem egybeépítve mint pl a futómű az autóban. Ha nem volna rá gari, akkor nem volnának még évek múlva is visszahívások ebben az ügyben. Lényeg a lényeg, taperolni fogom gyakran, de nem viszem vissza. Ma és holnap kap egy 150, 150 kilométeres etapot, aztán a jövő héten meg négyszer 200-nál is többet. Ez majdcsak helyre kurja a azt a féket
-
ncc1701
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Passzolom. Szerelő haveromhoz hordanak mindenféle, még bőven garis autót. Ilyen 5ekm-en belüli motorhibás, széthullott futóművest. Garival lepattintják a tulajt, járni kell valamivel, inkább megcsináltatja zsebből. A srác mondta, h fék-futóművel szinte felesleges is garival próbálkozni. Vagy ha valaki sportból jogászkodik, van ügyvéd ismerőse, rászánja azt a pár évet, még nyerhet is. Csak közben használhat másik autót, míg tart az ügy.
Ránézetni persze nyilván érdemes. Ha normális a szervíz, csinálnak is vele valamit.
-
csaba1203
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet akár attól is,hogy valami szorul vagy szállítás során sérül de szerintem is kell,hogy legyen rá jótállás,mert ez csak használat közben derül ki.
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Ma reggel ment melóba az autóval a csajom és a lelkére kötöttem megállás után tapogassa végig a felniket. Azt mondta semmi melegedés, semmi szag nem volt. És megnézte, a kézifékvisszajelző még az első kattanás előtt jelez, tehát az se lehetett tegnap, hogy csak kicsit volt behúzva és azért nem jelzett vissza. Fura, de remélem ez csak azért van mert új és még össze kell csiszolódni a féknek. Lehet hogy útközben az egyik fékezés után nem nyitott teljesen vissza és ezért melegedett?
-
-
dethroner
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ennek hátul is tárcsafékek vannak. Pontosítok, nem én vezettem, ott ültem az anyós ülésen, de szerintem nem volt behúzva a kézifék, mert amikor észleltem a szagot és a forró felnit, megkértem a csajomat hogy behúzott kézifékkel próbáljon elindulni és nagyon emelte az autó az elejét, érezhető volt hogy erőlködik. És ezt előtte nem tapasztaltuk, szépen, fürgén ment. Picit rozsdafoltos volt a hátsó tárcsa a szalonban, és van is némi surrogó hang fékezéskor. Nem lehet hogy majd bekopik?
-
-
dethroner
veterán
Valószínű
Most mentem egy kb 6 km-es utat, és a vége felé nagyon durva égett szag jött be az utastérbe, amikor megálltam körbejártam megtapizni a kerekeket és égetően forró volt a két hátsó felni és a jobb oldaliból jött a durva szag. Az elsők is melegek voltak, de a két hátsó tényleg olyan szinten hogy nem tudtam a kezem a felni tartani és mondom, kb 10 perces út volt. Ez új autónál normális, vagy kezdjek fosni? -
dethroner
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát igen, az volt ám csak a szép idő, akkor még néztem F1-et

De az edzéskör végén azt a motort valószínüleg beleengedték a darálóba, mert sokkal többet nem bírt ki. -
dethroner
veterán
válasz
Hadrianus
üzenetére
Igen, nekem is azt mondta hogy amíg a toyotás hibrid rendszer nem készül el, addig kell ezeket a mild hibrideket gyártani.
Szó volt még az 1,4T motorról. Azt mondta egy cross-t lemértek padon, 150 ló volt benne, és hogy azok nagyon le vannak fojtva, de még így is 10 paripával több volt benne, mint a gyári érték. Ugyanez a motor a sport swiftben még állatabb, ott csak egy elekronikus szabályozás került bele, azt nagyon könnyű lenne megkerülni és több mint 190 lóerőt vizionálnak a hozzáértő szerelők, hogy azt pár perces melóval ki lehetne tolni belőle, de nem zárják ki a még sokkal többet sem. Valami 260-as elméleti maximumról beszéltek, ami nekem elég hihetetlennek tűnik egy 1,4-es motortól, de aztán eszembe jutott hogy igaz teljesen más kávéház, de az F1 motor is csak 1,6-os, mégis 1000 lóerő környékén van. Szóval a franc se tudja mi igaz belőle, de gondolom nagyobb rálátása van a saját dolgaikra, mint nekünk átlagembereknek. -
Hadrianus
csendes tag
válasz
dethroner
üzenetére
Ezt én is hallottam most az autó show-n a Millenárison. Ott a Suzukis fickó azt mondta, a SUV-ok erősebb hibridet kapnak (de nem Toyotát), a részecskeszűrő pedig esélyesen eltűnik, a Swiftbe bele se kerül
A hibrides S-cross árára azért kíváncsi leszek... Persze ez várható volt, hiszen a mostani SUV-ok még messze voltak az előírt kibocsátástól. -
dethroner
veterán
Lehet a tulajnak nem sokat ér, mert mondjuk csak pár deci benzint tud vele megtakarítani, de a gyártónak lehet pont ez a pár deci jelenti azt, hogy még belefér a co2 szintbe. Gondolom jóval olcsóbb is egy ilyen kis villanyos cumót ráakasztani a már meglévő hajtásláncra, nem kell túl sokat áttervezni a mérnököknek. A teljesen új toyota rendszert azért valahogy bele kell integrálni kaszniba, ez több idő és költéség, de az is közeleg, de előbb még a mild van terítéken. Kíváncsi leszek hogy tényleg eltűnik egy időre a haza gyártás, vagy sem.
-
ncc1701
veterán
válasz
z0l1ka
üzenetére
Használat függő. Városban, rövideken menve hamar fárad. Yaris 2-ből is volt olyan, akinek 130e körül már cserés volt, enyém bírta 350ekm-ig, de én sokat megyek városon kívül is, ott meg ki tud égni, mert rendesen felmelegszik. Újabb kocsikban nem véletlen teszik a katalizátort a moci mellé, úgy rögtön melegszik.
-
bajaki
őstag
-
dethroner
veterán
Na, elhoztam a paripát. Megkérdeztem a szalon vezetőjét mit gondol erről a sárfogó dologról, és azt mondta talán a leghasznosabb kiegészítő, mert tényleg nagyon odaveri a kerék a mocskot. Azt mondta volt hogy sport swiftet hoztak be, amin a lemezig kopott a festés a küszöbön. Meg talán volt is valami visszahívás korábban ilyen dologgal kapcsolatban.
És még egy nagyon meglepő dolgot osztott meg, és hiszek neki mert már év elején megmondta hogy a Baleno és utána kicsivel az ezres motorok eltűnnek. Na szóval kapaszkodjatok, azt mondta január 1-től nem lesznek a mostani motorral se vitarák, se scrossok. Majd ha megkapják azok is a mild hibrid motort akkor lehet majd rendelni, de addig csak ezek lesznek., és itt mutatott rá az én autómra. Nem tudom hogy az ingissel mi van, tudtommal abban már megvan most is ez a hibrid, tehát valószínünek tartom hogy marad az is, de a magyarországi gyártásból nem lehet majd autót kapni.
-
dethroner
veterán
Nem értelmezed jól amit írtam. Az első kerék mögé gondolkodom a sárfogón, hogy a küszöbre ne verje fel a kavicsokat. Vagyis a saját autóm védeném.
Tudom hogy a hátsó kerék verte rám a vizet, írtam is, nem vagyok hülye
Miért akartam közelebb menni 5 méternél? Még a belvárosban se túl jó érzés 5 méternél nagyobb távolságból menni egy autó mögött, nem szeretek tötymörgőnek tűnni, haladnék dinamikusan, de a szemét kis olasz nem engedni az ilyet.
Előző autónk Subaru volt, annak is volt fólia a hátsó sárvédő íven ahová a kerék verné a mocskot, hasznosnak tűnt.
Abból mi bajom lehet hogy a műanyag dobba visszaveri a sarat? Az műanyag, és az eső vagy egy mosás és kész. Az előbb találtam néhány képet egy új swift tesztelésről, és a fotókon nagyon jól látszott hogy az első ajtó sarka és a küszöb által határolt kb tenyérnyi rész mennyi mocskot kapott a tesztút során. -
pjen
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
A képedbe a hátsó kerék verte a vizet,nem az első.Esőben mért akartál öt méternél közelebb menni.Az Swift hátsó ajtaja alatt a küszöbön van fólia.A gumi szerintem még azért is "jó" mert azt a sarat amit szétszórna mind beveri a kerék dobba.De ez is csak egy vélemény.
-
dethroner
veterán
Biztos hogy a szépséghez nem ad hozzá, de gyenesmartin kolléga szerint felveri a kavicsokat az oldalára, a küszöbre, és ha ez igaz, akkor a lepattogzott festék sokkal nagyobb gond lehetne, mint egy pár fekete műanyag az első kerék mögött.
Erről jut eszembe, hétfőn a szakadó esőben egy Stilo ment előttem, és a rohadéknak hátsó kereke szinte egyvonalban van a hátsó lökhárítóval. Én ennyi vizet még egy autó mögött se kaptam a képembe, nem tudtam 5 méternél közelebb menni mögötte. -
Az scrossban (Facliftes 2017-es) gyárilag milyen féktárcsa és fékbetét van? Bosch? Mert ha az, akkor a [féktárcsa] és a [fékbetét] árat nézve kicsit vastagon fog a ceruza a 100 körüli márkaszerviz ajánlatot nézve az első tárcsa és fékbetét cserére (még lista áron is csak 50 az alkatrész, vagy kell még valami amit nem veszek figyelembe). Tudja valaki mennyi egy ilyen cserére az időnorma?
-
tboldi
nagyúr
válasz
bajaki
üzenetére
Kauffer és Fékmester - főként ebből a kettőből szoktam rendelni, kivéve olajat, azt mindig a győri Olajcentrumtól veszem.
A felsorolt dolgok jók lesznek. Szűrőkből én MANN-t szoktam venni mindenhova, de - a teljesség igénye nélkül - jó még a Hengst, a Filtron és a Purflux is.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
2006-os Swifthez rendelnék alkatrészeket. Van ajánlott jó ár/érték arányú megbízható webshop?
Olaj: Eneos Premium Hyper 5W40
Olajszűrő: Mahle OC217/6 jó lesz? Valahol azt olvastam, hogy ez pontosan ugyanaz mint a gyári.
Légszűrő és pollenszűrő: ezekből mi az ajánlott márka?
Fékfolyadék is kellene: ATE DOT 4 SL jó lesz?
-
dethroner
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Azt hiszem pont a te egyik írásod olvastam erről, és azóta gondolkodom rajta. Tényleg ennyit számítana? A sarat leszarom, azt oldja a víz, inkább az esetleges kavicsfelverődések miatt raknám fel, és akkor is csak előre.
-
dethroner
veterán
Holnap veszem át a swiftet. Az lenne a kérdésem, szerintetek mennyire okos dolog sárfogó gumikat kérni rá?
-
HKorn
veterán
Lehet még Stiftet készletről venni, vagy már csak ISG-st lehet rendelni hosszú szállítással?
-
dethroner
veterán
Ez a cikk csak nekem új? [link]
-
-
z0l1ka
aktív tag
dethroner ,szabonagyur nah, még mindjárt kiderül hogy szomszédok is vagyunk

dethroner Elgondolkodtató
Nyilván ha ilyen lenne a helyzet akkor inkább nem vennék autót,se saját se mások életét nem szeretném kockáztatni.. de a többi része az autónak teljesen tökéletes semmi gond nem volt vele..ami a legfontosabb gumi/fékek/kasztni jó volt,egyedül az értékekkel voltak gondok és itt jön képbe a katalizátor és a környezetszennyezés..Abban igazatok van,sok kicsit sokra megy,de ne én érezzem már magam szarul amiatt mert én egy 1,3-as suzukival elmegyek 1 hónapba 520 kilómétert a munkahelyemre ,mert hogy én szennyezem a levegőt a rossz katalizátorral
ami még kérdőjeles,hisz van úgy hogy nem is dob hibát 400km megtétele után se,hosszabb távon sokkal hamarabb kidobja,ezért még nincs veszve semmi,nem mókolni akarom ,csak ha van olyan adalék,vagy tisztító ami egy picit még segíthet akkor persze megpróbálom..
Majd idővel lesz cserélve,vagy nem tudom mi lesz a sorsa de most egyszerűen nem tehetem meg,mint ahogy rajtam kívül még sokan mások se..(sajnos)
Téma részemről zárva
-
dethroner
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Szerintem erősen kérdőjeles annak a transmitternek a normális működése ha CE lenne akkor nem produkálna ilyesmit,erősen felharmonikusan sugároz valahol 500 MHz környékén ha ezeket zavarja. Rendszeresen használok amatőr rádiót az amatőrsávon a kocsiban és semmit sem zavar.
-
gyenesmartin
őstag
Nem tudom miért, de a beépített bluetooth vevője az egyik legrosszabb amit valaha hallottam. Ez a roidmi pedig a legjobb hangú fm transzmitter amit ismerek.
A gyárinál a középhangok teljesen hiányoznak, magasból rengeteg van, mélyből pedig kicsit kevés. Nagyon dobozhangja van így a hangszóróknak. A roidmi már sokkal kiegyenlítettebb. -
szabonagyur
félisten
válasz
z0l1ka
üzenetére
Szabolcsban lakok nyugi

A hozzáállással van a gondom igazából, hogy nagyon sokan így gondolják, hogy ugyan már az enyém még belefér a többi mellett, csak ugye a sok kicsi sokra megy...
Igen csak ebből a megpróbál mindentből jön majd (ne vedd magadra), hogy katalizátor off, gumiból is jó a 10 éves hiszen van azon még minta, bontott fék stb.
És tudom nem leszek érte népszerű de minegy milyen autód van, a fenntartását vállaltad amikor megvetted.
-
dethroner
veterán
válasz
z0l1ka
üzenetére
Jómagam is szabolcsból származom, 26 évesen költöztem el. Én is mindent megtettem akkor, és kicsivel utána is hogy amit csak lehet kivédjek, kikerüljek, olcsósítsak stb. Kb mint amiket te írsz, harcba szálltam volna a fél világgal csak hogy kikerüljem a szabályokat és a világ képébe röhöghessek. De pár évvel az után hogy elköltöztem, kezdtem megváltozni, másképp látni a világot. Ha most drágának tartod katalizátort és a jól bevált módszerekhez nyúlsz, vajon mit szólnál ha a suzukidhoz a fék lenne több százezer, de okosba azt is meg lehetne mókolni? Bevállalnád azt is, kockáztatnád a családod vagy mások életet azzal hogy spórolj (nem kevés pénz ez igaz), de mégis, és azzal nyugtatni a lelkiismereted hogy a rohadt drága fékre nincs pénze egy minimálbéres szabolcsi embernek? Ezt azért gondold át
-
eami
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
wow, azt meg hogy? mármint hogy jobb minősége van egy ilyen fm transmitternek mint amúgy?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Félreértetted ,de bocsánat valóban félreérthető voltam..Itt konkrétan az emberi ürülékre gondoltam,amit a szomszéd országokból hoznak ide be hozzánk,és ezen belül is a környezet szennyezésre próbáltam rávilágítani,de ha nem ez ,akkor sorolhatnánk gyárak stb stb amik szennyezik a levegőt..erre írtam h ne már h egy 1.3 as suzuki mennyire is szennyezi a levegőt egy rossz katalizátorral.. na de mindegy ebbe ne is menjünk bele fölösleges,.semmi bajom a külföldről behozott autókkal,nekem is volt egy..
Hát nem igazán, egy minimálbérből dolgozónak itt Szabolcsba, bizony nem fér bele az a +200k forint kiadás és inkább megpróbál mindent megtenni azért ,h valahogy elkerülje az elkerülhetetlent..és hidd el nem semmiért vannak tele a fórumok se mindenféle megoldásokkal..én pont ezért nem szaladgálok BMW-vel Mercivel ,hanem csak egy kis Suzukival

-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki az alábbi jelenséggel?
Van egy Roidmi 3S autós FM transzmitterem. Azért használom mert kategóriákkal jobb hangminőséget lehet ezzel elérni, mint a gyári fejegység bluetooth-on keresztül használnám, ha zenét akarok hallgatni. Csakhogy olyat csinál néha a kocsi, ha ez be van dugva (éppen be vagy kihúzom ezt a transzmittert, vagy nagyobb bukkanóknál), hogy elmegy a távolsági fényszóró asszisztens, sávelhagyás figyelmeztetés, vészfék asszistens is egyszerre úgy fél perc erejéig. Utána meg visszajön.
A kocsi egy Swift GLX. -
Dare2Live
félisten
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
ncc1701
üzenetére
én ezt megértem,és nem mondom h nincs igazad,szeretném is megcsináltatni nem is erről van szó..csak sztem pofátlanul drága dolog ez a katalizátor legyen az bármilyen autóhoz is,szinte minden fórumon lehet olvasni a "rettegett"P0420-as hibakóddal és annak olcsóbb megoldásairól,már ha van egyáltalán ilyen,mert nem egy olcsó dolog.
Mifelénk másképp megy,most volt műszakin,szarok voltak az értékek,át tették egy másik suzukiéra es kész is.
Nyilván én is szeretném h jó legyen,na de csere egy újra,az most kivitelezhetetlen..addig meg marad ez a megoldás. -
ncc1701
veterán
válasz
z0l1ka
üzenetére
Semmi gond, nem kell akkor kiütögetni a csekk endzsint, nem kap majd műszakit, és mehet a bontóba, mivel nem felel meg a környezetvédelmi szabályoknak a vas. A vége úgyis ugyanez lesz, pár év alatt romlik annyit a katalizátor, h ha kiütöd is, rögtön visszajön a jel.
Vagy azt kell mondani, h GTK az autó, és venni egy újat. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
ncc1701
üzenetére
nyilván,mindent lehet..akkor is 200k körül lenne az ára,de rajtam kívül is még sokan nem tehetik azt meg hogy ennyiért cserélnek egy alkatrészt csak azért h ne szennyezzük a környezetet..addig míg az országba elfér az a sok sz@r amit behoznak külföldről,addig a kis 1.3-as suzuki had szennyezze a levegőt..ha nem lenne ilyen ára,nyílván már rég kicseréltettem volna

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ott a vagy, tehát amelyik hamarabb következik be, mindenképp a szervizkönyv is kelleni fog, bele fognak pecsételni, nyilván amint átlépted mehetsz is a kereskedésbe, ennyi.
És mennyire kell az 1000 Km-t szigorúan tartani? Mert nem lesz lehetőségem erre. Most van az autóban kb 350, holnap megy bele kb 450. Ez még se egy hónap, se 1000, de aztán szerdán megint kerül bele kb 450, az meg már jóval több mint 1000 lesz. Na ezt hogy csináljam akkor
Azt hittem a katalizátor távolabb van a leömlőtől, és így csak a részecskezsűrő jutott eszembe.
Munkából jön haza a csajom, amint megáll a ház előtt megnézem mi a pálya. Aztán út közben is többször ki fogok szállni és megvizslatom, felesleges kínlódást nem akarok én se magamnak. Már amikor a szalonból elindultam minden fékezéskor volt surrogó hang, mint amikor új féket kapsz és azt mondják meg kell vasalni

ami még kérdőjeles,hisz van úgy hogy nem is dob hibát 400km megtétele után se,hosszabb távon sokkal hamarabb kidobja,ezért még nincs veszve semmi,nem mókolni akarom ,csak ha van olyan adalék,vagy tisztító ami egy picit még segíthet akkor persze megpróbálom..