Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #349 üzenetére
Ismétlem a hangnem nem pedig az, hogy bezárta amit be kellett. A döntése érthető és jogos volt.
-
fekeandras
őstag
válasz
Sirandrish #57 üzenetére
Még egy éve sem vagyok itt de már begyűjtöttem vagy 5 ban-t.Az én aláírásaim (vagy 3-4) sem "illettek az oldal arculatába" pedig semmi sértő nem volt benne senkire nézve.De tovább megyek virágnyelven ugyan de le lettem rasszistázva.Ezen azóta is röhögök mint a sakáll.Majd egy évet jártam egy cigány származású lánnyal sőt vannak cigány és zsidó származású barátaim is.Sebaj én vagyok a nagy kirekesztő rasszista!
A modi nevét nem írom be nyílván magára ismer...
#60: "miért nem lehet megtanulni a "tévedtem" és a "bocsánat" szavakat egy moderátornak? csak nekünk kell ezt ismerni?" Erre is volt már példa.
-
fekeandras
őstag
Így van.Az intézkedésnek oka van DE az intézkedés nem egyszer túlzott ráadásul ha kiderül, hogy nincs igaza egy modnak akkor sem bírálja felül az álláspontját (tisztelet a kivételnek).Ez tényleg tipikusan az erősebb kutya baszik esete (és szerintem eléggé szánalmas is...
)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest