Keresés

Aktív témák

• hejesírásó

senior tag

válasz Lauda #326 üzenetére

egyébként meg van kedvenc modim is: ngabor.csak mielőtt még az a vád érne, h olyan user vagyok akivel mindig csak a baj van

• hejesírásó

senior tag

válasz Lauda #324 üzenetére

természetesen nem erre gondoltam.

arra hogy ha xy userrel baj van, és moderálni kel vmilyét, és ő meg nem érti hogy miért.

akkor a többi mod értelmesen megbeszéli a userrel, ha ráér és ezt a user udvariasan kéri. racecam erre nem hajlandó, vagy ha mégis, akkora tapló arrogáns módon teszi ezt meg, hog viszket a pengém éle.

az alapelvekről meg annyit, h sok esetben értelmezés kérdése az alapelvk, több alkalommal is ezt kibeszéltem a megfelelő helyen, nem elég fixek és mélyek a szabályok. túl sok mindent hagy meg a modi értelmezésének. szval ha vki máshogy értelmezi az alapelveket mint az adott modi (mert erre az alapelvek sajnos lehetőséget adnak) akkor ott a user az ő értelmezésében nem vétett!

a másik ami miatt egy alapelveket szó szerint betartó user is kaphat, h bár az alapelveket követte a szelemét nem! ilyen a való életben nincs. betartottad ami le van írva vagy nem?

szval ez a mondatod:

aki normalisan, az alapelveket betartva viselkedik, szvsz sose utkozik modikba.

nem fedi a valóságot :R

de ez a beszélégetés kezd offba menni, szeretném ha a téma megmaradna őszinte negatív feedback gyűjtőhelynek.

• hejesírásó

senior tag

válasz Lauda #320 üzenetére

meg nincs baja vele, most akkor ki a rendetlen? :DDD

még nincs baja vele!

és szted miért van az, hogy elég sok embert ismerek aki utálja, de a többi modival mégsincs soha semmi baja, pedig dolga volt már más modival is.

ezen is el kéne gondolkodni.

• hejesírásó

senior tag

Racecamet kifejezetten rühellem:
    -sosem törekszik okos, kompromisszumos megoldásra
    -sosem kommunikál, nem magyaráz, nem érvel a döntése mellett, csak moderál azt kész
    -nagyon arrogáns a stílusa, nem való moderátornak. nálam a moderátor tud bánni az emberekkel, nem csak takarítani tud a forumokon.

A mostani és korábbi nickemet összeadva jó néhány évet lehúztam itt.

sok más moderátor jól kommunikál, nem arrogáns, megvédi a döntését, és empátiában, ember skillekben jól áll.

ez a negatív feedback azért születik mert remélem hogy intelligens emberek révén, a modik (HA vannak hibáik, lehet h tökéletesek, hisz modik :) ) tudnak olyan irányban változni, hogy a PH! még jobb és még "élhetőbb" legyen.

nem odamondás, nem baxogatás, nem csakazért is feedback. nem. őszinte javító szándékú feedback.

és örülök, hogy létezik a topic.

én is örülök a negatív feedbacknek, mert abból lehet fejlődni.

Aktív témák

Hirdetés