- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Gergő_
őstag
konzekvencia...rosszul fogalmaztam, ezt szerettem volna kb:
Sareth kapcsán
zanzásítva:ha engem lebaltáztak más hibájából akkor ne én szívjak. Nem volt ez annyira komoly amúgy, csak eszembe jutott a topikba írás közben
z0d1AK
a legnagyobb bajom a nyomtalan bannal volt. Ez nekem egyáltalán nem tetszett. Így bárki bármikor kaphat bármit még védekezni sem tud nagyon.ollie által moderált hsz-eket elnézve, szerintem ez lenne a járható út. Talán. Pirossal kijavítani pl az offomat, így jobban látszodna mások számára is mi számít tiltottnak adott helyen.Flame-eket persze törölni kell így is.
Remélem látszik hogy nem ellenetek vagyok, inkább a fórumtársaimat szeretném segíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest