- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
fekeandras #349 üzenetére
Azt hiszem a hangnemmel nem volt semmi probléma. Írhattam volna a Ti stílusotokban is, akár még smiley-s magyarázatot is fűzhettem volna hozzá kyrababy stlye-ban, vagy akár intergalaktikus Darth Vader-ként is megnyilvánulhattam volna sok szuszogással...
De! Személy szerint engem már irritál amit itt klikkesedve műveltek a fórumon. Egy dolog az összetartás és egy dolog, hogy ezt már lassan rendezetten direkt úgy csináljátok, hogy egymás mögé gyülekezve felszólaltok, mint a politikai gyűléseken és most épp egyik vezetőtök érdekében, hogy neki miért nem jár avatar.
Azért nem jár, mert örüljön, hogy itt van ezen a nick-ek, ugyanis egyszer pont engem előzött meg egy kolléga és igy nem kapott végleges bant egy régi személyeskedő megnyilvánulása miatt. Elég sok van már az adatlapján is és sok ami nem lett oda felvésve. Nem igaz, hogy felnőtt emberek nem képesek normálisan felfogni a döntéseket és egyből megint gyerekesen megnyilvánulva egymásra mutogatva homokozósdit csinálnak a fórumon.
Elég lesz indoklásnak, vagy fokozzam még?
-
Pörp
senior tag
válasz
fekeandras #363 üzenetére
Nincs semmi baj a hangnemmel, keményen lépett fel, helyesen. Egy fórumról van szó, egy szórakozáis, olvasgatási lehetőség a neten, nem kell túldramatizálni. Egyesek szinte elvárnának ide egy szub-jogrendszert... Szavazni a szavazófülkében kell.
-
fekeandras
őstag
válasz
Ismétlem a hangnem nem pedig az, hogy bezárta amit be kellett. A döntése érthető és jogos volt.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jöhet nekem is egy szavazat, de totál egyet értek I_Ammel. Nem lehet mindig "a legyetek szívesek kérlek szépen titeket ezt abba hagyni, mert különben kénytelenek leszünk titeket pár napra pihenőre küldeni" stíust nyomatni, mert van amikor ez nem használ. Te sem az a fajta vagy szerintem akinek ez megfeküdné a gyomrát, de persze azért jópofa idejönni és leírni, hogy mégis és újabb népszavazást indítani a moderátorok ellen...
-
Sirandrish
legenda
válasz
fekeandras #62 üzenetére
Én nem mondtam hogy a MOD/HÁZ távedhetetlenek...
Tévedtek már ők is eleget..hogy belátták-e vagy sem az engem nem érdekel..én sose reklamáltam a büntimért mert mindig tudtam miért kaptam..
Én azt mondom hogy amíg a "mezei" userek részéről a legapróbb kérésre is "csakazértse" meg "most megmutatom hogy én vagyok a kemény" típusú arcoskodások jönnek elő addig a user se várja már el hogy az esetlegesen az üggyel foglalatoskodó modi szépen válaszolgasson..Ha megkér a főnököd hogy ezt vagy azt csináld meg akkor beintessz neki és közlöd hogy dolgozol te már eleget? nem hinném...
Egyébként nem a MODik-al vagyok mert mint már mondottam én is kaptam már pár nyakast tőlük de komolyan ami néha a jogosmodba megy..attól én sírva fakadok...pedig nekem nem kell vele foglalkoznom..
-
válasz
fekeandras #33 üzenetére
Ezert van a jogos moderalas topik, ahol ezt meg lehet beszelni.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest