- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Vannak dolgok, amiket nem lehet ilyen vaskalaposan felfogni. A helyzet, illetve személy egyedi. Ennyit szeretnék még mondani, akiről ilyet készítenek, talán mutatja, hogy nem a levegőbe beszélek.
-
szaszlaci
addikt
Úgy látom, valamiben hatalmasat tévedsz. Amit jelenleg Feró csinál, az nem a topikot teszi olvashatatlanná, hanem arról az üzletemberről próbálja lerántani a leplet, aki már hosszú évek óta az egész témát teszi olvashatatlanná. Ezt próbáltam meg én is. Meg már előttem jó páran, csak ennek a topiknak a történetében is.
-
szaszlaci
addikt
Tiszteletem!
Szerény véleményem szerint yetike nem alkalmas moderátornak.
Olyan szakmai topikban folytatott moderációt, ami nem a szakterülete, ezért rengeteg, a felhasználók szempontjából fontos információ került törlésre.
Ilyen információ például, hogy felhívom a figyelmet arra, hogy egy, a topikot aktívan reklám célra használó tag szavahihetősége kérdéses, majd bizonyítékokkal alátámasztom. (Tisztázzuk, én nem vagyok kereskedő!)
Ez valóban kényes kérdés, mennyire minősül személyeskedésnek és topik romboló tevékenységnek, de úgy érzem –nem csak én– többet használ, mint árt.A megoldásra tett javaslatom a következő: ha valaki moderál, akkor vagy legyen képben az adott szakmai területet illetően, vagy ássa bele magát a topik eseményeibe, és vegye a fáradságot mondjuk az utolsó ezer hozzászólás elolvasására. Ez valóban nem kis kérés, de ha ezt nem teszi meg, akkor úgy gondolom, nem kellene moderációt folytatnia ilyen módon, mert ezzel végső soron a felhasználók pénze, és ami fontosabb, a lelkesedése bánhatja.
Hogy tisztább legyen a kép, leírok egy konkrét esetet a sok közül.
Shalafi66 Logout tag azt állította egy hosszas vita egyik pontjában, hogy egy bizonyos (általa gyártott) hangszóró egyik igen fontos paramétere semmit sem változott. Ehhez belinkeltem egy képet, ami végül is abszolút szakmai, de azért OFF topikban tettem. Ez bizonyítja, hogy a gyártó szavahihetősége kétségbe vonható. (Ami miatt számtalan fórumról kitiltották, sőt, még olyan is akad, ami teljes egészében az ő távol tartása miatt jött létre.) Tehát a kép:Ez a hozzászólásom is teljes mértékben törlésre került.
Elismerem, hogy a probléma egy kicsit összetett, és senkit nem szeretnék arra kérni, hogy ezt megismerje, de ez esetben az ilyen szintű moderáció véleményem szerint megengedhetetlen.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest