Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
princeps27
üzenetére
Az már hihetetlen... mit lehet annyit kattogtatni

-
_OldBoy_
tag
36 1v1 24 ora alatt, kezdek bemelegedni

-
Alg
veterán
Mi van az emberekkel mostanában?
20-ai patch óta a meccsek felén se glhf, se gg (gg-t csak a megvert ellenfelek talán negyede, ha ír)
-
mcwolf79
veterán
Kezdem azt hinni,hogy eddig jórészt azért buktam ZvZ-ben,mert az 1 base roach-ot erőltettem. Értsd. mikor az ellen expel,támadni azzal ami van. Ez soxor nem jön be, főleg nagy mapokon,mert mire odaérek,az ellen is roach-okkal vár+ néhány spine crawler is besegít neki. Mostanában elkezdtem a 15 hatchery-t,és mintha jobban menne ez a matchup. Nem biztos győzelem, de határozottabban erősebb ez a BO (pályától is függ persze). Kissebb mapokon hatásos lehet az 1 base roach, de nem garantált ott sem a win.
-
kovsol
titán
GSL döntő első mérkőzése megy, esetleg ha valakit érdekel akkor irány gomtv.net
-
AlyArkhon
őstag
Idranak a játéka egyre jobb egyre élvezetesebb . [Anaheim]
Pont Idra meccseire értem ide , amit látni akartam

-
föccer
nagyúr
válasz
whatever
üzenetére
Alapvetően nem azzal van a baj, hogy nincs lan, hanem azzal, hogy az ilyen kiemelt rendezvényre a Blizz nem biztosít egy dedikált szervert. Vagy opcionálisan (ami gyak a lan-nal lenne egyenértékű) az ilyen kaliberő rendezvényekre lehetne bérelni (természetesen a bliz-től) kihelyezett szerver klienst. Kivesznek valami vasat, amin be van állítva a kliens, és ezen a Blizzard alkalmazott hostolhatná a játékokat. Lehet, hogy marha sokat el lehetne/kellene kérni érte, de szerintem egy gsl/mlg/nasl bőven kipengetné azt a néhány ezer dolcsit egy rendezvényre.
üdv, föccer
-
whatever
aktív tag
undorító hogy minden egyes lanon lagolniuk kell, erre az mlg-re is már rányomta a bélyegét 2 meccs után..naniwa el is dobta a fülesét rendesen idegességében. jó ezért átutazni az óceánt meg hónapokat készülni.
nevetséges hogy sosem volt ekkora érdeklődés esport rendezvény után nyugaton és bohóckodniuk kell mert valami activisionös öltönyös faszkalap miatt nincs lan a játékban, ütni kéne a felelőst
-
h.adam.92
őstag
über epic adok kapok 2v2, nagyon nagy game volt link
-
kovsol
titán
20 perce nem tud letölteni 16MB -t ... pedig már újra is indítottam a progit, most az elmúlt 10 percben 0,1MB -t haladt előre

-
Alg
veterán
Ma kicsit fáradtan és kicsit kedvetlenül 6 meccs, sorban:
ZvP, fast 2 gáz a P-nél, na mondom ez DT, erre jött, egy sima sok sentry-s 4gate -> L
ZvT, 2rax xelnagán, elég későn, de elkészült a bunker, ezt végülis még visszahozhattam volna de nem volt kedvem tökölni vele ->LEzután jött 2 ZvZ, mindkettő nálam fast exp, ellenfélnél roach, de hamarabb jött a speedling timingom -> 2W
ZvZ, én fast exp, ő 10pool, nem kérdés ->L
ZvT, hagyta hogy a mutáim leírtsák az összes SCV-t a mainen, utána jött mech-el, muta-ling roach fogta, gg ->W
3-3
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Lol

Mond azt, hogy baszol dolgozni, és ezért inkább játszol. Így elmondhatod, hogy még szex közben is "tolod" a gémet.
Hmm, ez egészen más aspektusba helyezi a játékot. Már értem, hogy bizonyos országokban miért akartak 18+as kerikát tenni a játékra. Lehet, hogy ők már előre látták az igazságot?

üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
[hát ez kész] beszarás , kisírtam a szemem rajta .

-
sith7
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére

-
sith7
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
dologidőben ?

-
killerjohn
addikt
valaki teamplay?
-
Patchelődünk.

-
iSonic
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
hehe bocsiii...

-
iSonic
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
majd ha egyszer eljutsz 1v1-be masterbe rank 1-50 közé, akkor majd nem ezt fogod mondani
hidd el.. tapasztalat.. én is szeretem a game-t, de vannak benne bosszantó hibák..2v2 jó hogy mókás meg a többi team v team, mert lehet kire támaszkodni..
-
princeps27
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
+1
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Az a te bajod, hogy csak 3 órát játszottál vele, sztem az is istenkirály gém

-
Most ezzel a szezon resettel feljebb kerültem mint az előzőbe voltam, de annyit bukok.
Mindég erősebbeket rak be azt nem sok esélyem van főleg, hogy 2v2,3v3,4v4-et szoktam ált tolni, de mondjuk ha nyerek akkor elég sokat ugrok remélem most már realizálódik a prok elhúznak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zuzu000
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
1.000.000 óra~114 év

-
killerjohn
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
Hmm. Tudod mi a "nem olcsó game"? A Cryis 2, amivel játszottam 3 órát, aztán akkor szar, hogy ment uninstallba, mert még ahhoz is szar, hogy az SSD-n foglalja a helyet...
Az SC2 tizenpárezerért bestbuy, merthogy garantált 500-1.000 (egyeseknél 50.000-1.000.000) óra játék... -
Carasc0
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Örvendek!
Látom sajnos nagyon megszenvedsz ezzel a kulccsal. Megmondom őszintén, én megvettem eredetibe, így a tuti. Igaz a szívem szakadt meg mikor fizettem (mert azért valljuk be nem olcsó game) de neked is javaslom hogy inkább érdemes megvenni és akkor tudod hogy a saját kulcsod az ott lesz a dobozába és az nem tűnik el.

Ennek ellenére remélem sikerül megoldani a problémádat és akkor nem kell a fentiekre gondolnod.

További sok szerencsét!
-
용 Bob
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Láma lehet a kérdés, de hogyan lehet játszani más régiós szerveren??

Vagy ahhoz kell másik accountot venni és arra a serverre kell regisztrálni, ahol játszani szeretnék?
-
_OldBoy_
tag
válasz
princeps27
üzenetére
Expelj te is és makrózz jobban. Én roach infestor ellen roach infestorra megyek, és ha már több bázison vagyok ledobok egy spire-t. Figyelj rá hogy ne tudjon harassolni, és igen óvatosan kell összecsapni, mert ha nincs meg a concave és lefungaloz akkor elég gyorsan el lehet veszíteni a sereget. Late game-ben a célom a broodlord, amit roachokkal védek. Ez jó roach-infestor-ultra ellen is, de ha még mid game-ben lescoutolja a spire-t és megijed a mutáktól - amit persze nem hozok - akkor hydrára költi a gázt és azonos méretű seregeknél én be tudtam verni roach+infestorral a roach+hydrát. Az upgrade-ekre kell figyelni, nem szabad lemaradni mert akár +1 igen nagy előnyt jelenet. Támadáskor meg célszerű nem a spine-jainak a range-ében lenni mert az könnyen eldönti a csatát.Ja most esett le h T-ként kérded
Engem elvertél mikor 2 base infestorra mentem, mert előbb jött push mint ahogy kihoztam volna őket. -
h.adam.92
őstag
válasz
princeps27
üzenetére
infestor, ht, ghost.

-
princeps27
tag
mondjatok vmit az infestor ellen, egyszerűen nem tudom mit kéne, kész a 2. hatch lerak 3 spine-t és eltechel infestorig
-
adrian360
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
nem tudom miért van, de ha most belépek neten a battle net accountra, és megpróbálok venni digitálisan még egy példányt, akkor ezt írja ki :
License limit reached, You already have the maximum number of StarCraft II licenses for this game region.az authenticatort viszont egyszerre több accountra is aktiválhatod, szóval az nem kidobott dolog
-
iSonic
addikt
csana: 2 perce előtted repül egy medivac tele marinennal.. mi lenne a reakciód? lelövöd? vagy meggátlód? NEM.. használd csana megoldását SZARD LE!!!
majd kihozok 30 drone-ot úgyis.. 
szerk.: Koxa ellesz kapva.. mind mondtál Koxa?

killer: köccönöm ^^.
-
iSonic
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
dia rank 25ig sikerült felvinni 2 hét alatt..
de besorolom csak mastert kaptam szóval nem volt gond.. mert simán felrakott volna, csak elbasz**m..
na mindegy ma EU-n lenyomom a place-t ott berak masterbe és tolatom az amcsi accoutot..mellesleg most készülni kell, mert jövő hét végén már Csehországba aprítom az ipart MaNa, meg Tarson ellen.. meg a többi cseh kolléga ellen

visszavágók MaNa-nak, mert kiejtett a TL Open-en..
-
_OldBoy_
tag
Hétvégén MLG Anaheim 2011 és GSL July döntő és az öcsém is jön hogy folytassuk a múlt hétvégi maratont
Már felkészítettem az asszonyt hogy sokat nem fogok kommunikálni vele 
Edit - itt vannak az MLG Open bracket nagyobb nevei
mi lesz itt, OMG
Szurkolok SixJax.Vibe-nak meg Vile.Hawk-nak hogy bejussanak a fő körbe. -
kovsol
titán
válasz
adrian360
üzenetére
wow account lehet több is egy accounton, nem értem miért ne lehetne sc2 ből több? Wow esetén login után megkérdezi melyik accounttal szeretnél belogolni.
Amúgy hiába regelne az ember egy accountra több sc2 -t akkor is szívni fog a belépéssel, mert az account függő és nem a játék profilhoz van rendelve.
-
adrian360
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
nem, egy battle net account-on csak egy sc2 lehet, illetve úgy lehet több, ha az egyik EU-s a másik US. de két EU-s nem lehet.
-
FoBCRaistlin
őstag
Srácok.. lehet, hogy hülye kérdés. De ha veszel egy saját SC2 példányt, azt arra a mailcímemre rá tudom regelni amin már van egy de szívok az authorizer miatt?
-
h.adam.92
őstag
csak meg lett az 5 besoroló eredménye

5 win = link
-
concret_hp
addikt
jelnetm a colo némi fejlesztéssel az új szezonban is jól eszi a zerg aprólékokat

-
föccer
nagyúr
főleg hónap elején
Én 10.ke körül szoktam. Nekem akkor vonják a ~180k-t törlesztőmet
Mass stalker ellen nagyon jó a hydra roach. Talán a legjobb, amit Z hozhat ellene. Talán 1-2 fungrallal lehetett volna javítani a dolgon, de végül is nem kellett. A legnagyobb szívás akkor van, ha az a P ezt látva ledob +2 robót, és gyorsan le tud +5 termolance-os colót. Amire lejön a spire, addigra a nap is lemegy, és a 9-es lőtávú colók előtt olvadnak a hydrák...
üdv, föccer
remod: Ha korai expet teszel, akkor jóval több gázt ki tudsz szedni, mint ha későbbi goldra mész ki. Amikor ennyire durván felgyülik a mineral, akkor lehozok 5-6 ovarlordot, meg leteszek 2 expet, meg 2 makró hatc-et, 3-4 queent és már a felét el is költöttem. Ha készen vannak a +bázisok, körbeköpöm őket, és egyszerre lehozok 120 db linget
Arra minden mineralt el lehet költeni, csak legyen va, ami 5 fps felett meg tudja jeleníteni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz
föccer
üzenetére
Köszi a gratulációkat, társam nevében is, nélküle ez nem jött volna össze

Ne tudd meg !
... főleg hónap elején

Az elején azt se tudtam mit, miért kell építeni, aztán azért a sok stream nézésből eszembe jutott pár dolog ... egyszer elkaptam egy colo - t is infestor - ral

Ez a zerg nagyon makroigényes, legalábbis p - hez képest.... lárvát köpködni néha elfelejtettem, ha meg volt, akkor meg nem volt overlord a sok egységnek ... nagyon kellett figyelni ... de a végére tényleg élveztem a game - t... erre a roach + hydra kombóra emlékeztem, hogy valaki azt írta, ütős holmi, hát ténylegSzerencsénk volt, az ellen sem volt a helyzet magaslatán

Csak arra kell vigyázni, hogy nem szabad gáz heavy techet építeni, mert nagyon fel fog futni a mineral.
nézted a végén mennyi mineralom volt ? 6xxx

kovsol
na grat, rég erre hajtottatok nem ?Szezon 1 vége óta

amúgy az egyik meccsen megint csak charge zea + archon volt, az utolsó támadásnál eltüntettem a T sereget, + a Z felét, mire Ghoosty körbe odaért, igaz, szűk helyen voltak, meg nem volt a T - nek semmi fejlesztése

-
föccer
nagyúr
GG.
Te? Káromkodni? Szoktál olyat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most pörgettem végig azt a meccset. Az elején egy picit nehezen ment a játék, de szerencsétekre az ellenfél ezt nem használta ki. Utána meg láttátok, hogy mire megy az ellenfél és azt szépen countereltétek, és onnantól simán győztetek. Jó volt az. Szerintem simán helyt állnál Z-vel is, szóval hajra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezen a mapon ha nem akarunk korai pusht tolni, akkor az első unitokkal mindig kiszedem a köveket az aranyról, és oda rakom az első expót. Ezt roach opennel jól lehet kombinálni, mert ahhoz kevesebb lárva kell és nem égető a korai második bázis. Ráér a 4. perc körül lerakni. Jobban védhető, és jobban termel. Csak arra kell vigyázni, hogy nem szabad gáz heavy techet építeni, mert nagyon fel fog futni a mineral.
üdv, föccer
-
_OldBoy_
tag
Na eddig mindharom uj mapon ZvP mindharmon csunyan kikaptam TTQQ stb stb
-
mcwolf79
veterán
Na új szezon, új élmények.
Eddig T-tól csak 2 rax, Z-től szokás szerint kikapok, P eddig vegyes.
Alvás,mert ebből ma már nem lesz épkézláb játék. -
_OldBoy_
tag
US accoun is ZvP-vel kezdtem uj mapon, szinten manner pylon majd 4GW meg FF, szinten kikaptam de diaba rakott
Abyssal Caverns -> leves.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Te meg gyere fel ts re aztan toljunk 3v3 at .

hidd el.. tapasztalat.. én is szeretem a game-t, de vannak benne bosszantó hibák..
Az SC2 tizenpárezerért bestbuy, merthogy garantált 500-1.000 (egyeseknél 50.000-1.000.000) óra játék...