- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
R2D20208 #497 üzenetére
Mivel a fórum bár közösen és sokan használjuk jogilag magánterület és a tulajdonosok megbízottai - is - felügyelik így akár rutinszerű intézkedésnek is betudható. Magam részéről ebben semmi kivetnivalót nem látok. Viszont ha már így felhoztad eszembe jutott egy kb 1.5 évvel ezelőtti eset. Egyik moddal összeszólalkoztunk, pár óra múlva pm-ben írt egy másik - nyilván teljesen véletlenszerűen
-, hogy szerinte több nickem van, erről az ip-ről más felhasználó is belépett. Ami úgyis volt, 2-3 nick biztos volt az adott IP-ről, csak az említett nick tulajdonosa éppen Romániában volt, fenn volt ph-n is ebben az időpontban és valahogy nem tűnt fel a modinak hogy egyszerre nem lehetek Mo-n meg Romániában is
Szóval nézegessék csak, legalább azzal is kevesebb félreértés lesz.
-
zolikaDB
veterán
válasz
R2D20208 #476 üzenetére
woland_y2k: igen, és akkor mi van??? Abba a középsuliba járt egy Zoli nevű valaki kb ekkor. Itt és itt dolgozik egy Zoli nevű valaki. Volt olyan idő, amikor 5db ilyen keresztnevűek voltunk egyszerre egy helyen. De lehet, az igazi nevem Feri, vagy Karcsi. Plusz engem hol zavar ez a dolog?
Itt is meséljem el, h tényszerűen betörtek egy barátomhoz, összetűzésbe került a betörőkkel, értesítette a rendőröket, és azt mondták neki, h panasz esetén fáradjon be...
Majd a zászlósúr megoldja szerintetek???
Ha erre mennék rá, h szopassam a népet, cigányozzak, átverjem az utánvétes vásárlókat, rágalmazzak, törvényt sértsek, napi rendszerességgel, akkor semmibe nem kerülne, h full inkognitóban legyek itt.De nekem mindegy. Véleményt fejtettem ki, és a fenti fórumozókkal értek egyet, mert szólásszabadság van, erre "szembejön" velem mindenki, akinek nagyobb rangja van, vagy joga van szankcionálni. És köti az ebet a karóhoz, meg a "lenyomozlak"-hoz. Nyomozzatok le, vagy szóljatok és beszkennelem a személyimet. Ehhez nincs értelme hozzáfűznöm semmit. Mert érdekes módon ebben a topicban nem a csalók írkálnak, h jajj, igazságtalanság ért. Nem Vérpistike írt, h tegnap jubilált, mert 100-adjára b.sztátok ki az idióta, értelmetlen, olvashatatlan blogjai miatt.
Itt a felhasználók írnak. A topic címe: Melyik moderátort nem bírod? De úgy látom, h nagyon nehezen védik meg a véleményüket a társak. -
7
addikt
válasz
R2D20208 #456 üzenetére
2 kitiltást pedzegettél, egy novemberit és egy decemberit.
A novemberi esetén elismertem, hogy én hibáztam, elnézést kértem, a szükséges adminisztrációt meg is tettem.
A decemberinél pedig regisztráltál egy nicket, amivel elkezdtél szórakozni az egyik topicban. Én meg kivágtam, és ennek a nevednek is adtam némi pihenőt, mert egyrészt tilos a többszörös reg, másrészt nem tartottam épp humorosnak.
Közölted, hogy vissza fogsz regisztrálni az ideiglenes kitiltásod alatt, mert nem értesz vele egyet. Erre idéztem az Alapelvekből a vonatkozó passzust. Ez nem volt fenyegetés. És a téma itt le is zárható, köszönöm szépen.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
R2D20208 #456 üzenetére
Nevetséges, amit a moderátorok csinálnak...
Miért nem azok ellen tesznek nagy komolysággal, miért nem azokkal tartatják be az 1000x szajkózott törvényt és jogokat, akik megkárosítják a törvényhozó mélyen tisztelt államot, és szétszopatják az adófizető állampolgárokat??? Akik csalnak, kereskedő tevékenységet folytatnak, anélkül, h adóznának utána? Akik átverik a vásárlókat, fórumozókat? Nem az a megoldás, h kiírod: ne vásárolj ilyen és ilyen emberkétől stb.
Miért nem ennek mennek utána azok, akik működtetik ezt a hatalmas rendszert? Miért nem azokat bannolják, zárják ki, ha visszajön, akkor naponta akár 30x is.
Nem értem... Nem erre a prohardverre regisztráltam sok évvel ezelőtt...PLUSZ, amit nem értek: megy a fenyegetőzés, h így sérted a törvényt, meg ilyen bűncselekmény, olyan bűncselekmény, rendőrség, feljelentés, bilincs. ÉSS? A fórum anonim. HOVA MEGY a kék pufajkás bajszos zászlósúr, h kutyakula1678-at keresi, rágalmazás megalapozott gyanújával???
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jelszókezelők
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest