Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Na, elhoztam a paripát. Megkérdeztem a szalon vezetőjét mit gondol erről a sárfogó dologról, és azt mondta talán a leghasznosabb kiegészítő, mert tényleg nagyon odaveri a kerék a mocskot. Azt mondta volt hogy sport swiftet hoztak be, amin a lemezig kopott a festés a küszöbön. Meg talán volt is valami visszahívás korábban ilyen dologgal kapcsolatban.
És még egy nagyon meglepő dolgot osztott meg, és hiszek neki mert már év elején megmondta hogy a Baleno és utána kicsivel az ezres motorok eltűnnek. Na szóval kapaszkodjatok, azt mondta január 1-től nem lesznek a mostani motorral se vitarák, se scrossok. Majd ha megkapják azok is a mild hibrid motort akkor lehet majd rendelni, de addig csak ezek lesznek., és itt mutatott rá az én autómra. Nem tudom hogy az ingissel mi van, tudtommal abban már megvan most is ez a hibrid, tehát valószínünek tartom hogy marad az is, de a magyarországi gyártásból nem lehet majd autót kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest