- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vampire17
addikt
válasz
blueye #20330 üzenetére
Mar engem sem idegesit szerencsere
Meg vagyok vele elegedve, igen. Igazabol csak az "zavar", hogy ha itt elmondjuk rola a velemenyunk, akkor elegge "ki vagyunk nevetve" vagy nem is tudom hogy fogalmazzak
Akkor ha valaki picit jobb hangzast akar, mint a TV gyari hangszoroja es nem akar/tud tobb szazerer forintot raaldozni, annak sztm lehet az Ultimea jo alternativa.
-
siege5
aktív tag
válasz
blueye #20008 üzenetére
Végül megpróbáltam az updatet is (bár smarthingsről elvileg a legfrissebb volt fent).
Nem voltam benne biztos, hogy milyen filerendszert kell használni hogy felismerje, de letöltve a hozzá tartozó 2 mappár megpróbáltam fatban és ntfs-ben is, de nem reagál, nem ír ki semmit, és ugyanúgy a bemenet váltásnál "tv earc" felirat jelenik meg, szóval a videók alapján el sem jutottam odáig, hogy váltsak a csatlakozásra. Mivel ez sem jött be, jöhet a csomagolás lego, sajnos ha nem tudok váltani a bemenetek között, nem tudok semmit sem vele kezdeni, akármit próbálok, így valószínű tényleg valami elektronikai dolog lesz. -
313313
addikt
válasz
blueye #19692 üzenetére
Ma megnézte a gyerek a Csillagok háborúja 6-ot(Dysney+-ról), be kellett kapcsolni a beszédhang kiemelést, hogy lehessen érteni mit mondanak...
Nem igen találkoztam még ilyennel, mióta megvan a Q600. Az tény és való, hogy újabb felmeket (1995 után) néztünk csak rajta, igaz mindig HD-ba....
Félelmetes mennyit számít a hangsáv minősége. Utoljára 486/586-os korszakban tapasztaltam hasonlót, mikor Winampon kezdtem hallgatni a zenéket 128kbs és a fölött 1999-2000 környékén....
-
TommyGun
őstag
válasz
blueye #19523 üzenetére
Q600C-t vettem volna, ez Q700C. Néztem a Q700D-t ahhoz van két hátsó hangfal, de az egyelőre nem kell. 133-ért ma megtudom venni. A Q600C-t 120ért vettem volna, a hlten kellett volna hozniuk, de rájuk írtam hogy péntek van wtf ... erre közölték hogy hát nem tudják telejsíteni, így elküdtem a picsába őket, még jó hogy most szólnak, szerencsére nem fizettem ki semmit ...
-
válasz
blueye #19490 üzenetére
Üdv!
Esetleg egy firmware frissítés is megnézhető, hátha van valami újabb verzió a soundbarhoz.
Nem olvastam vissza, de milyen TV-d van? LG OLED mellett tapasztaltam hasonlót, igaz, nekem Q930c van. Emlékszem, próbáltam tesztelni mindennel is, aminél végül egyértelműen kijött a térhangzás, az a Disney+ volt, ott az Obi Van Kenobi sorozat első része eredeti angol nyelven. Ott volt térhangzás, igaz az a wow faktor, és most akkor a moziban ülök érzés nem kapott el. -
hatala
tag
válasz
blueye #19488 üzenetére
Szia!
Én a Q-800D mellé vettem a 9500S párt 2 hete, nekem nagyon kellemes meglepetés volt így együtt a cucc ár/érték arányban DD- D Atmos hangzásnál, még a nemrég eladott dedikált házimozi cucc után is.
Elsőre nekem sem sikerült a távirányítón össze lőni a hátsók hangerejét az elsőre, hiába adta magát a dolog, a soundbar pici kijelzője max csak tájékoztató jellegű.Töltsd le a Samsung Smart Things alkalmazást ha még nincs meg, csatlakoztasd hozzá, párosítsd wifin a soundbart, majd ha sikerült - nekem csak másodikra ismerte fel - utána már mindet be tudsz állítani az alkalmazásban, ami a távirányítóról el sem érhető.
Itt vannak a képernyő képek a telefonról. -
freemanone
addikt
válasz
blueye #19474 üzenetére
Oldalról jövő hangokat?
Q930 és Q990 esetén várhatnál olyat, az alacsonyabb kategóriás samsung soundbar-ok oldalról nem fognak neked adni semmit. A 9500S hátsók pedig előre és felfelé lőnek, a hátsó hangokból egyébként nincs olyan sok, bár nem tudom mit vársz tőle.
Kiírja a soundbar hogy "dolby atmos" amikor elindítod a tartalmat? Ha ez megtörténik, akkor a hanganyag amit kap az biztosan jó. Maximum a keverés lehet szar, az is előfordul sajnos, de halknak nem kéne lennie. -
blueye
veterán
válasz
blueye #19453 üzenetére
Akinek van Samsung SWA-9500S/EN, nem tudom elég "dominánssá" tenni, szól de alig, vártam az oldalról jövő hatásokat de alig hallhatóak (Aplle TV, Dolby Atmos), mit lehet tenni?
-
freemanone
addikt
válasz
blueye #19458 üzenetére
Akad még több is, attól függ mikori a publikáció, mert nem frissülnek: [link]
• Compatible with Q800D, QS730D, S800D & S801D Soundbars.A soundbarokat érdemes megnézni, hogy az aktuális SB mivel működik együtt.
Közben látom átírtad a hsz-t.
Mindegy a tanács akkor is áll, hog SB oldalról érdemes megnézni mindig, mert abból jönnek ki újabbak, amikkel működik és nem kerül frissítésre minden írás ezekről.
-
-
Danex
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged