Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berker
tag
Tegnap lettem én is boldog starcraft tulajdonos, de 0 tapasztalatom van, úgyhogy én lepődtem meg a legjobban hogy egyből silverbe rakott
Ha valaki kedvet érezne játszani velem, annak nagyon örülnék. Persze csak hasonló ligában lévő, kezdő játékos, már ha vannak itt ilyenek 
-
sith7
félisten
válasz
princeps27
üzenetére
értem
-
AlyArkhon
őstag
Remélem minnél hamarabb .(még a héten vagy kövi hét elején OEP től függ ). Mivel sógorom már kiment Hétfőn este és az ő kocisjával mentunk volna ketten így ez a forma megbukott és nem tudom most kivinni a gépem, majd csak a masodik turnusra. Szal 7 hét gép nélkül , aztán leszek ujra .
Nem nagy ügy hamar elmegy ( nem lesz elvonási efektem mint Killerjohnnak "Isten nyugasztalja gép nélkül
" ) ... 
Jah amúgy gépközelben kb mindig amikor nem alszom vagy dolgozom
" természetesen " -
AlyArkhon
őstag
Jó kis meccsek mennek GOMTV-n , most volt 2 PvT meccs fajin volt mindkettő , nem az az unalmas tvt végre . Mondjuk itt meg annyi volt hogy mennyi ghostot tud lehozni a terran . Ha keveset bukott elso meccs , ha eleget nyert második meccs .

Nem lehetne a ghostot törölni a terranok arzenaljából ?

-
sith7
félisten
válasz
princeps27
üzenetére
Azzal nincs gond, ... csak tudni kell ott is maradni

-
princeps27
tag
nem is tudtam hogy 2v2 ben az 5 placement meccs után egyből fel lehet kerülni a diamondba

-
AlyArkhon
őstag
Thx a gyors javítást
és sorry hogy game közben nem tudtam teljes mértékben figyelni . 
Jah és a kérdés , hol lehet ezt közzé tenni a Blizzes csávóknak , vagy érdemes egyáltalán foglalkozni ezzel ? Csak azért kérdem , mert ha ebben a játék módban csaltak akkor előbb utóbb csalhatnak a normál ladder gameben is , az meg ugye érint mindenkit.

-
föccer
nagyúr
Valaki teamplay?
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Erről az oldalról [SC2replay] tud valaki valamit ? Nem lehet feltölteni ..
Pedig van egy fajin cheat repem amit szeretnék is továbbítani ... az illetékeseknek . -
exabit
tag
Szerintetek az mitől lehet hogy egyik napról a másikra a Windows betöltése utána fekete-fehérben jelenik meg a Starcraft 2 ikonom az asztalon?

-
_OldBoy_
tag
Eddig tartottak a külföldi remények Code A -ban

GSL Aug Code A RO32 Day 3
Jinro v Lucky 0:2
YuGiOh v ThorZaIN 2:1
SaSe v Sniper 0:2
Check v NaNiwa 2:0A jó hír viszont hogy van magyar GM játékos, ráadásul kettő!

21st nfteamBreach
37th nfteamStuntR -
föccer
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Azért a második trio lényegesebben jobban makrózott. Egyébként én a zerget nem is kaptam el annyira. A queent szedtem le, meg talán 1-2 munkást. Inkább a terrant sikerült beütnöm, mert elég bénácskán terelgette az scv-ket. Értsd nem arra vitte őket, amerről a marinokkal érkezett, hanem pont az ellentétes irányba, ezzel még több időt adott nekem a mészárlásra. Ha jól emlékszem, akkor 12 scv-t sikerült leszednek a muta rush-al. Az árukat behozták

A másik nagy hibájuk meg az volt, hogy amikor a xel nagához felmentem az infesztorokkal, akkor szépen megált egy szép kupac sereg a low ground-on. Szépen a a fungral hatósugarában ...
Igaz egy kicsit elméláztam, így "csak" huszonvalamennyi kill-t szedtem össze, de azért leshettek ki a fejükből, hogy honnan jön a köpedelem
Közben meg lejött a 9 BL, meg az a marha sok zea stalker, mara... Gyorsan le is daráltuk utána őket, pedig az infesztorokkal nem is értem be a csatába 
üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Ahhoz képest az elején nyertünk, aztán veszítettünk.

Azt a szerencsétlen zerget már-már sajnáltam. Az elején Föccer betalálta egy adag mutával leszedte a drone-jait. Aztán kapott tőlem egy droppot, a drónok szintén meghaltak, aztán arra jártam egy adag vikingel és a drónok egy része megint odalett. Arról nem is beszélve, hogy mikor mentem arra a vikingekkel, gyorsan leszedtem 4 overlordot. Mondjuk legalább utána megoldottam a supply blokkot neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az utóbbi időben megkedveltem a versenyautókat (helion), de kicsit túl erősnek érzem a munkások ellen. 2 fújás és mire észbekapsz már nincs is dolgozó. Ha menekíteni próbálod, az sokszor rosszabb eredményt hoz, mert egyben le lehet szedni őket.
-
Pocak89
senior tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy felraktam a játékot és mikor indítanám el tölt egy kicsit és kiírja, hogy an error occured starting sc2. Please try again. Kerestem Google-ba láttam hogy többeknél előfordult de értelmes választ nem nagyon találtam rá. De az is érdekes, hogy felraktam laptopomra ott simán elindul. Mind2 gépen win7 64bit van. És majdhogynem ugyan azok a programok vannak telepítve. A probléma a windows körül lesz mert mielőtt újratelepítettem volna már játszottam vele ezen a gépen.
Ha valaki tudna megoldást pls írjon. Köszönöm -
AlyArkhon
őstag
Áh te vagy az én emberem. Holnap had nézzem meg ahogy elvered a very hard gépet. Én ma 10 ből 3 szor tudtam elverni . Gondoltam is magamban hogy lol ennyire nem lehetek béna. Egy két apró kérésem azért van mit ne csinálj a gép ellen. Nincs vissza támadás az elején, + nincs muta . Csak ennyi . Mert mutával vagy örli pushal én is kifingatom .
Nah máris várom már azt a zerg vs very hard gép meccset.

-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még jó, hogy nem a wc ajtóra van kiragasztva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sittes: Nagyon helyes... Ha szeretnél egy kis sikerélményt, akkor tolhatunk mi is egy ksi ZvZ-t. kb 10%-os a win ratiom ebben a felállásban-ban

üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
nekem se ártana macrot gyakorolni, mert társsal ha nyerünk az timing push miatt van (9-10 perces játékok), kevés a hosszabb 15-20 perces játék, de macrogameket nem ritkán bukunk. mert muszáj magas tierű egységeket is csinálni előbb után (colossusok, ht, dt, stb)
de hiába ha nála szó szerint sosem látok komolyabb unitot 2-3 tankon kívül. ravent akkor csinál ha szólok neki, de banshee az pláne alig. -
Alg
veterán
Azt hiszem rájöttem valamire, ma 5 win 1 lose, előtte zsinórban 3 win - fel is ugrottam 3. helyre, és már diamondosokat ad...
Nem kell nagy dologra gondolni, egyszerűen csak elkezdtem a mindenféle timing meg counter meg hasonló apróságok helyett szinte 100%-ban makróra figyelni
P ellen a tiszta roach olyan szépen működött a stalker colo ellen, 150 vs 110 supply volt mikor először kitámadott 3gate exp után, esélye nem volt... persze valamennyi scout meg rugalmasság kell ha jön valami mass air vagy mass immo.T ellen meg ling infestor ultra. Jött hellionnal, nem igazán érdekelt, csináltam 2 spine-t meg 4 roach-ot és semmit nem ártott, közben meg szereztem egy laza 50 vs 30 szedő előnyt
Szerk: az 1 lose meg ZvZ, elvesztettem a build wars-t, megesik...
-
salaxx
tag
Hi srácok!
Tud vki vmit, hogy változott volna mára a bonus pool rendszer?? Season 3 eleje óta napi 1 győztes meccsel olyan 0 körül volt tartva de mára lett hirtelen 81
... akkor hajrá...nyertem....de 14 pontra csak 8 bonust kaptam :SEz csak vmi anomália vagy vmi változott?/más nem tapasztalt vmi hasonlót?
Köszi
Üdv,
Sala -
_OldBoy_
tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én nem próbáltam, viszont TL-en ezt találtam:
http://people.debian.org/~paulliu/ROCid.html
Szólj ha működik kíváncsi vagyok.
edit - itt van egy step-by-step leírás is, lehet még jobb.
-
_OldBoy_
tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Koreaival nem tudod mert ahhoz helyi szociális szám kell amit nem lehet szerezni, viszont a Taiwainal igen, és az már hozzá van linkelve a Koreaihoz. Valahol olvastam viszont hogy játszhatatlan lassú.
Jut eszembe, ez az ingyenes verzió ki is lőtte a custom XelNaga gyakorlási lehetőséget, mivel hirtelen megtelt teljesen kezdő terran-okkal a pálya, utóbbi 5 meccsemenből 5 ilyen volt - bár aki önbizalmat akar növelni, annak most ajánlott XelNagára menni

-
Kal-El
senior tag
Hello!
Érdekelne egy olyan tapasztalata, aki Észak-Amerikai szerveren tolja, hogy mennyire stabil a battlenet2, ha így Európából játszik az ember?Üdv!
-
AlyArkhon
őstag
Nem ez lesz MC kedvenc napja úgyhiszem .
bukta bukta hátán ...rt06 - látod mit csinálnak ezek
bezzeg amikor nézem akkor tök lapos tvt meccseket tolnak 
-
rt06
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
en nem is ertettem, mvp hogy a fenebe huzott fel oda egy koreai nagy falat mc bazisa ele...
mindenesetre tobbet vartam, a nestea vs happy meccs szerintem sokkal elvezetesebb volt
FoBCRaistlin: nem lesz, a vod fizetos ficsor
szerk.: es mc kikapott noblesse-tol (ujonc code s-ben) is, megy az up&down-ba
sajnos nem figyeltem, mit rontott el, mert kozben dolgozok, de elegge meglepodtem... -
AlyArkhon
őstag
Fene már ezekbe a TvT meccsekben , olyan rohadtúl unalmasak .
elalszok alattuk .. -
whitezo88
nagyúr
ki jönne most vagy nemsokára teamplayre?
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt mondja meg alulról nézve hányadik %-ban vagytok - 100th percentile ->top1%
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nice. Ugyan ezt kéne platinaban meg gyémántban is.
A lényeg hogy jó kis meccsek voltak , és gondolom lesznek is . Ki nem szxxja le hogy milyen liga milyen rank mennyi ?
Élvezhetőek legyenek a meccsek . 
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen de a goldban, szerintem dob majd fel titeket PL-be

-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szép eredmény, hajrá emberek !!!

-
oxox
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
lol ...ez mar fuggoseg
de inkabb a csajokat fotoznad a szoros labad helyett
Alyr leszel este fent? vege a szabinak - ejfelig dolgozik a cenzura

-
AlyArkhon
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó lenne minden nap 80% os win rátával tolni .
Egyébként ha jól emlékszem 10/2 los azoknál is apró hibák voltak csak amik miatt elúszott a meccs. -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
na jó éjt 
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a mi 2v2onk nem volt ilyen fenyes

Új hozzászólás Aktív témák

- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...a tank jol birta a zeat....terran mar akkor is op volt

P ellen a tiszta roach olyan szépen működött a stalker colo ellen, 150 vs 110 supply volt mikor először kitámadott 3gate exp után, esélye nem volt... persze valamennyi scout meg rugalmasság kell ha jön valami mass air vagy mass immo.

elalszok alattuk ..